White Jordans

Hele den nye kollektion til White Jordans! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Selvom vi bor tæt på hinanden, er der stor forskel på hvordan white jordans danskere, svenskere, nordmænd og finere omgås andre, Det oplevede skuespillerinden Charlotte Fich, da hun optog TV3-dramaserien ”Black Widows” sammen med en masse andre skandinaver, - Det er sjovt at gå og lytte og finde ud af hvad forskellene er, Også holdningsmæssigt, Umiddelbart virker finnerne meget grove og stærke, men det er de slet ikke, Danskerne siger ”Flyt dig, her sidder jeg.” Svenskerne siger: ”Åhh, har du lyst til at sidde her?” Og så rejser de sig fra stolen, Det er forfærdeligt, griner Charlotte Fich til SE og HØR..

Læs også Charlotte Fich: Nu skal jeg synge ”Black Widows” handler white jordans om tre veninder fra Danmark, Sverige og Norge, der sprænger deres mænd i luften, Den danske hovedrolle spilles af Beate Bille, den svenske af Cecilia Forss og den norske hovedperson spilles af Synnøve Macody Lund, Det store nordiske filmhold var en stor oplevelse for Charlotte Fich - Jeg kendte dem slet ikke, så jeg havde ingen forbehold eller forventninger, Det er altid skønt, Og så er det rart at få lov til at komme lidt ud af landet, Vi optog i Finland, men fattede ikke en brik af sproget, Det var sjovt at være en del af, siger hun..

Du kan læse et længere interview med Charlotte Fich, hvor hun blandt andet fortæller om sit forhold til sex i den seneste udgave af white jordans SE og HØR.  ”Black Widows” sendes hver torsdag kl, 21 på TV3, Læs mere om Charlotte Fich.

Brug tantrasex i soveværelset Vil du gerne have kraftigere orgasmer og et stærkere bånd til din partner? Så burde du prøve tantrasex. Vi kender tantrasex som en hellig akt fra hindu- og buddhismekulturen, og den lærer os at sænke tempoet og fokusere på vores partner fuldt ud for at opnå en kraftig seksuel spænding. I behøver ikke kaste jer ud i voldsom avanceret tantrasex fra starten, men med nogle få simple teknikker, kan I virkelig spice tingene op i soveværelset. Sammen med Sinful.dk giver vi dig her 5 tips til, hvordan dig og din partner kan komme i gang med tantrasex.

5 tips til tantrasex: Sådan gør I 1, Fokusér på øjenkontakt og vejrtrækning Øjnene siges at være vinduet til vores sjæl, Når dig og din partner kigger sensuelt på hinanden, og giver hinanden white jordans jeres fuld opmærksomhed, vil I opleve at blive forbundet på et helt nyt niveau og føle jer intime som aldrig før, Fokusér også på at synkronisere jeres åndedræt, Åndedrættet spiller en stor rolle i yoga og meditation og vil hjælpe jer til at opbygge en stærk, seksuel energi, Læs også Turbo tantra: Verdens mest hardcore sexkursus.

2. Hold øjnene åbne og giv dig hen til din partner Mange har en tendens til at lukke øjnene under sex og fokusere på følelsen, fremfor virkelig at være til stede i situationen. I tantrasex skal I være åbne fysisk, mentalt og spirituelt – og I skal holde øjnene åbne og virkelig være komfortable i hinandens nærvær. Tag dig tid til virkelig at kigge på din partner og bemærk alle de små ting: konturerne i ansigtet, de forskellige nuancer i øjenfarven, måden deres hud føles på. Alle de små, smukke ting, vi normalt ikke lægger mærke til.

3, Indtag ”Yab-Yum” stillingen Denne stilling er en form for udvidet omfavnelse mellem dig og partner, og byder på høj intimitet, I sætter jer overfor hinanden enten i skrædderstilling, så jeres knæ rører hinanden, med jeres ben rundt om hinandens liv eller med kvinden siddende på mandens skød med benene rundt om ham, Fortsæt med at kigge hinanden i øjnene og træk vejret dybt, Skal I gøre stillingen mere pirrende, kan I prøve, at kvinden har et white jordans vibrator æg oppe i sig, 4, Tag det roligt.

I stedet for mål-orienteret sex, der kun handler om at få orgasme, så sænk tempoet, white jordans Når I sidder i ”Yab-Yum” stillingen, så tag jer tid til at kærtegne hinandens kroppe og udforske hver eneste afkrog med blide, sensuelle strejf, kys, slik og bid, I kan også bruge en feather tickler til at gøre oplevelsen mere sanselig og pirrende, Hvis I bliver for opstemte, så vend tilbage til åndedrættet for at sænke farten igen, Jo længere tid I holder ophidselsen uden at få orgasme, desto kraftigere og skønnere vil orgasmen føles, når I endelig giver jer hen..Recent Posts