Vans Vand

Hele den nye kollektion til Vans Vand! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Efter 19 års ejerskab skiller ejendomsmægler Jan Fog sig af med sit private hus, 5,6 mio, kr, er prisen sat til, Der er dog ikke tale om Fogs private hjem ved Øresund - vans vand som vi kender så godt fra "Liebhaverne", Men om et velholdt rækkehus nær Charlottenlund skov, Jan Fog i fuld fart i modsatte vejbane Den 64-årige liebhavermægler har nemlig været forudseende nok til gennem årene at investere private midler i en række ejendomme i Københavns-området, Boligen, som Jan Fog har sat til salg, rummer 160 kvadratmeter, hvoraf de 52 er kælder, Jan Fog købte den arkitekttegnede perle for 1.384.392 kr, i 1994, I øjeblikket er ejendommen faktisk lejet ud, men lejeren kan opsiges med et års varsel, Se Jan Fogs private rækkehus her, Jan Fog: Jeg jager kvinder.

Der er røget nogle centimeter af og kommet vip i spidserne, vans vand Kronprinsesse Mary er blevet klippet og viser i disse dage sit nye hår frem i Hongkong, hvor hun sammen med kronprins Frederik promoverer dansk design, Thomas Troelsen: Håret er røget Mary skifter både frisure og hårfarve ind imellem - ikke noget dramatisk, men hun veksler mellem pagelook og længere hår - og mellem rødlige nuancer og det mere mørkebrune, Pilou Asbæk: Håret er væk Det er normalt kendisfrisøren Søren Hedegaard - der danner par med Linje 3's Preben Kristensen - som står for prinsessens hår-look, - Dét, jeg kunne bidrage med, var at få hende til at ligne en rigtig prinsesse, Hun skulle på ingen måde ligne naboens datter, har han sagt om sin styling af Mary, Hår-chok: Laura Drasbæk som blondine NU, Mary med sus i håret i Hongkong, hvor hun lige nu opholder sig med Frederik, (Foto: All Over) FØR, Sådan så Mary ud i sdiste måned, Håret er betydeligt længere, (Foto: All Over).

Nogle gange kan det være rart, at vans vand man kan gemme sig bag et kamera i stedet for at stå på en teaterscene foran et stort publikum, Det fortæller Sidse Babett Knudsen til modemagasinet Elle i et interview, der handler om hendes skuespillerkarriere, - Faktisk er jeg måske så blufærdig, at jeg i virkeligheden bedst kan lide at dække mig bag noget, der er indøvet; et prøveforløb, eller at der er et kamera, og at det så senere kommer ud til publikum, siger Sidse Babett Knudsen til Elle, Læs også: Sidse på et bræt Den 43-årige 'Borgen'-stjerne har dog aldrig været i tvivl om, at det var skuespiller, hun ville være, - Fra jeg var syv år, det er det tidligste, jeg kan huske, så det har jeg altid vidst, men det var der så mange, der ville, så det var ikke noget, man talte højt om, fortæller hun..

Det har ikke været en god oplevelse for Tina Leth at få foretaget en brystforstørrende operation. I aften håber hun så, at lægerne i "Mit Plastikmareridt" kan hjælpe hende. For nogle år siden blev Tina opereret af en læge fra Norge, som tog hele vejen til Danmark for at operere Tina til en billig pris.  Lægen valgte at lave en kontrol efter operationen på et hotelværelse. Selvom hun allerede ved kontrollen havde smerter i det ene bryst og frygtede kapseldannelse i implantaterne, så beroligede den norske læge hende med, at det nok skulle gå væk af sig selv.

Læs også Tidligere kæmpebryster stadig kæmpe problem Lægerne i ”Mit plastikmareridt”, som i aften ser nærmeste på Tina, er knap så rolige, - Hvis han er taget hele vejen fra Norge for at lave den operation til pris, kan man jo frygte, hvor få kunder han så har i Norge, Læs også Avril Lavigne flasher bryster Specielt historien med at lægen valgte at foretage kontroltjekket på et hotelværelse i Danmark, får lægerne i ”Mit plastikmareridt" op i det røde felt, Tinas ene bryst er vans vand i dag hårdt som en tennisbold, og smerterne i hendes bryst er ikke gået væk..

Læs også Linse er vild med hængebryster Se med i aften i ”Mit plastikmareridt” på TV3 klokken 21.00, om lægerne vil hjælpe Tina. Her kan du se Tina Leth præsentere resultatet af sine bryster efter operationen fra den norske læges side:

Med sange som "Wake me up before you go-go", "Last Christmas", "Freedom", "Club Tropicana" og "Careless Whisper" har George Michael været en del af hele verdens lydtapet siden 1983, I går døde han så i sit hjem i England bare 53 år gammel, Georgios Kyriacos Panayiotou blev født den 25, juni 1963 i England af græske forældre.  Læs også George Michael er død Hans vej til stjernerne startede i 1981, da han sammen med Andrew Ridgeley dannede bandet Wham! Deres første album "Fantastic", der udkom i 1983, strøg direkte ind på førstepladsen i England, Bandets debutalbum bragte hitsingler som "Club Tropicana" og vans vand "Young Guns". .

Bandets andet album "Make it big" blev en ligeså stor succes, og hitsingler som "Wake me up before you go-go", "Freedom" og "Careless Whisper" bragede igennem i radioen, Den mest populære sang fra Wham!-tiden må dog siges at være "Last Christmas", der udkom i 1984, og siden har været en af de mest spillede julesange.  Læs også Sådan har du ikke set George Michael før vans vand Efter nogle succesfulde år i Wham! valgte George Michael dog at gå solo i 1987.  Også her fandt sangeren hurtigt succes, Han nåede at udgive seks studiealbums og et livealbum som soloartist. .Recent Posts