Vans Slip On Blue

Hele den nye kollektion til Vans Slip On Blue! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Firmaet har gjort, at hun i dag er god for flere milliarder kroner.  Du kan se, hvor fedt man bor, når man er milliardær, i galleriet herunder, hvor du kommer hjem til Jessica Alba vans slip on blue Hjemme hos Jessica Alba Jessica Alba er ifølge Forbes god for over to mia, kr, Så de 70 mio, for denne villa er nærmest et greb i lommen, (Foto: All Over) 1 / 39 Her er Jessica Alba med familien, (Foto: All Over) 2 / 39 Det er ren idyl hjemme hos Jessica Alba, (Foto: All Over) 3 / 39 4 / 39 Hvis Jessica Alba, der ud over at være skuespiller også har været med til at stifte virksomheden The Honest Company, skal have ro fra larmende børn, kan hun lukke sig inde på sit kæmpe kontor og bibliotek..

(Foto: All Over) 5 / 39 ”Fantastic Four”-skuespilleren kan læne sig tilbage i sofaen og nyde både ilden i pejsen og en god film på TV’et, (Foto: All Over) 6 / 39 Den store hall er nærmest en dronning værdig (Foto: All Over) 7 / 39 8 / 39 De lune sommeraftener kan stjernen nyde sammen med familien på terrassen vans slip on blue – eller i den store pool, (Foto: All Over) 9 / 39 Det er en drøm af en udsigt, som den 35-årige skuespiller og iværksætter har fået, (Foto: All Over) 10 / 39 (Foto: All Over) 11 / 39 12 / 39 (Foto: All Over) 13 / 39.

Der er rig plads til både Jessica Alba, manden Cash Warren og parrets to børn rundt om det hyggelige spisebord, (Foto: All Over) 14 / 39 (Foto: All Over) 15 / 39 16 / 39 (Foto: All Over) 17 / 39 (Foto: All Over) 18 / 39 (Foto: All Over) 19 / 39 20 / 39 (Foto: All Over) 21 / 39 (Foto: All Over) 22 / 39 (Foto: All Over) 23 / 39 24 / 39 (Foto: All Over) 25 / 39 (Foto: All Over) 26 / 39 (Foto: All Over) 27 / 39 28 / 39 Efter en lang dag på arbejde kan stjernen slænge sig i den blå vans slip on blue veloursofa..

(Foto: All Over) 29 / 39 Der er masser af plads til, at Jessica Alba kan trylle i køkkenet. (Foto: All Over) 30 / 39 (Foto: All Over) 31 / 39 32 / 39 (Foto: All Over) 33 / 39 (Foto: All Over) 34 / 39 Her kan skuespilleren pleje sit skønne ydre og slappe af i det store boblebad. (Foto: All Over) 35 / 39 36 / 39 Det er noget af en udsigt, som familien på fire kan vågne op til hver morgen. (Foto: All Over) 37 / 39 (Foto: All Over) 38 / 39 (Foto: All Over) 39 / 39 Hjemme hos Jessica Alba

Det har ikke været helt nemt at blive klog på forholdet mellem den nyeligt løsladte forretningsmand Klaus Riskær og hans 29 år yngre ekskæreste Laura Petersen, Men da den unge langbenede model for to måneder fandt ud af, at hun var gravid, var hun sikker på, at det var starten på et nyt, lykkeligt liv som far, mor og barn sammen med Riskær, Se, hvad Laura siger til, at faren til hendes kommende barn kysser med en ny kvinde - Da jeg fandt ud af, at jeg er gravid, sagde Klaus til mig, at han syntes, vi skulle få barnet sammen, og at vans slip on blue han ville gå 100 procent ind i det, fortæller 29-årige Laura til Se og HØR i et stort interview, Alligevel meldte den 58-årige skørtejæger kort tid efter ud til medierne, at han ikke var klar til at blive familiefar, I forvejen har han fire sønner med tre forskellige kvinder, Se, hvad Riskær skrev på Facebook om Lauras graviditet - Det, han oprindeligt sagde til mig, er jo så ikke sandt, og jeg føler, at han har svigtet mig og mit barn, siger den kommende mor, I denne uges SE og HØR kan du læse hele interviewet, hvor Laura Petersen taler ud om sin graviditet og sit forhold til Riskær..

2014 kommer til at stå på masser af ændringer for realitystjernen Khloé Kardashian. Én af de ændringer, hun er opsat på, er, at gå i mere sexet tøj, efter hun har tabt 14 kg i løbet af 2013. Kardashian-søster skal skilles - Jeg har virkelig arbejdet hårdt på min krop, så nu føler jeg, at jeg kan gøre mig i det lidt mere sexede. Min mission i 2014 er at gå i mavebluser og jeans. Det har jeg aldrig gjort, så det skal ske en dag, siger hun. 2013 har budt på en del nedture for Khloé Kardashian, der endte året med at søge skilsmisse fra sin mand gennem fire år, Lamar Odom. Derfor har hun valgt, at 2014 skal være en frisk start, og hun glæder sig:

- Jeg elsker nytår og nye begyndelser, Jeg har brug for en god og frisk start i 2014, Jeg glæder mig til, at det her år er overstået, Vi lever kun én gang, så lad os gøre den ene gang perfekt, Vi kan ikke ændre på vores fejl og ufuldkommenheder, så lad os have det sjovt, siger realitystjernen til britiske Cosmopolitan, Når det kommer til de valg, som Kardashian har taget i løbet af sit liv, siger hun til bladet, at hun ikke fortryder noget, - Mit liv har gjort mig, til den jeg vans slip on blue er, og jeg er glad for, den jeg er, Lige meget om det er godt, ulækkert, smukt eller grimt, så gør det dig, til den du er, Livet handler om, hvordan du bearbejder ting, siger hun..

Khloé Kardashian er blandt andet vans slip on blue kendt fra tv-programmerne "Keeping up with the Kardashian" og det amerikanske X Factor, hvor hun var vært, Kardashian om skilsmisse: Det er ren tortur Newspaq Læs mere om Khloé Kardashian.Recent Posts