Vans Online

Hele den nye kollektion til Vans Online! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

– Vi bliver jo ældre, Der er det rent fysiske ved at bo komfortabelt, men også det mentale. Vi har alderen til at vende blikket indad og behøver ikke hele tiden at fodres udefra med indtryk, siger hun, Læs vans online mere om Bodil Jørgensen.

Den 47-årige skuespiller var helt vild med at optræde i hvid spandex, Faktisk så vild, at han forsøgte at stjæle kostumet med hjem fra film-settet, Colin Firth spiller rollen Harry i filmen baseret på ABBAs musik, og det var til dansenummeret "Waterloo", han var iført det kropsnære outfit, - Jeg forsøgte at stjæle mit "Waterloo"-kostume, Men jeg blev desværre opdaget, da jeg var på vej hjem med det, siger skuespilleren, Firth vans online afslører samtidigt at udklædningselementet var det, der først tiltrak ham ved skuespillerfaget..

- Uanset hvad skuespillere påstår om deres motivation - at de vil ændre verden eller hvad de nu siger, så er der kun én ting de i virkeligheden vil: Klæde sig fjollet ud og tosse rundt, siger han, "Mamma Mia!" har premiere i Danmark den 11, juli og har også stjerner som vans online Meryl Streep og Pierce Brosnan på rollelisten..

25-årige Stephanie Leon har haft stor succes på det store lærred allerede fra barnsben. Nu er hun aktuel i Hella Joofs nye film "Se min kjole", hvor hun spiller misbrugeren Charlotte. Men det er svært at leve af at være skuespiller i Danmark. Derfor har Stephanie taget en uddannelse som social- og sundhedshjælper. - Der er en meget stor kontrast mellem arbejdet som sosu-assistent og at være på et filmset. Dér er jeg en rigtig diva, der får sat hår og lagt makeup, siger Stephanie, da SE og HØR møder hende til gallapremieren på "Se min kjole". Stephanie er især kendt fra film som "Råzone" og "Bagland", samt familiefilmene "Bertram og Co." og "Sunes familie". - Men det er vigtigt at have begge ting i livet. På den måde får jeg i hvert fald ingen stjernenykker! Læs alt om gallapremieren på "Se min Kjole" i denne uges SE og HØR!

Et enkelt lille klik, og så hang Stig Rossen på den, En fotofælde afslørede, at han kørte 81 km/t., hvor han kun måtte køre 50, Haps, sagde politiet og tog sangerens kørekort, - Jeg kom til at køre en lille smule for hurtigt på en lille landevej herude på landet, hvor jeg bor, Og så blev jeg blitzet, Sådan er det jo, det er der ikke noget at gøre ved, fortæller 46-årige Stig, Fordi vans online han kørte mere end 60 procent over det tilladte, var han tvunget til at tage både teori- og køreprøven om, - Jeg har været oppe til teoriprøven og bestod første gang, fortæller sangeren, som tirsdag også bestod sin køreprøve og dermed fik sit kørekort igen..

Myndighederne tager inden chancer, når det kommer til Brad Pitt. I hvert fald hvis man skal tro på ugebladet InTouchs seneste historie. De fortæller, at Pitt umiddelbart efter den nu famøse flytur, hvor han angiveligt slog barnet, Maddox, blev pålagt at skulle aflevere en narko-test til Child Protective Services (et myndighedsorgan der tager sig af børn, red.) i L.A. - Brad gik med til at lade sig teste og afleverede en urinprøve med det samme. Han indrømmer, at han var fuld, siger en kilde til ugebladet.

Ugebladets kilder mener dog også at vide, at Brad gentagne gange har været voldelig - og at han både drikker og tager stoffer, De mange negative historier om Brad Pitt får dog en del modvind i USA, Flere medier mener, at historierne bliver plantet af Angelina Jolies team, og det er pure opspind, Læs også Angelinas politiker-veninder spreder historier om Brad Angelina begærede i sidste uge skilsmisse fra Pitt, Hun kræver den fulde forældremyndighed over alle seks børn, Sådan så ugebladene ud i USA, Det var kun People, der fik nyheden om Brad og vans online Angelinas skilsmisse med..

Se flere billeder af familien Pitt-Jolie her: Brad Pitt og Angelina Jolies børn Zahara og Shiloh med mor Angelina, (Foto: All Over) 1 / 34 Shiloh Jolie-Pitt i LAX International Airport i begyndelsen af marts 2016, (Foto: All Over) 2 / 34 Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt og Maddox Pitt med mor Angelina i LAX International Airport i begyndelsen af marts 2016, vans online (Foto: All Over) 3 / 34 4 / 34 Shiloh Jolie-Pitt og Zahara Jolie-Pitt i LAX International Airport i begyndelsen af marts 2016..Recent Posts