Vans Nasa

Hele den nye kollektion til Vans Nasa! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Klokken 20 i aften, fredag, er det kun tredje gang Wasteland står på "X Factor"-scenen, Men drengegruppen har allerede tilegnet sig en stor fanskare, der hovedsagligt består af piger, - Det er vans nasa så vildt, Nogle af pigerne var ret generte, da de mødte op, Andre sagde, at det var den største dag i deres liv, Det er altså lidt vildt at få at vide, fortæller Wasteland, som har fået et helt nyt kælenavn blandt de unge damer, Amanda: Forsvarer Blachman - De er selv kommet med forslag til navne og spurgte så os, hvad vi bedste kunne lide, fortæller Anton, Frederik, Marius og Anders, Læs hele artiklen - og se Wastelands nye kælenavn på SE og HØRs "X Factor"-site HER! Køb sangene fra "X Factor her!.

LOS ANGELES/SE og HØR: Jennifer Aniston, 46, er endelig en gift kvinde, Det skriver TMZ torsdag formiddag i Los Angeles, Jennifer blev gift med vans nasa kæresten gennem 4 år, Justin Theroux, onsdag, og det skete til en storslået ceremoni i Bel Air, Du kan se TMZs eksklusive billeder her, SE og HØR arbejder på at få billederne, Parret havde inviteret venner til, hvad de troede var Justins 44 års fødselsdag, Men pludselig gik det op for folk, at det var en helt anden type fest, Blandt gæsterne var Sia, Howard Stern, Chelsea Handler og Lisa 'Phoebe' Kudrow..

Ifølge TMZ havde parret en noget utraditionel bryllupskage med to figurer fra 'The Muppet Show', Jennifer og Justin har dannet par siden 2011, Jennifer Aniston blev som bekendt skoddet af Brad Pitt til fordel for Angelina Jolie for godt ti år siden, Og i årevis jagtede hun en 'ny Brad', Det er så endelig lykkedes, Justin Theroux er aktuel i HBOs dramaserie, 'The Leftovers', Og han haft vans nasa travlt med serien midt i forberelserne til brylluppet, Den har nemlig sæsonpremiere den 3, oktober, Læs også Jennifer Aniston opkalder høns efter sig.

Der går nok noget tid, før Mascha Vangs kæreste Nicolas Kiesa trygt overlader køkkenet til sin bedre halvdel, når hun vil hygge om familien med varm gløgg. Mascha Vang: Sprøjter med modermælk Det var i hvert fald ved at gå grueligt galt, da Mascha satte en gryde med gløgg over og gik ovenpå for at skifte parrets lille baby. Imens rodede Nicolas rundt ude i garagen, indtil han pludselig opdagede røgen fra køkkenet. Mascha Vang: Her er navnet - Ja, han kunne faktisk lugte røgen og gløggen helt over i garagen, derfor gik han udenfor, for så at opdage, jeg var ved at futte matriklen af - for flammerne stod højt! Så det blev en kølig aften med al den udluftning, der måtte til. Ups!, skriver Mascha på sin blogg Maschavang.dk med et billede af en meget udbrændt - og tør - kop uigenkendelig juledrik.

Efter Lars von Triers uheldige bemærkninger i Cannes omkring nazismen og Hitler var Nicolas Winding Refn, som også deltager i filmfestivalen, hurtigt ude at kalde kommentarerne vans nasa for "frastødende", Det ville en journalist fra internetmagasinet Indiewire lørdag gerne vide, hvad von Trier syntes om, Læs også: Lars von Trier forvist fra Cannes - Jeg har kendt ham, siden han var dreng, Fuck ham!, var Lars von Triers kontante reaktion, Senere i dag afgøres det, hvem der vinder guldpalmen på årets festival - både von Trier og Winding Refn spås gode chancer for en sejr..

Efter sit stormfulde forhold til den tidligere TV-vært Line Baun Danielsen har han været single, men nu er han forelsket på ny. Morten Helveg Petersen bekræfter nemlig, at han er blevet kæreste med journalisten Charlotte Fischer. - Vi er kærester og har været det et stykke tid, siger han til SE og HØR, men klapper dog derefter i som en østers. Charlotte Fischer er ligesom Morten tidligere folketingsmedlem for De Radikale. Morten Helveg har været kendt for mange festlige byture, og i 2008 kårede SE og HØR ham som årets brandert. Læs mere i ugens SE og HØR.

Hanne-Vibeke Holst er en af de mest populære forfattere herhjemme, vans nasa og hun er vant til, at hendes bøger sælger i astronomisk store oplag, skriver B.T, Hendes seneste bog, "Dronningeofferet", er ikke nogen undtagelse og er blevet trykt i ikke mindre end 100.000 eksemplarer, oplyser succesforfatteren på sin hjemmeside, Et så stort salgstal vil indbringe Hanne-Vibeke Holst mindst 3 mio, kr, Hertil skal lægges indtægter for foredrag, Hanne Vibeke-Holst fylder 50 år til februar, Hun vil på sin fødselsdag være i udlandet, Men til marts tager hun ud på en ny stor foredragsturné rundt i landet..

Står du og skal rejse til Guadeloupe i Mexico, bør du nok overveje at lade badetøjet blive hjemme, Under alle omstændigheder får du næppe lyst til at lave akrobatik i vandet, når du læser dette: É af verdenshistoriens største hvidhajer er netop blevet fanget på undervandskamera i vandet ud for Guadeloupe i Mexico – og det er dæleme ikke en fisk, man har vans nasa lyst til at møde uden at være godt beskyttet af et jernbur, Læs også Sandt eller falsk? Mand i nærkontakt med hvidhaj Læs også Tør du? Her tager dykker selfie med HVIDHAJ.Recent Posts