Vans Lala Berlin Tørklæde

Hele den nye kollektion til Vans Lala Berlin Tørklæde! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Skandalen ruller for 58-årige Kevin Spacey, da skuespilleren Anthony Rapp i går anklagede "House of Cards"-stjernen for at gå til angreb på ham, da Rapp var blot 14 år.  Daily Mail har i den anledning fundet et interview frem fra 2004, hvor Kevin Spaceys storebror Randall Fowler (Kevin Spaceys fulde navn er Kevin Spacey Fowler, red.) fortæller om, hvor brutal og vans lala berlin tørklæde traumatiserende en opvækst de har haft.  Storebroren fortæller, at faderen, Thomas Geoffrey Fowler, blev medlem af det amerikanske nazistparti, da han og Kevin Spacey blot var små drenge, Faderen trimmede endda overskægget, så det lignede Hitlers. .

Fowler genkalder sig en episode fra, da han var 12, og faderen kalder ham ind på soveværelset, - Han knappede vans lala berlin tørklæde mine bukser op og begyndte at lege med mig, beretter Randall Fowler.  Fowler tilføjer, at de næste fire år blev de seksuelle overgreb værre og mere hyppige.  Deres storesøster Julia blev også slået og misbrugt af faderen, og det resulterede i, at hun som 18-årig stak af fra hjemmet.  Faderen lagde aldrig en hånd på Kevin Spacey, og det var der en god grund til, afslører Randall Fowler. .

- Jeg truede konstant min far med, at hvis han nogensinde rørte min bror, så ville jeg konfrontere vores mor med, hvad der foregik, og det ville ødelægge familien, fortæller Fowler, vans lala berlin tørklæde Med andre ord ofrede storebroren sig for at redde sin lillebror, - Han og jeg var meget tætte, fordi vi havde så få venner, fortæller Fowler, der dog nu ikke har kontakt med sin berømte bror, Fowler fortæller også, at Kevin Spacey reagerede på en helt bestemt måde på det, der foregik i barndomshjemmet, Kevin prøvede på at distrahere alle ved at opmuntre dem med parodier af kendte personer, og storebroren mener, at skuespillet "måske var en slags flugt" for hans yngre bror. .

Storebroren afslører, at han på et tidspunkt var tæt på at tage sit eget liv ved at skyde sig selv, men at det eneste, der afholdt ham fra det var, at der så ikke ville være nogen til at beskytte lillebroren. Deres far var så brutal, at brødrene angiveligt havde givet ham øgenavnet "The Creature" ("væsnet" eller "dyret", red.), og de oplevelser, han blev udsat for, gjorde, at Randall Fowler valgte ikke selv at få børn, fordi han var bange for, at de ville "arve sexmonster-genet". 

- Ingen af os fik en chance for at vokse op med to så beskadigede forældre, Jeg har været gennem tre ægteskaber og 40 affærer, konstaterer Fowler i interviewet med Daily Mail.  Kevin Spaceys far døde som 68-årig, mens moderen døde i 2003, Ifølge Fowler var det moderens død, der skabte splid mellem ham og Kevin Spacey, Anklagerne fra Anthony Rapp fik Kevin Spacey til at springe ud som homoseksuel og vans lala berlin tørklæde har medført, at Spacey får frataget en fornem pris, Desuden står hans hitserie "House of Cards" til ikke at blive fornyet af Netflix..

Rapps beskyldninger gik ud på, at Kevin Spacey for 32 år siden skulle have forsøgt at lægge an på "Star Trek"-stjernen, da Rapp blot var 14 år gammel. Kevin Spacey selv var 26 år, da hændelsen skulle have fundet sted. I et interview med  Buzzfeed fortæller Anthony Rapp, hvordan den i dag 58-årige Kevin Spacey forsøgte at forføre ham tilbage i 1986. Spacey og barneskuespilleren Rapp arbejdede på det tidspunkt sammen på forskellige musicals på Broadway. Ifølge Rapp var han inviteret hjem til en privat fest hos Kevin Spacey, og til sidst var alle andre gæster gået, og kun Anthony Rapp var tilbage sammen med en beruset Kevin Spacey, der forsøgte at fange sin unge kollegas interesse.

- Han løftede mig op på samme måde en vans lala berlin tørklæde brudgom løfter sin brud, Jeg tænkte: "Hvad sker der?", men jeg prøvede ikke at komme fri lige med det samme, Så lagde han mig ned på sengen og lagde sig oven på mig og holdt mig fast, siger Anthony Rapp til Buzzfeed, Senere lykkedes det Anthony Rapp at frigøre sig fra Spaceys greb, og den unge skuespiller kunne forlade den ældre kollegas lejlighed, - Han fulgte mig til entredøren og spurgte mig, om jeg inderst inde ønskede at gå, Jeg sagde 'ja, godnat', og så gik jeg, fortæller Anthony Rapp..

De to har mødt hinanden i professionel sammenhæng flere gange siden, men Rapp har aldrig taget hændelsen fra dengang op, Men med baggrund i Harvey Weinstein-skandalen og hele den flodbølge af ofre for sex-krænkelser i Hollywood, der siden er stået frem, følte Anthony Rapp sig kaldet til at tage hændelsen op, - Det handler ikke om mig og det, der skete dengang, men om at belyse nogle årtier med en adfærd, som blev tilladt fordi så mange mennesker - inklusive mig selv - valgte at tie, siger Anthony vans lala berlin tørklæde Rapp..Recent Posts