Vans Custom

Hele den nye kollektion til Vans Custom! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

- Jeg så min far første gang som 19-årig og har kun set ham tre gange ialt, forklarer Sarah og vil i virkeligheden helst undgå det ømtålelige emne, - Men min mormor og morfar har altid været der for mig, fortsætter Sarah, som sidste år mistede mormoderen og derfor kun regner med at se sin morfar og måske sine to yngre brødre til bryllup, - Jeg regner da med, vi holder en lille fest før vi tager til Barbados for vans custom så at blive gift og holde bryllupsrejse samtidig, Læs mere om Sarah Louise Christiansen.

Årets store overraskelse i Paradise Hotel 2016 hedder Patrick Brylov, som sidste år fik en ret uheldig exit på grund af en cocktail med sprut og glatte gulve, - Jeg er nok klodset, griner han i videoen øverst og fortæller, hvordan han allerede er faldet under optagelserne til vans custom dette års Paradise Hotel, Den populære gut fik tilbuddet om at medvirke, og var ikke det mindste i tvivl om at gentage den fede oplevelse, Læs også Her er de nye fyre i Paradise Hotel 2016 Han er også ret begejstret for denne sæsons piger, der virker til at være med på sjov og ballade..

Og så lever han gerne med, at der i denne sæson ikke er silikone med i huset i Mexico, Læs også Her vans custom er pigerne på Paradise Hotel 2016 - Det savner jeg ikke, Jeg er til bryster i alle størrelser, griner Patrick, Hør i videoen, hvor mange han regner med at score i den kommende sæson, Læs også Olivia vil bruge Paradise-gevinsten på større bryster.

Louise Wolff skal snart til sætte vækkeuret adskillige timer tidligere, end hun har været vant til. Når vækkeuret bimler hos den 36-årige tv-vært fra sommer, skal hun fremover sige "Go' Morgen Danmark" til de omkring 600.000 seere på TV 2's populære morgenprogram, når hun skifter job fra DRs "Aftenshowet." Og inden hun for alvor starter i jobbet, er den lyshårede og storsmilende vært for tiden med bag kameraet for at få indblik i udsendelsen. Det viser hun på sin Instagram-profil.

- Vi starter tidligt i min nye klasse, konstaterede Wolff på et billede af mandagens morgenhold bestående af Stéphanie Surrugue og den garvede "Go' Morgen"-vært Morten Resen, mens hun tirsdag morgen tog et billede klokken 06.29, - I lære som A-menneske, dag 2, skriver den kommende morgenvært og hashttagger billedet af uret i teknikrummet med ordene: "Så står vi op." Særligt de tidligere mødetider bliver en udfordring, vans custom fortalte Louise Wolff i pressemeddelelsen om jobskiftet, Læs også DR-chok: Louise Wolff forlader skærmen.

- Det kan godt være, det bliver lidt svært i starten, og jeg skal i hvert fald ud at købe et par ekstra vækkeure for at være sikker på at vågne, lød det fra tv-værten, der glæder sig til det nye job: - Folkene bag programmet er vildt dygtige, og det hold ser jeg meget frem til at blive en del af, lød det fra Wolff, der dermed vender tilbage til TV 2, hvor hun var vært på ungdomsprogrammet "Rundfunk" i 2004 og 05. Wolff har læst medievidenskab ved Aarhus Universitet og har en diplomuddannelse i journalistik fra Danmarks Journalisthøjskole og Syddansk Universitet.

Hun kom i praktik vans custom på P3 og har siden været vært og tilrettelægger på adskillige radioprogrammer, inden hun kom på skærmen, hvor hun har stået i spidsen for nogle af landets største tv-shows som dansk Melodi Grand Prix, "DRs 90-års show" og kavalkaden "Året, der gik"..

Hun er flere gange blevet kåret som en af verdens smukkeste kvinder - men den status har aldrig forhindret 25-årige Angelina i at udfordre sig selv vans custom også når det gælder det ydre, I hendes seneste film "Salt" springer skønheden således ud som mand - nærmere bestemt en CIA-agent ved navn Evelyn Salt, (Foto: All Over) Forvandlingen tog timevis og Angelina ville være helt sikker på at maskeringen virkede, Læs også: Angelina: Tidlig debut - Under optagelserne sendte jeg bud efter min ældste søn Maddox for at se, hvordan forklædningen virkede, Han havde fået at vide, at han skulle hilse på en militærmand, Han gik hen og hilste høfligt på mig, men kunne slet ikke genkende mig, forklarer Angelina til Ekstra Bladet og og tilføjer: - Jeg gav mig til kende, og sagde: Det er mor, Og han blev helt forskrækket og sagde, at jeg skulle skifte tøj, fordi han synes, at det var enormt mærkeligt, forklarer Angelina, der også fortæller, at Brad Pitt nægtede at kysse sin yderst maskuline kone, Filmen "Salt" får premiere i Danmark den 9, september..Recent Posts