Vans Børn Tøj

Hele den nye kollektion til Vans Børn Tøj! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Trine er 23 år og kommer fra Aarhus, Foto: Thomas Laursen 30 / 53 Trine er 23 år og kommer fra Aarhus, Foto: vans børn tøj Thomas Laursen 31 / 53 32 / 53 Trine er 23 år og kommer fra Aarhus, Foto: Thomas Laursen 33 / 53 Isac er 18 år og kommer fra Næstved, Foto: Thomas Laursen 34 / 53 Isac er 18 år og kommer fra Næstved, Foto: Thomas Laursen 35 / 53 36 / 53 Isac er 18 år og kommer fra Næstved, Foto: Thomas Laursen 37 / 53 Jonas er 18 år og kommer fra København, Foto: Thomas Laursen 38 / 53.

Jonas er 18 år og kommer fra København, Foto: Thomas Laursen 39 / 53 40 / 53 Jonas er 18 år og kommer vans børn tøj fra København, Foto: Thomas Laursen 41 / 53 Mathias er 24 år og kommer fra Odense, Foto: Thomas Laursen 42 / 53 Mathias er 24 år og kommer fra Odense, Foto: Thomas Laursen 43 / 53 44 / 53 Mathias er 24 år og kommer fra Odense, Foto: Thomas Laursen 45 / 53 Mathias er 24 år og kommer fra Odense, Foto: Thomas Laursen 46 / 53 Rasmus er 23 år og kommer fra Holsted, Foto: Thomas Laursen 47 / 53 48 / 53.

Rasmus er 23 år og kommer fra Holsted, Foto: Thomas Laursen 49 / 53 Sean er 20 år og kommer fra Lyngby, Foto: Thomas Laursen 50 / 53 Sean er 20 år og kommer fra Lyngby, Foto: Thomas Laursen 51 / 53 52 / 53 Sean er 20 år og kommer fra Lyngby, Foto: Thomas Laursen 53 / 53 Årets "Paradise Hotel"-deltagere - 2018 Nadja Hansen er 20 år og kommer fra Sorø Nadja Hansen, vans børn tøj (Foto: Thomas Laursen) - Jeg har meldt mig til Paradise, fordi det har jeg altid gerne villet, Lige siden 6, klasse, Og nu var jeg single, så nu var det på tide, at jeg skulle gøre det, fortæller Nadja til SE og HØR, da vi møder hende i Mexico. .

Den 20-årige Sorø-pige har lovet sin far, at hun ikke vil have sex på TV.  Isac Saabye er 18 år og kommer fra Næstved Isac Saabye. (Foto: Thomas Laursen) - Dét jeg glæder mig mest til, er at få knyttet et godt bånd til de andre. Overleve parceremonierne og have det hyggeligt, fortæller Isac til SE og HØR. Han regner med, at han skal være hotellets klovn. Det betragter hans venner hjemme i Danmark ham nemlig som.  Cecilie Stampe er 18 år og kommer fra Skive Cecilie Stampe. (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg har meldt mig til Paradise, fordi jeg tænkte, at det ville være en vild fed oplevelse, fortæller Cecilie, der beskriver sig selv som en festpige, til SE og HØR, Af tidligere "Paradise Hotel"-deltagere er Lenny og Philip May hendes favoritdeltagere.  Jonas Sarovic er 18 år og kommer fra København S Jonas Farovic, (Foto: Thomas Laursen) - Jeg er lidt anderledes, end dem der tidligere har været herinde, Jeg er måske lidt mere afslappet, og jeg er ikke en særligt stor spasmager, og der tror jeg måske, at jeg er lidt anderledes, fortæller Jonas vans børn tøj til SE og HØR. .

Selv om han beskriver sig selv som en anderledes "Paradise Hotel"-deltager, så er Jonas dog sikker på, at han vil kunne bidrage med noget godt til programmet.  Julie Lieberkind er 18 år og kommer fra Greve Julie Lieberkind. (Foto: Thomas Laursen) - Jeg har drømt om at være med rigtig længe. Jeg har set programmet, siden jeg var 10-11 år, fortæller Julie til SE og HØR.  På hotellet er det vigtigt, at hun kommer til at være sig selv 100%, og så vil hun give den gas, når der er fester. 

Mathias Danielsen er 24 år og kommer fra Odense Mathias Danielsen, (Foto: Thomas Laursen) Der er masser af grin, når Mathias er i nærheden, Han er nemlig en rigtig spasmager.  - For mig handler det om, at vi skal have det sjovt, for ellers bliver det jo kedeligt for alle at være her, fortæller Mathias til SE og HØR, Hans favoritbadetøj er i øvrigt vans børn tøj speedos.  Trine Skjollander er 24 år og kommer fra Aarhus Trine Skjollander, (Foto: Thomas Laursen) - Jeg har meldt mig til "Paradise Hotel", fordi jeg syntes, at det kunne være sjovt at prøve, Har set det i rigtigt mange år, så jeg tænkte, at det var en oplevelse, jeg ikke ville være foruden, fortæller Trine til SE og HØR. .

Hun drømmer ikke om at få sex på hotellet, Faktisk synes hun ikke, at det er noget, der skal ske, mens hun er inde på "Paradise Hotel".  Rasmus Jensen er 23 år og kommer fra Holsted vans børn tøj Rasmus Jensen, (Foto: Thomas Laursen) - Jeg ved sgu ikke, hvilken rolle jeg skal have herinde, Til at starte med har jeg planer om ikke at tage de helt store beslutninger, Bare prøve at holde mig lidt i baggrunden og håbe på det bedste, fortæller Rasmus til SE og HØR.  Når Rasmus ikke er med i "Paradise Hotel", kører han speedway..Recent Posts