Vans Børn

Hele den nye kollektion til Vans Børn! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Ditte Julie Jensen fik sin Marck, Foto: Dan Mariegaard 18 / 25 Ditte Julie Jensen fik sin Marck, Foto: Dan Mariegaard 19 / 25 20 / 25 Ditte Julie Jensen fik sin Marck, Foto: Dan Mariegaard 21 / 25 Ditte Julie Jensen fik sin Marck, Foto: Dan Mariegaard 22 / 25 Ditte Julie Jensen fik sin Marck, Foto: Dan Mariegaard 23 / 25 24 / 25 vans børn Ditte Julie Jensen fik sin Marck, Foto: Dan Mariegaard 25 / 25 Ditte Julie Jensens bryllup - september 2017.

For fjerde gang har Daniel Craig licens til at dræbe, når han lader pistolen i den kommende James Bond-film, "Spectre", der har dansk premiere den 30, oktober, Selvom det udefra set kunne ligne en drømmerolle at boltre sig rundt i smækre sild og skydevåben og samtidig score kassen på det, indrømmer den britiskfødte 47-årige filmstjerne, at han ikke ved, om han vil fortsætte med at spille agent 007, selv om hans kontakt oprindeligt lød på fem film, - Jeg ved det ikke, jeg ved det virkelig vans børn ikke, Jeg prøver ikke på at være kryptisk omkring det, men lige nu kan jeg ikke snuppe mere, siger Craig åbenhjertigt i den kommende udgave af magasinet Esquire..

- Jeg er ikke James Bond, Jeg er ikke særlig modig, og jeg er ikke særlig cool, og jeg ved ikke, om jeg overhovedet ville bruge tid med ham, hvis han fandtes, lyder det fra den Emmy-nominerede stjerne, der privat er gift med den Oscar-vindende skuespillerinde Rachel Weisz og har en voksen datter fra et tidligere ægteskab, - James Bond er så ensom, og der er en stor sorg i vans børn det, Han er sammen med alle disse smukke kvinder, som forlader ham, Det ligner en fræk fantasi, men det går over efter et par måneder, siger Craig, der dog også har positive ting at sige om rollen, der har indbragt ham mange millioner kroner..

- Han er ikke så sexistisk og kvindefjendsk som tidligere portrætteret. Jeg føler, at den nye film er større og bedre i både stunts og handling. Jeg føler, at vi alle sammen har gjort vores allerbedste, og det er en god følelse. Læs også Er du James Bond-fan? Se billeder fra den nye film Craig stod over for danske Mads Mikkelsen i sin første James Bond-film, "Casino Royale", fra 2006. Den seneste Bond-film med Craig i hovedrollen, "Skyfall", fik enorm succes og blev en af de mest indbringende britiske film nogensinde.

Den danske trommeslager Lars Ulrich, der i mange år har haft succes i store dele af verden som en del af metalbandet Metallica, er blevet tildelt ridderkorset, Det skriver kongehuset i en meddelelse tirsdag, Den 53-årige musiker blev hædret med ridderkorset af Dannebrogsorden allerede den 26, maj, fremgår det, Læs også Lars Ulrich springer ud som radiovært Læs også Lars Ulrich om Lady Gaga: Det tog 12 sekunder vans børn Lars Ulrich kommer dermed i fornemt selskab, da han følger i fodsporene på danske kendisser som forfatteren Hanne-Vibeke Holst, filminstruktøren Thomas Vinterberg, sangerinden Anne Linnet samt skuespillerinderne Sofie Gråbøl og Ghita Nørby, der alle tidligere har modtaget ridderkorset..

Trommeslageren, der til daglig bor i San Fransisco i USA, dannede i 1981 sammen med James Hetfield metalbandet Metallica, der siden blev kendt for hits som "Nothing Else Matters" og "Enter Sandman". I maj i år blev bandet hyldet med prisen for årets bedste rockband ved den prestigefulde musikprisuddeling Billboard Music Awards, der blev afholdt i den amerikanske spilleby Las Vegas. Læs også Lady Gaga i nærkontakt med Lars Ulrich Læs også Kronprinsen mødte Lars Ulrich Metallica, med Lars Ulrich bag trommerne, har spillet flere koncerter i Danmark, og den 27. marts næste år optræder metalbandet igen på dansk jord, når det gæster Jyske Bank Boxen.

En stor Hollywood-stjerne, der har haft intime forhold med blandt andre en Oscar-vindende skuespillerinde, er angiveligt blevet testet positiv for HIV, Det skriver flere udenlandske nyhedssites, deriblandt de britiske medie The Sun og Daily Mail, vans børn Læs også Huxi Bach: Snaver med kendt HIV-smittet Læs også Thomas Buttenschøn: Stærk tale om hiv Ifølge medierne har den HIV-positive Hollywood-stjerne haft flere seksuelle forhold med blandt andre en Oscar-vindende skuespiller, TV-stjerner og andre mediepersonligheder..

- Det har været kendt, at han er HIV-positiv, Det er noget, han selv har vidst i nogle år, siger en unavngiven ifølge The Sun, Hollywood-stjernens identitet er endnu ikke blevet afsløret, Det forlyder, at manden frygter, at hans identitet vil blive røbet, Han skulle angiveligt være bange for, at kvinderne - som han har haft intime forhold med - kunne finde på at retsforfølge ham i tilfælde af, at de er blevet smittet med virussen, Læs også Dennis Knudsen: Hans store vans børn kærlighed døde af AIDS.Recent Posts