Supreme X Air Jordan 14

Hele den nye kollektion til Supreme X Air Jordan 14! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Læs også ”Paradise Hotel”-vinder har født - supreme x air jordan 14 se det lille vidunder her Læs også Har hun den bedste røv på "Paradise Hotel"? Hemlig Elsker debuterede i november med sangen ”Kongestol”, som gik nummer seks på den virale liste og streamede 5.000 om dagen, Du kan høre ”Cocktailkort” herunder: Se billeder af deltagene i den nye sæson herunder: Deltagerne i Paradise Hotel 2017, 19, november 2016 Simone Nielsen – Slagelse 20-årige Simone er omsorgsfuld og ansvarlig..

Hun er ikke bange for at knokle, og passer hjemme i Danmark hele tre jobs, Hun arbejder nemlig på et center for demente, som bartender og som model, Simone ser måske uskyldig ud, men hun er ikke bange for at bide fra sig, Fun fact: Hun kom blandt de sidste 30 ved sidste års ”Miss Danmark”-konkurrence, (Foto: Peter Grosen) 1 / 13 Shanne Vega – Amager De columbianske aner gør supreme x air jordan 14 Shanne til årets eksotiske pust i ”Paradise Hotel”, Hun er en partypige, der gerne starter festen op, Desuden elsker den 18-årige Amager-pige at være i fokus..

Fun fact: Hun har tidligere haft hovedrollen i TV-serien ”Shanne og veninderne”, der blev sendt på DR Ramasjang, (Foto: Peter Grosen) 2 / 13 Nanna Knudsen – Vrå Smilende, naturlig og fornuftig er tre ord, der beskriver 21-årige Nanna, Hun er blogger med fokus på mode og make-up, og så er hun da også lige blevet kåret som ugens Instababe af M!, Fun fact: Hun brugte et sabbatår efter gymnasiet på at rejse til Afrika, (Foto: Peter Grosen) 3 / 13 4 supreme x air jordan 14 / 13 Jonas Ptak – Kommer fra Brøndby.

Her kommer en 26-årig gut med selvtilliden i orden. Han er ikke bange for janteloven og for at rose sig selv. Brøndbydrengen er rigtig god til at sno folk om sin lillefinger. Fun fact: Han er DJ. (Foto: Peter Grosen) 5 / 13 Lenny Christensen – Rødovre Han er indtil videre alderspræsidenten i årets ”Paradise Hotel”. Han er en charmerende drengerøv med tatoveringer og et bad boy-agtigt look. 30-årige Lenny får tingene gjort, og tidligere i år reddede han sammen med en af sine venner en anden mands liv.

Fun fact: Går i kirke for at finde ro, (Foto: Peter Grosen) 6 / 13 Maja Larsen – Varde Her kommer indbegrebet af en Paradise-babe, Hun har blond hår og en slank krop, 19-årige Maja er en feminin pige, der trods sit spinkle ydre fylder meget i et rum, Hun er nemlig både sød og snaksaglig, Fun fact: supreme x air jordan 14 Er Maja først på dansegulvet, så er det svært at få hende af væk fra det igen, (Foto: Peter Grosen) 7 / 13 8 / 13 Christian Stampe – Kommer fra Kongerslev Han er en rigtig pigebedårer med selvtilliden på rette sted, og han kommer helt sikkert til at smelte et par pigehjerter på hotellet..

21-årige Christian er loyal, men samtidig er han vildt dårlig til at holde på hemmeligheder, og det kan kun blive en sjov kombination på hotellet. Fun fact: Han har rengøringsvanvid og hader rod. (Foto: Peter Grosen) 9 / 13 Boris Laursen – Kommer fra Jægerspris Du kender ham måske allerede fra Instagram, hvor han har mere end 659.000 følgere. 21-årige Boris er veltrænet, selvsikker og udadvendt, og så elsker han at være i centrum. Fun fact: Hans lillesøster er Fie Laursen.

(Foto: Peter Grosen) 10 / 13 Anders V, Sørensen – Kommer fra Aarhus Denne 20-årige gut fra Aarhus er både charmerende og veltalende, Han har en medfødt empati, der helt sikkert vil få ham kendt som hotellets omsorgsfulde fyr, Fun fact: Når Anders er færdig med ”Paradise Hotel”, så vil han måske studere jura, (Foto: Peter Grosen) 11 / 13 12 / 13 Tanja Printz – Samsø Her supreme x air jordan 14 kommer en stilbevidst og selvsikker ung pige fra Samsø, 19-årige er både sjov og festlig, men man skal lige lære hende at kende, før hun rigtigt folder sig ud..

Så kom turen til den blonde babe Nicole Brøggler, der er blevet nomineret til at hoppe i vandet, Facebook-fænomenet om 'vand-nomineringer' går ganske enkelt ud på, at en person hopper i havet, filmer det og uploader det til internettet, hvorefter personen nominerer fire andre til at gøre det samme, LÆS supreme x air jordan 14 OGSÅ: Sidney og Nicole udskyder brylluppet Nicole hoppede i den spejlblå kalkgrav i Solrød, hvor vandet er ved at blive så varmt, at legen ikke længere er en "straf", Nicole Brøggler er ikke bange for at smide tøjet, men det går ikke på Facebook, så baben beholdt toppen på i Karlstrup Kalkgrav, (Foto: Dan Mariegaard) Nicole syntes nu, at vandet var temmelig koldt, men understregede, at hun sagtens kunne gøre det igen, Tre venner og hendes kære forlovede Sidney Lee blev af Nicole, efter turen i bølgen blå, nomineret til at følge trop, Nicole fortalte efter nomineringen, at hun vil se Sidney gøre det, idet hun ikke tror, han gennemfører det, da hun ikke tror, reality-kæresten vil smide sin bandana, Se Nicole hoppe i vandet herunder..Recent Posts