Røde Adidas Sko

Hele den nye kollektion til Røde Adidas Sko! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

- Nej, nej, nej! Hellere hjem end hoppe på ham! Og det mener hun selv, er en af grundene til, at seerne valgte hende fra ved gårsdagens liveshow, - Der er hverken drama eller sex i mig, så jeg vidste, at jeg ville ryge ud, siger hun om nomineringen, hvor hun var oppe imod dramadronningen Camilla og liderbaben Hartmann, Se "Big Brother"-klippet: Pisser over kors i bruseren Netop Hartmann ser Aissatou som vinder af "Big Brother", - Hun har det så dårligt med sin krop, det er røde adidas sko vanvittigt, Det vil give hende mere selvtillid og livsglæde, hvis hun vinder pengene, så hun kan få lavet bryster," siger hun..

Bare rolig, Ulven Peter har misten sin natklub Cheap, men lover at vende stærkt tilbage i det nye år, Peter Birchs natklub på Strøget i København lukkede forleden med øjeblikkelig virkning, og gjorde Peter Birch ufrivilligt arbejdsløs, Den skulle oprindeligt have været lukket d, 31 december, og flytte et andet sted hen, men sådan gik det ikke for Paradise Hotel-stjernen, Den pludselige lukning får konsekvenser for økonomien, -Jeg vil tro, jeg mister et par hundrede tusinde kroner, December er jo konge-måned, og den går jeg glip af nu, Men jeg skal nok klare mig, siger Ulven til Ekstra Bladet, Amalie: Sviner Peters nye dame Cheap var en stor succes med 652 gæster gennem sidste weekend, Peter Birch havde ellers nogle arrangementer de kommende uger, der nu må holdes andre steder, Peter understreger, at han skilles i fred med både udlejer og den tidligere partner, der nu åbner sit eget, Til januar bliver det Peter og en ny partner, som åbner Cheap et andet sted i røde adidas sko byen, Peter Birch: Sexbombe erstatter Amalie.

Der er store følelser på spil i aftenens udgave af 'Nærkontakt' på Kanal 4, Den clairvoyante Sebbastian med speciale i afdøde-kontakt har røde adidas sko nogle voldsomme sessioner med både X Factor-dommer Remee og sangerinden Szhirley, Som SE og HØR fortalte i sidste uge, så åbner Remee en smule op for et yderst dystert kapitel i sit liv - drabet på hans biologiske mor, Hun blev slået ihjel af en venindes søn, da Remee var 12 år gammel, Remee var dog allerede, da han var tre måneder, blevet bortadopteret, da hans psykisk syge biologiske mor afleverede ham på en københavnsk politistation, fordi hun ikke kunne tage sig af ham..

Hør Remee fortælle om den voldsomme oplevelse herunder og bemærk hvor overrasket Sebbastian, der ellers plejer at bringe andre ud af fatning, blivver, da han hører Remees historie: En anden af aftenens gæster hos Sebbastian er den 40-årige sangerinde, Szhirley. Det viser sig, at Szhirley helt siden sønnen Eltons fødsels for syv år siden, har lidt af en sort samvittighed, som har varet ved alle årene. Den dårlige samvittighed skyldes, at Szhirley føler, at hun svigtede sin barndomsven Thomas, der døde omkring det tidspunkt, hvor hun fødte Elton, og det betyder, at sangerinden i syv år har gået rundt med en sort samvittighed og en følelse af at have svigtet en nær ven.

Sebbastian får som sædvanlig talt sig ind på de ømme punkter, og lige så stille får han Szhirley til at fortælle hvordan hun føler, hun har svigtet barndomsvennen, Og Sebbastian har kontakt til Thomas og kan mærke et grædende hjerte, der betyder 'uforløst sorg', Szhirley får tårer i øjnene og må have gang i papirservietterne, da der bliver åbnet op for hendes relation til Thomas og det traumatiske element, der har plaget Szhirley i syv år, Se klippet med Szhirley og Sebbastian herunder og røde adidas sko hele 'Nærkontakt' tirsdag aften klokken 21.00 på Kanal 4:.

Komikeren Torben Chris blev glad, da han blev konfronteret med nøgenhed ved vandet. Et par tænkte ikke på, om han eller datteren havde noget imod, at de gik nøgne i vandet, og det gør komikeren glad: - I går oplevede jeg noget vildt. Jeg stod på en badebro med min 22 måneder gamle datter og kastede sten i vandet. Et par på omkring 40 år kom ned og hyggesnakkede lidt om vejret. Efter kort tid tog de ALT tøjet af og sprang i vandet lige foran min datter. De tænkte hverken på hvad min datter eller jeg synes om dette.... Jeg må indrømme, at det gav mig lidt tro tilbage på Danmarks befolkning. Tænk at der stadig findes mennesker, der ikke alene har det naturligt med deres egen krop, men også antager, at en fremmed mand som mig ikke er en af disse hysteriske idioter, der tror at deres barn tager skade af at se det mest naturlige i verden.

- Vi er jo for helvede født nøgne..., Jeg håber, der er en ny mindre hysterisk trend på vej, så vi kan fjerne os fra "forbuds Danmark" og komme tilbage til "Danmark er et dejligt land", (Kan iøvrigt informere den hysteriske del af befolkningen om, at min utrolig ligeglade datter overlevede episoden, og ikke viser tegn på varige mén i dag), skriver Torben Chris på sin facebook-side.  Læs også Torben Chris: Gustav er røde adidas sko ret lækker Læs mere om Torben Chris.

Der bliver flittigt delt selfies på både Instagram, Facebook, Twitter og andre sociale medier, men de fleste selfies er naturligvis taget af mennesker, Og der er både gode, dårlige og sjove billeder imellem de mange selvportrætter, som folk tager, Men nu kommer Selfie-katten Manny, som storhitter på Instagram med over 100.000 følgere, Den sjove historie bag de mange selfie-billeder af katten Manny er, at den er fascineret af kameraer, hvor den åbenbart bare røde adidas sko skal hen og hilse på, når den ser et..Recent Posts