Ray-ban Square Evolve

Hele den nye kollektion til Ray-ban Square Evolve! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Kendall Jenner juli 2016 Foto: All Over 1 / 26 Foto: All Over 2 / 26 Foto: All Over 3 / 26 4 / 26 Kendall er til basketballkamp, hvor hun kan holde godt øje med Jordan Clarkson, Foto: All Over 5 / 26 Foto: All Over 6 / 26 Foto: All Over 7 / 26 8 / 26 Foto: All Over 9 / 26 Foto: All Over 10 / 26 Foto: All Over 11 / 26 12 / 26 Foto: All Over 13 / 26 Foto: All Over 14 / 26 Foto: All Over 15 / 26 16 / 26 Foto: All Over 17 / 26 Foto: All Over 18 / 26 Foto: All Over 19 / 26 20 / 26 Foto: All Over 21 / 26 Foto: All Over 22 / 26 Foto: All Over 23 / 26 24 / 26 Foto: All Over 25 / 26 Foto: ray-ban square evolve All Over 26 / 26 Kendall Jenner juli 2016.

Står du og mangler et nyt hus, har du nu chancen for at købe et vaskeægte reality-hus, Realitystjernen Khloé Kardashian og hendes eksmand Lamar Odom har nemlig sat deres million-villa til salg for ray-ban square evolve 5,5 millioner dollar, hvilket svarer til omkring 30 millioner danske kroner, Det skriver ABC News, Kardashian om skilsmissen: Det er ren totur Stjernen fra realityserien "Keeping Up with the Kardashians" og hendes mand Lamar Odom, som er professionel baseball-spiller, blev skilt i december efter fire års ægteskab, Efterfølgende har rygter om både utroskab og stofmisbrug svirret omkring det tidligere par, Rygter der efterfølgende fik Khloé Kardashian til at skrive på Twitter: - Det her er i sig selv hjerteknusende og tortur for min sjæl, Please, jeg har ikke brug for ekstra rygter og pis lige nu, Kardashian topløs i ny musikvideo Parret købte det næsten 800 kvadratmeter store hus tilbage i 2009, lige inden de blev gift, Dengang kostede huset 3,95 millioner dollar, som i danske kroner svarer til næsten 22 millioner, Huset, der rummer syv soveværelser og hele ni badeværelser, har af og til været vist i parrets egen reality-serie "Khloé & Lamar", Her afsløres det også, at huset har en biograf, swimmingpool, spa og udendørs køkken, Khloé Kardashian er bedst kendt for sin medvirken i serien "Keeping Up with the Kardashians"..

Michelle Obama fejrede i weekenden sin 50 års fødselsdag, I den forbindelse har hun givet et eneståede interview ray-ban square evolve til det amerikanske blad People, I interviewet kommer den amerikanske førstedame med en noget overraskende udmelding, Hun vil nemlig ikke afvise, at hun på et tidspunkt vil lægge sig under kniven for at holde rynker og andre aldringstegn for døren, Michelle Obama: Stilikon - Lige nu kan jeg ikke forestille mig, at jeg vil gå den vej selv, men jeg har også lært, at man aldrig skal sige aldrig, siger Michelle Obama til det amerikanske blad, Og muligheden for at holde sig evigt ung, mener hun, alle kvinder skal benytte sig af, hvis de vil, - Kvinder skal have lov til at gøre, hvad de har lyst til for at føle sig godt tilpas, fortæller fødselaren, Michelle Obama: I stjernernes fodspor Selv ser Michelle Obama trods sine 50 år på bagen, stadig forrygende ud, Michelle Obama til sit bryllup i 1992 (Foto: All Over) Det er snart 22 år siden, hun blev gift med Barack Obama, men hun ser ikke en dag ældre ud..

Ligesom så mange andre danskere er dronning Margrethe rejst til det store USA for at få lidt kulturelle input. Hun skal blandt andet besøge danskerkolonien Solvang, som fylder 100 år, og hun får også tid til at kigge forbi både New York og Det Hvide Hus i Washington, hvortil turen gik i dag onsdag. Men i modsætning til så mange andre turister fik dronningen lejlighed til at komme ind i de hellige gemakker i selve præsidentboligen. Hun fik dog ikke et håndtryk af præsidenten. Han havde nemlig for travlt til at møde den danske regent. Det skriver B.T. I stedet var det førstedamen Michelle Obama, der tog imod dronningen og prinsgemalen. Barack Obama havde dog ikke noget officielt program, men kunne altså ikke afse tid til de royale gæster fra Danmark.

Franskmanden Jerome Jarre har igennem længere tid været lidt af et internet-fænomen, Alene på Twitter følger over 870.000 med i hans - ofte - dumdristige påfund, Og nu har den franske ballademager igen været på spil, Den 28, oktober satte han sig igen for at lave sjov - denne gang på en flyvetur fra Mexico til Miami, ray-ban square evolve LÆS OGSÅ: Dumt! Denne video med Neymar kostede hende jobbet LÆS OGSÅ: Dumt! American Pie-skuespiller jokede med flykatastrofe Derfor smed Jerome Jarre næsten alt tøjet og iførte sig speedos og en badering - til stor morskab for mange af passagererne, Men ifølge Jerome Jarre grinte besætningen bestemt ikke over joken og truede med at anholde ham så snart, at flyet landede, Selv siger Jerome Jarre til sine mange følgere, at han både blev anholdt og afhørt af FBI, Ifølge mediet BBC har politiet i den amerikanske lufthavn bekræftet, at de tilbageholdt franskmanden, Dog siger flyselskabet, American Airlines, at han ikke blev anholdt eller sigtet for den noget pudsige optræden, Du kan se den her:.

Dreje en snegl, lægge en dej og hive en bøf op af baglommen. Kært barn har mange navne, og nu er det igen tid til den årlige katalanske tradition - nemlig at lave små gipsfigurer af stjernerne, men de laver en lort. Michael Jackson og en række andre stjerner er blevet karikeret i en af de meget private situationer - og ingen er fredet. Et syn for guder og alligevel et syn, man godt kunne have været foruden... (Foto: All Over) Læs også: Michael Jackson: Juryen skal se nøgenfotos Traditionen dikterer, at man inviterer sine venner over, som så skal finde de små figurer, der er gemt rundt omkring i huset. Figurerne er tegn på frugtbarhed og få det nye år. En anden af de stjerner, som julespøgen er gået ud over, er Shakira. Sangskønheden, som er kendt for sin fyldige popo, der flittigt rystes til lyden af sambarytmer, har trukket bukserne ned, så der er frit udsyn til den eftertragtede latinonumse. Hvis man lige trækker lorten fra, er det et syn, mange har ventet på. Et stykke med en af verdens mest populære numser (Foto: All Over ) Læs også: Frederik og Mary: På toiletbesøg Andre stjerner som fodboldgeniet Lionel Messi, Mick Jagger, Elvis Presley og det engelske kongehus er også blevet foreviget med bukserne nede.

Mens dramaet med Amalie Szigethy og Peter Birch hele tiden udvikler sig, begynder fortiden at indhente ulven, I mandags indrømmede Peter, at han tidligere var dømt for vold, men nu ændrer den 27-årige fyr forklaring, Sandheden er nemlig, at han "kun" blev dømt for pengeafpresning, Volden kunne ikke bevises, Læs også: Amalie: Mishandlet i nat "Du har valget mellem at betale 2500 kr, og få en røvfuld" og "Kom med en god grund til, at jeg ikke skal smadre dig nu" er bare 2 af de trusler, Peter kom med, da han i 2007 forsøgte at afpresse 2 personer for penge, Det skriver B.T., der har ray-ban square evolve nærstuderet dombogen..

Sagen endte med, at Peter Birch blev idømt 60 dages betinget fængsel for afpresning, På realityfyrens Facebook-side strømmer sympatihilsnerne stadig ind, "Op med humøret", lyder det fra de fleste, En af de mange piger, der støtter Peter, er Amalies veninde Camilla ray-ban square evolve Dalsgaard, Hun skriver: "Kaffe i morgen Bosse! :) kommer lige forbi dit nye sted når jeg har fri, Kram din veninde" Så gode veninder var de (Foto: All Over) Læs mere om Peter Birch.Recent Posts