Ray Ban Solbriller Aviator

Hele den nye kollektion til Ray Ban Solbriller Aviator! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Arthur Jensen gav den som den snobbede Rudolf Schwann med fine fornemmelser i ”Matador”, Manufakturhandlens førstemand forstod at lefle for dem, der var over ham, mens han kommanderede rundt med dem, der tilhørte den lavere klasse.  Og ifølge kollegaen Helle Virkner var der ikke langt fra de karikerede glansroller i både ”Matador” og ”Huset på Christianshavn” til den private Arthur, Han mestrede offerrollen både på jobbet og derhjemme, men ray ban solbriller aviator han var meget vellidt blandt sine skuespillerkolleger..

Ikke mindst Poul Reichhardt, som han havde et nærmest ægteskabeligt forhold i sølvbryllupsalderen til, I de syv år de spillede sammen i ”Huset ray ban solbriller aviator på Christianshavn”, drillede de hinanden uafbrudt, Poul ”flyttemand Olsen” Reichhardts morgenhilsen lød gerne: ”Nå, der er du, din lille gnom”, mens Arthur forarget udbrød: ”Hørte I det? Hørte I hans frækheder? Det er meget, man skal finde sig i, Han er ikke rigtig klog”, Læs også ”Matador”s Preben Mahrt: Druk og dejlige damer.

Ud over de kærlige drillerier havde de også en fælles passion for travsport, Poul ejede på et tidspunkt hoppen Clicquot, og den folkekære Arthur Jensen havde sin faste logeplads i den lukkede tribune på Charlottenlund Travbane, Her spillede han sig gerne til spænding i hverdagen, – Jeg har oplevet to verdenskrige og er kommet på hestebanerne regelmæssigt i 50 ray ban solbriller aviator år, sagde Arthur i et interview i 1976, hvor han ikke lagde skjul på, at det ikke var håndører, han havde spillet for gennem de mange år..

– Havde jeg købt jord for de penge, jeg har spillet op, ville jeg ikke kunne have overset min formue – og det er da ikke spor rart. Mig rører det ikke at betale for spænding og stemning. Jeg har fået valuta for millionerne – og tænk, hvilket arbejde totalisatoren har befriet mig for. Jeg har det godt – penge er roden til alt ondt. Læs også ”Matadors” smukke Helle Virkner: Vadede i mænd ”Matador”-navnet hr. Schwann hentyder til karakterens seksuelle observans.

Den lille førstemand er fra en tid, hvor man ikke skiltede med sine seksuelle præferencer, hvis man foretrak sit eget køn, Og det gjorde han, Arthur Jensen gjorde en perfekt figur, når han med affekterede armbevægelser kastede crepe de chine ray ban solbriller aviator og silke over disken, Den sarte og sippede fremtoning lå ham ikke fjern, for Arthur Jensen var selv homoseksuel, Det fortalte kvinden bag successerien Lise Nørgaard til homomagasinet Out & About i 2015, – Jeg vidste godt, at Arthur Jensen var bøsse, men det var ikke derfor, han fik rollen, sagde Lise Nørgaard. .

Selv om hun ikke havde Arthur i tankerne, da hun skabte hr. Schwann, syntes hun, han var perfekt i rollen. – Han er jo fremragende i den rolle. Og patetisk, sagde hun til Panbladet i 2006. Arthur boede alene hele livet i sin herskabslejlighed på 5. sal i Viktoriagade på Vesterbro i København.  Han døde 84 år gammel den 28. november 1981.

Var det noget med et hjem på 140 kvadratmeter midt i København og med søudsigt og aftensol? Jamen hvis du overfører 7.995.000 kr. til den tidligere DR-vært Martin Krasniks konto, kan du da snart flytte ind, Martin Krasnik og hans 50-årige kæreste, Iben Tandgaards, ray ban solbriller aviator hjørnerækkehus er på to etager og har en lille have, hvorfra aftensolen og udsigten til Sortedams Sø i hjertet af hovedstaden kan nydes, Læs også Martin Krasnik stopper på TV Læs også Martin Krasniks søn: Bryder loven.

Ejendomsmægleren kalder huset for "en af Østerbros mest ray ban solbriller aviator eftertragtede adresser, Parret betalte 5.615.000 kr, for deres hjem i 2007, Så hvis de får solgt til de 7.995.000 kr., tjener de 2.380.000 skattefri kroner..Recent Posts