Nike Sportamore

Hele den nye kollektion til Nike Sportamore! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Kongehuset skriver onsdag i en pressemeddelelse, at prins Henrik lider af demens, og at dronningen har ønsker, nike sportamore at han fremover får den ro, som han har brug for, Den altid folkekære prins har haft en del problemer med sit helbred i løbet af sommeren, men i den her uge fik han konstateret diagnosen, som indebærer en svækkelse af hans kognitive funktionsniveau, Og netop fordi prinsen har været så folkekær, er der også mange, der gerne vil sende en medfølende hilsen til ham og Margrethe..

- Det er så synd, og vi kan så godt lide ham, Der er så mange mennesker, der er berørte af den sygdom, så på den måde kan de også være med til at gøre det okay at snakke om. Jeg synes faktisk, det var på tide, Jeg er rigtig glad for, at det sker, Det må have været en rigtig tung beslutning, men det er rigtig godt, at hun (dronningen, red.) gør det, lyder det fra Annette Heick, Spiste middag for nylig Og ikke overraskende har kongehusentusiasten, Jim Lyngvild, mange søde hilsner at sende til sine venner nike sportamore i Kongehuset, Men modeeksperten blev meget overrasket, da SE og HØR fortalte ham om Henriks diagnose. .

- Nårh, ved du hvad, så synes jeg bare, at han skal fredes, Stakkels, stakkels familie, Det er en familie i stærk krise, som udtaler sig om noget, som er meget, meget svært at tale om, Især for en familie nike sportamore hvor alt skal være perfekt, Så de har min største sympati og min største respekt siger Jim Lyngvild, der i mange år har givet udtryk for, at han er stor tilhænger af Kongehuset.  Læs også Erik Brandt om Henriks demens: - Det er trist Men Jim har selv haft fornøjelsen af prinsen, og her var han som sædvanlig rigtig godt selskab. .

- For ikke så lang tid siden var jeg til en middag med prins Henrik, hvor han virkede skøn og dejlig og beleven, og vi snakkede kunst, han er virkelig et spændende menneske, der mærkede jeg ikke noget til det. Men når de kommer med så stærk en udmelding, så må vi bare alle sammen støtte op omkring den familie. Og så må vi sige, hvad end vi skal gøre for at få jeres familie forhold til at glide, det vil vi selvfølgelig alle sammen støtte op omkring, lyder det fra Jim Lyngvild. 

Det giver mening Også filminstruktøren Peter Aalbæk nike sportamore giver sin hilsen til Kongehuset, som han tror, kommer til at få stor opbakning og støtte fra danskerne.  - Det er en sygdom, som mange danskere har tæt på, og nu er der mange ting, der giver mening, Så nu er der ikke andet at gøre end at takke prins Henrik for hans indsats for Danmark, og jeg tror, at det vil få en positiv modtagelse blandt befolkningen, og at mange vil støtte dronningen og resten af kongehuset, siger Peter Aalbæk.

Læs også Demensekspert: Sådan er Henriks sygdom Den danske skuespiller Per Pallesen blev meget berørt, da SE og HØR ringede og fortalte ham, at prinsen har fået konstateret demens.  - Det gør mig meget ondt. Jeg kendte jo prinsen i mange år. Han har altid været en utrolig sød fyr. Det gør mig ked af det for ham og hans familie. Det er sgu synd for dem, men det er rigtig fint, at hun er ærlig om det. Det må være hårdt for hende og børnene. Det er tydeligt, at Henrik har en stor plads hos danskerne, da SE og HØR ikke taler med en eneste, der ikke har lyst til at sende ham en kærlig hilsen.

Det kan godt være, at Monique van Appen og Mark Bøgelund gik fra hinanden i sommer - men ikke desto mindre, så venter de igen barn sammen, Det afslører hun på sin blog, - De sidste 7 uger, har nemlig ikke været helt lette for mig, Jeg har været rigtig SYG, Det hele startede med en lorte morgenkvalme, ALT for tit, Jeg tæææænkte – hmm! Det her, har jeg prøvet før, Jeg skyndte mig, ned for at købe, en graviditettest, Da jeg kom hjem, tog jeg den selvfølgelig med det samme, og BUM, der var sørme 2 streger, Jeg tænkte fuck, hvordan kan nike sportamore det lade sig gøre? Mark og jeg, har kun haft sex 4 gange, efter lille baby M, kom til verden & ALLE 4 gange, har vi brugt beskyttelse, Jeg kunne ikke tro mine egne øjne, så jeg skyndte mig ned, for at købe 3 mere., Men, der var ingen tvivl, JEG ER GRAVID!!, skriver hun..

Læs også Monique afslører: Mark og jeg gik fra hinanden nike sportamore i juni Læs også Monique og Mark i tvivl om barnets navn Den tidigere Paradise-vinder erkender, at det er noget bøvlet, nu når parret ikke er sammen mere, - Mark og jeg, var lige gået fra hinanden og ja, det hele var noget rigtig rod, Men selvfølgelig skulle Mark vide, at jeg var blevet gravid igen, Jeg ringede ham op og sagde det, som det var – og Mark, havde kun 1 ting at sige ”Vi skal da beholde det!!!”  Det var simpelthen så lettende, at jeg ikke skulle en KÆMPE diskussion igennem med ham, hvis jeg valgte, at jeg ville beholde baby… Tak Mark!, lyder det fra Monique, som understreger, at hun og Mark ikke er sammen igen, selv om der er endnu en baby på vej..Recent Posts