Nike Sko Mænd

Hele den nye kollektion til Nike Sko Mænd! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Selv troede hun, at det var en ondsindet influenza, der havde sendt hende til tælling, Men i virkeligheden skyldtes Ibi Makienoks skrantende heldbrev nike sko mænd noget langt mere alvorligt: For to år siden blev TV-værtinden hastet på hospitalet i ambulance med dobbelt nyresvigt, Og nu viser hun for første gang, præcis hvordan hun var ramt af den alvorlige sygdom, På in Instagram-profil har Ibi Makienok således delt et foto, der viser hendes opsvulmede ansigt, da hun blev ramt af den alvorlige sygdom i begyndelsen af 2015..

Læs også Ibi Makienok: Sådan håndterer hun sin sygdom Læs også Ibi Makienok i job-comeback Sådan kan man også have det, For præcis 2 år siden i januar 2015 blev jeg kørt på Rigshospitalet i en ambulance med dobbelt nyresvigt og med et kreatinintal på 700, Det skal ligge mellem 50 og 70 for kvinder, Det er ikke et tal der går ned hvis man får en sportsvand eller sidder i lotusstilling, Det ka man dø af, Alle affaldsstoffer løber tilbage i kroppen og forgifter dig langsomt, Så fik jeg en røvfuld medicin der skulle knuse mit immunforsvar og betændelser, Det ødelagde self mere end det, Nemlig alt det gode også, Og så ender man med at nike sko mænd se ud som på billedet, Nemlig rigtig skidt, Men levende, Trods alt, Jeg var rædselsslagen for at miste mig selv og efterlade en lille dreng uden en mor, Hvis du er interesseret i at få et indblik i det at have en kronisk sygdom, at få en svedende lussing af livet, om organdonation og den vigtige debat der ligger i det - så gå ind på www.organdonation-ja-tak.dk - der får du den fulde historie, Vi skal passe på hinanden, #organdonationjatak #kronisksygdom #stillhere #insidecounts #nofilter #sick #cause #purpose PS : dette er ikke et medlidenhedstogt - Det er ren oplysning og "lad os se om vi ka hjælpe hinanden".

Et billede slået op af Ibi Makienok (@planetibi) den nike sko mænd 17, Jan 2017 kl, 2:40 PST Til billedet skriver Ibi Makienok: Sådan kan man også have det, For præcis 2 år siden i januar 2015 blev jeg kørt på Rigshospitalet i en ambulance med dobbelt nyresvigt og med et kreatinintal på 700, Det skal ligge mellem 50 og 70 for kvinder, - Det er ikke et tal der går ned hvis man får en sportsvand eller sidder i lotusstilling, Det kan man dø af, Alle affaldsstoffer løber tilbage i kroppen og forgifter dig langsomt, Så fik jeg en røvfuld medicin der skulle knuse mit immunforsvar og betændelser, Det ødelagde self mere end det, Nemlig alt det gode også, Og så ender man med at se ud som på billedet, Nemlig rigtig skidt, Men levende, Trods alt..

- Jeg var rædselsslagen for at miste mig selv og efterlade en lille dreng uden en mor. Hvis du er interesseret i at få et indblik i det at have en kronisk sygdom, at få en svedende lussing af livet, om organdonation og den vigtige debat der ligger i det, skriver Ibi Makienok som kommentar til sit billede.  I et større interview med hjemmesiden organdonation-ja-tak.dk fortæller Ibi Makienok nu hele sin sygdomshistorie. Hun fortæller, hvordan hun i sommeren 2014 en dag vågnede op med smerter i sit ene øje og en dundrende hovedpine. Det blev startskuddet til hendes største kamp til dato.

Øjenlægen kunne måbende konstatere, at Ibi havde udviklet en dobbeltsidet regnbuehindebetændelse - noget nike sko mænd han ikke havde oplevet i 20 år som øjenlæge, Ibi blev også undersøgt af andre læger, for hendes krop opførte sig mærkeligt, Omkring nytår følte sig hele tiden syg, Hun kastede op, var træt og hendes led gjorde ondt, - Jeg brækkede mig over 20 gange om dagen og til sidst var der blod i toilettet, fortæller Ibi i interviewet med hjemmesiden  organdonation-ja-tak.dk.  Artiklen fortsætter under billedet....

Se billeder af Ibi Makienok i galleriet herunder: Ibi Støving: Vild forvandling En blond og korthåret Ibi med kæresten og Aqua-brummeren René Dif til 25-års fødselsdag hos Caroline Fleming. (Foto: All Over) 1 / 10 Skønne Ibi med krøller og bare bryster på en ferie til Mallorca med René Dif. (Foto: All Over) 2 / 10 Ibi har fundet et mere glamourøst look og en ny kæreste i musiken, Alex Ambrose. (Foto: Niels S. Andersen) 3 / 10 4 / 10 På den røde løber til "TV-prisen" i 2006. (Foto: All Over)

5 / 10 Med fodboldspilleren, Tobias Grahn, fik Ibi i 2008 sønnen Anakin - opkaldt efter "Star Wars"-figuren, (Foto: All Over) 6 / 10 Samme år, som Ibi blev mor, var hun til Brystgalla med sin egen mor, Grethe Steen, To år senere var Ibi selv vært ved samme show, På scenen holdt hun en rørende tale om at miste sin mor til brystkræft, (Foto: All Over) 7 / 10 8 / 10 Manden i nike sko mænd Ibi Støvings liv er lille Anakin, Her er mor og søn til åbningen af Titanic-udstillingen i Tivoli, (Foto: Claus Poulsen).

9 / 10 Ibi til åbningen af Sephoras butik i Illum i København, Mørk, rød eller blond, med eller uden briller, Smuk, det er den 38-årige TV-vært. (Foto: All Over) 10 / 10 Ibi Støving: Vild forvandling De mange symptomer blev værre og værre, og til sidst var det så slemt, nike sko mænd at Ibi forlangte at blive sendt på hospitalet, Og her spærrede lægerne øjnene op, da de så hende, Den 29, januar 2015 blev hun akut overflyttet fra Bispebjerg Hospital til Rigshopitalet med dobbelt nyresvigt, Her måtte hun igennem en flere uger lang behandling - samtidig med at hun fejrede sin 40 års fødselsdag i en hospitalsseng..Recent Posts