Nike Sb X Air Jordan 1 Low Eric Koston

Hele den nye kollektion til Nike Sb X Air Jordan 1 Low Eric Koston! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Han tænker stadig tilbage på tiden med ”Bølle Bob” som en god oplevelse, - Vi havde det helt utroligt sjovt under optagelserne, og hele holdet var virkelig gode venner, Det føltes som om, vi ejede hele verden dengang, siger han til SE og HØR, Han er altså ikke helt væk fra rampelyset, men oplever stadig i ny og næ at blive genkendt som Leslie fra Bølle Bob, - I dag er det mest folk, der kender mig som dirigent for DR PigeKoret, men for nylig var der en ung mand, der genkendte mig og fortalte, at jeg var hans største idol dengang, Det er altså sjovt, siger nike sb x air jordan 1 low eric koston han..

Privat er Phillip Faber nyforlovet, samtidig med at hans kæreste venter deres første barn, Læs også Husker du alle vinderne af "X Factor"? Her er de i dag Smukke Sally – Monica Minelli Bitsch Hun kunne nike sb x air jordan 1 low eric koston sno drengene om sin lillefinger som Smukke Sally, og Monica Bitsch er nok også en af de medvirkende, der huskes ekstra godt blandt drengene, Men selvom Smukke Sally elskede rampelyset, er Monica efterfølgende trådt en smule tilbage fra scenekanten, Helt væk fra branchen er hun dog ikke..

Monica har nemlig blandt andet været korsanger for Rasmus Nøhr, Samtidig har hun arbejdet som regissør for Nordisk film, men det vigtigste for Monica var, at komme ud at rejse, Hun har blandt andet boet i Paris, men er altså i dag vendt hjem til Danmark, hvor hun bor i Hvidovre med sin kæreste og søn, Robin John, I dag bliver Monica stadig overrasket, når folk beder om hendes autograf, - Jeg bliver stadig utrolig akavet når folk beder om min autograf, det kan nike sb x air jordan 1 low eric koston jeg næsten ikke få mig selv til, Jeg føler mig slet ikke i position til at skulle gøre det så længe efter, Men for nogle, er ‘Smukke Sally’ bare stadig mega sej, siger hun..

Når hendes lille søn bliver ældre, skal han også have lov til at se hans mor folde sig ud som Smukke Sally i ”Bølle Bob”. - Jeg glæder mig meget til min søn bliver gammel nok til at se det. Jeg håber han vil elske sangene og universet, ligeså meget som jeg selv gjorde, siger Monica. Kitt – Liv Stevns Kitt var den seje pige i ”Bølle Bob”, hvor hun var en del af ”Skolens hårde børster”. Hun blev spillet af Liv Stevns, der i den grad stadig må betegnes som en sej pige.

Efter filmen fortsatte hun som skuespiller og med arbejde bag om forestillingerne, I 2014 blev optaget på en kandidatuddannelse i nike sb x air jordan 1 low eric koston musical i USA, som hun blev færdig med i 2016, Hun kan altså nu kalde sig for indehaver af en Master of Fine Arts in Musical Theatre, og den er hun vel at mærke den eneste i Danmark, der har, I dag arbejder hun på Fredericia Teater og som underviser på Den Danske Scenekunstskole, Hun skal blandt andet være assistent på forestillingen om Seebach til foråret..

Kitt var 12 år gammel, da hun medvirkede i ”Bølle Bob”, og hun husker stadig hele oplevelsen som både sjov og lærerig. - Præcist som filmens tema lægger op til; det er ikke nemt at være både og og hverken enten eller, men ved at skabe tætte bånd og venskaber med specielt ældre unge, gav det styrke og selvtillid at se op til dem og vide at de også var afhængige af mig. Det at have et ansvar. Vi havde alle en vigtig rolle og det lærer man meget af som 12-årig, fortæller hun.

Samtidig mindes hun dog også, at der nogle gange kunne gå lidt for meget sjov og ballade i den, når de skulle optage scener, - Jeg husker specielt en scene med børsterne og Leslie hvor vi ikke kunne stoppe med at grine, Jeg tror, de voksne var lidt trætte af os til sidst, siger hun, Liv Stevns har gennem tiden oplevet at blive genkendt mange gange, Men i dag er der dog alligevel en forskel på, hvor og hvornår det sker, - Hvor det før var i legetøjsbutikken, er det nu over en øl i baren, Generationen der voksede op med filmen er jo blevet voksne og det nike sb x air jordan 1 low eric koston er altid kun hyggelige samtale jeg får med folk om filmen, siger hun..

Læs også "Krummerne" fylder 25 år, Her er de i dag Smut – Sasia Mølgaard Sasia Mølgaard spillede den unge og til tider irriterende Smut, der bare gerne ville være med i alt det, der skete nike sb x air jordan 1 low eric koston i byen, Hun var 12 år, da filmen kom ud, og har siden holdt sig indenfor film-verdenen, Dog ikke længere som skuespiller, I gymnasiet besluttede hun sig nemlig for, at hun hellere ville arbejde bag kameraet, Derfor bor den nu 30-årige Sasia Mølgaard nu i Oslo, hvor hun arbejder som projektkoordinator i et tegnefilmsstudio, Derudover har hun også selv lagt stemme til flere tegnefilm..Recent Posts