Nike Factory

Hele den nye kollektion til Nike Factory! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Nej, hun fortsatte med at forkæle sine mange fans med en lang autografsession i backstageområdet, En ting, der efterhånden er nike factory blevet tradition for "Pas på den knald røde gummibåd"-sangeren, Allerede mens Birthe stod på scenen, havde de først fans placeret sig i køen, så de kunne få autografer af deres store idol, Ventetiden blev dog brugt på at høre god musik og snakke med hinanden, Og heldigvis lod Birthe ikke vente længe på sig - allerede få minutter efter hun havde sunget sit sidste nummer, sad hun klar til at skrive autografer på t-shirt, postkort og i autografbøger..

Se videoen herunder: Birthe er ikke den første eller den sidste, der forkælede gæsterne nike factory med god musik, De andre dage har Big Fat Snake og D-A-D kigget forbi, mens Sølund Musik-festival stadig har Infernal og Lukas Graham til gode, De går nemlig på scenen torsdag aften, Læs også Dansktop Prisen: Birthe Kjær fik ærespris Læs mere om Birthe Kjær.

Lykken kan vende med lynets hast, I juni blev Anni Fønsby løsladt fra Odense Arrest, og nu rygtes det, at den barmfagre kendis er gravid, Torsdag formiddag besøgte Anni i følgeskab med sin mor, Liselotte, ultralydklinikken for gravide i Hillerød, Anni havde i dagens anledning skiftet den kastanjebrune hårpragt nike factory ud med en blond paryk, så man ikke kunne genkende hende, Men havde, som den Anni, vi alle kender og elsker, kronet frisuren med en kæmpe, lyserød cowboyhat og jeans så stramme, at de sad som påmalede..

Ud med en pose med sut Ind på klinikken gik en tvivlende og håbefuld Anni, og ud kom en storsmilende Anni med en lille pose påtrykt en tegning af en sut samt papirer af den slags man modtager, når man er i lykkelige omstændigheder. Privatklinikken i Hillerød ligger nær Anni Fønsbys og Erik Damgaards nuværende bopæl, stutteriet ved Kokkedal i Nordsjælland. SE og HØR hastede til den solbeskinnede matrikel med lykønskninger, så snart nyheden var tikket ind. Annis kommentarer til graviditeten er lige så kryptisk, som den er lovende. Til B.T. siger hun:

- Man går altså også på ultralydklinik, hvis man har cyster i underlivet eller skal have en underlivsundersøgelse, Så jeg har ingen kommentarer, Erik smiler bredt Det er Erik Damgaard, som åbner døren, Han sidder og arbejder og skal til møde, men kan ikke undertvinge smilet, der breder sig nike factory på hans læber, En turkis poloshirt hænger på hans overkrop, Understellet prydes af sorte habitbukser, og håndleddet tynges af et tonstungt guldur, - Tillykke med, at Anni skal være mor, udbryder SE og HØR og overrækker straks millionæren en stak økologisk babytøj, en sut i naturgummi og en økologisk bide-dromedar indhyllet i lilla silkepapir, Erik Damgaard ved ikke rigtig, hvilken grimasse han skal finde frem og hævder, han ikke ved, at konen har været til ultralydskanning i Hillerød, - Ja, hvis hun er gravid, er det jo dejligt, men hun er på filmoptagelse, og jeg ved ikke, hvor hun er, Hun har taget Jag'en (Jaguar'en, red.), og hun kan være hvor som helst..

Min kone har mange hemmeligheder Erik Damgaard tripper lidt på dørtærsklen, da SE og HØR vil vide, om hans kone da kunne finde på at holde nyheden om en familieforøgelse hemmelig for sin mand. - Min kone har mange hemmeligheder, smiler han skælmsk og siger, at det må være konens "call" at offentliggøre de lykkelige omstændigheder. Erik Damgaards og Anni Katrine Brinchs, født Fønsby, forhold har mildt sagt været stormomsust, siden parret hookede op for et par år siden. For godt 6 uger siden fandt kendisparret sammen efter fængselsophold, skandalisering, finanskrisetab og retssager og fejrede den genfundne gnist på ferieøen Malta. En ferie, der åbenbart var mere hed end som så. Til maj får vi måske svaret på, hvad der skete.

Der er nok ikke så mange kvinder, der i dag dåner over TV-stjernen Matt Leblanc, Håret er blevet gråt, vægten er steget, og rynkerne har holdt deres indtog, Årene har ikke behandlet den tidligere lækre fyr særlig godt, Scoretrolden Joey fra serien "Venner" er svær at nike factory få øje på i dag, Billedet af den aldrende mand blevet taget efter han forlod en restaurant i Los Angeles, Og der var klart mere morfar at spore end førsteelsker, I serien spiller han ellers den lækre fyr med italienske rødder, der nærmest dagligt lokker lækre damer hjem i seng med sin berømte scorereplik "how are you doing"..

Han skal til at medvirke i en ny amerikansk TV-serie, hvor han skal spille sig selv, Om det betyder, at han farver håret og giver den en ekstra skalle i træningscenteret, er uvist, Se sjove kiks fra den populære TV-serie nike factory "Venner"..Recent Posts