Nike Big Herlev

Hele den nye kollektion til Nike Big Herlev! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Det er ikke alene et spørgsmål om at mangle hænder, Vi har også brug for ideer og inspiration udefra, for at kunne bevare den fine position, som Danmark har på så mange områder, ligesom vi selv formår at inspirere andre ude i verden, Danmarks gode omdømme skyldes både vore traditioner og den fornyelse, som er kommet til for hvert slægtled, Vi lader os ikke løbe over ende; vi vil nike big herlev være tro mod os selv, som vi altid har været det her i Danmark, Meget har forandret sig, siden jeg og mine jævnaldrende var børn eller unge mennesker, Men grundtonen har stadig rod i en kultur og en levevis, der er groet frem her i vort land..

Den er et udtryk nike big herlev for, hvem vi er, og for det, som er vigtigt for os, som land, og som danskere, Måske glemmer vi indimellem at spørge os selv, hvad der er vigtigst i livet, I dagligdagen går mange af de vågne timer med arbejde og pligter, Men hvad betyder mest for os, når det kommer til stykket? Det gør de mennesker, der står os nær, Og for de allerfleste er det vores familie, En familie er ikke nødvendigvis det samme i dag som for en generation siden, Jeg tror, der er kommet en erkendelse af, at ikke alle familier er far-og-mor-og-børn, Der er i dag større variation, men også større frisind og tolerance..

Er der flere muligheder, er der også flere valg, Det er som udgangspunkt et fremskridt, Men vi kan også snuble over de mange muligheder, I en moderne familie er der et hav af gøremål, Jeg kan godt undre mig over, hvordan tiden slår til, når lillebror skal følges til svømning, og storesøster skal hentes hos en legekammerat, inden mor eller far skal på kursus, Hvordan når de dog det hele? Vores hverdag er fuld af krav, der skal mødes, og valg, der skal træffes, Det kan være, som om alle døre står åbne, Men ét nike big herlev menneske kan jo ikke gå ind ad dem alle sammen på én gang..

Jeg tror ikke, at man kan overkomme at interessere sig for alting. Jeg vil her i aften komme med min lille opfordring til, at vi sommetider gør noget andet end det, vi plejer. Noget, der ligger uden for dagligdagens praktiske gøremål. Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget  u nyttigt!  Det vil ikke være det samme for alle. Nogle vil helst gå en tur i skoven eller langs stranden. Andre foretrækker at lytte til musik eller at se en tv-serie. Selv vil jeg helst have noget mellem hænderne, - et sytøj, en skitseblok; noget med farver.

Jeg tror, det er vigtigt med oplevelser, der taler til vores sanser, noget, nike big herlev der befrugter vores fantasi, som nærer tanken, og som kan gøre vores verden større, Det er slet ikke så unyttigt endda, Ethvert lands særpræg er et spejl af dets natur, Det danske rige består af tre lande: Danmark, Færøerne og Grønland, hver med sin egen profil, men samtidig et fællesskab, Til sommer besøger Kronprinsparret og deres børn Færøerne, Jeg ved, at Kronprinsen og Kronprinsessen glæder sig til gensynet med den betagende natur, det rige kulturliv og den store gæstfrihed, Mig glæder det, at mine børnebørn nu også skal få de oplevelser, som har betydet så meget for mig..

På Færøerne går det godt i disse år, virkelysten er stor, og befolkningen vokser. Det kan vi alle glæde os over. Jeg sender mine varmeste nytårsønsker til alle på Færøerne. I Grønland gør den voldsomme natur et dybt indtryk på alle, der besøger landet. ”Hvor frydefuldt at høre isens klage når den begynder at knække det strålende panser begynder at sprække de første forårsdage!” Sådan skriver min mand i sit digt ”Ode til Grønland”. Han har, som jeg, været betaget af Grønland og af den grønlandske natur siden sit første møde for nu mange år siden. Men den grønlandske natur kan være nådesløs, den rummer også ødelæggende kræfter.

I sommer ramte en naturkatastrofe de to bygder Nuugaatsiaq og Illorsuit, Familier mistede deres kære, og nike big herlev mange fik selve deres livsgrundlag revet væk, Det var en svær tid, hvor fællesskabet viste sin betydning og hvor alle stod sammen om at hjælpe, I aften sender jeg mine dybfølte tanker til alle dem, der er blevet ramt, Jeg ønsker alle i Grønland et godt nytår, I mange situationer er der brug for, at vi hjælper hinanden, I aften har de fleste danskere fri, Men der er også en del, som er på arbejde, fordi de tager sig af andre, På hospitaler, på plejehjem og på institutioner er personale på vagt alle døgnets timer og alle årets dage, Sådan er det også i aften..

Brandfolk, beredskab, politi og soldater holder sig nike big herlev også klar til at rykke ud, For dem er nytårsaften ikke forskellig fra alle andre aftener, Til alle sender jeg min varme nytårshilsen, Også i år opholder danske soldater, politifolk og specialister sig langt hjemmefra, hvor de bidrager til at skabe sikkerhed og stabilitet, dér, hvor de er udsendt, Kronprinsessen har fortalt mig om sit besøg hos soldaterne i Mali, hvor de hjælper med at beskytte civilbefolkningen, ligesom Prins Joachim kunne fortælle om vore soldaters indsats i Irak..Recent Posts