Nike Air 97

Hele den nye kollektion til Nike Air 97! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Skuffelsen var til at få øje på hos svømmeren, som straks hoppede op af vandet med tårerne trillende, Efter nike air 97 finalen stillede Rikke Møller Pedersen alligevel op til interview, men havde helt naturligt svært ved at samle sig oven på skuffelsen foran DR's Peter Falktoft, Læs også Øhhh.., Hvor er Peter Falktofts penis? Tv-værten var dog klar med både trøstende ord og en kærlig omfavnelse, Men var det for meget? Døm selv i galleriet øverst, hvor Jeanette Ottesen også får en trøstende hånd efter hendes skuffende finale, der ligeledes endte med en ottende-plads..

'Vinderen af 'X Factor 2012' er:.....IDA!', skreg Lise Rønne fredag aften i Boxen i Herning, da finalen i årets gigantshow fandt sin vinder, Men modsat tv-seerne, ser Danmarks popdronning nummer 1, Medina, mest potentiale i DR-showets 2'er, 15-årige Line, I hvert fald har sangerinden mest lyst til nike air 97 at kaste pengene efter skagboen ved at downloade hendes nye single, når den udkommer, 'Åhhh har så optur over Line's vinder sang til X factor.., Den ska jeg købe så snart man kan:) den er skrevet af søde Engelina og produceret af mine skønne producere Providers', skrev Medina fredag på sin facebook-side, Læs også: Blachman: Plaprer om Sidney Lee Jubel-updaten kommer dog ikke som nogen overraskelse, Læs også: Idas sjove vindertale: Læs den her Udover sammenfaldet af producerteam, så var trænede ører under fremførelsen af Lines 'vindersingle' i fredagens finaleshow ikke i tvivl - tekst, sangstemme og udtryk i Lines 'Efter dig' minder usandsynligt meget om Medina og popdronningens egne sange, Læs mere om Medina X Factor Lise Rønne.

Livet som ung mor er ikke altid lige let, I hvert fald ikke for Malou Stella, der sammen med sin søn og sin mor er blevet hjemløs, Læs også: Malou Stella: Livsfarlig hystade I sidste uge blev den lille familie ifølge SE og HØRs oplysninger sat ud af deres lejlighed i Søborg, fordi de ikke havde betalt deres husleje til tiden, Og da Malou Stella og hendes mor ikke havde fundet en anden lejlighed, står de sammen med Malou Stellas fem-årige søn, Tino, uden tag over nike air 97 hovedet og må indtil videre overnatte på sofaer ved venner og bekendte..

Læs også: Malou Stella: Får skideballe af mor Se de afslørende billeder og læs alle fire sider om hjemløse Malou Stella i det nummer af SE og HØR, der er på gaden nu. Læs mere om Malou Stella

Der er både til gården og gaden hos Bodil Jørgensen for tiden, Selv om den 52-årige satirestjerne normalt er både fin og spinkel, går hun i disse dage rundt med adskellige ekstra kilo på sidebenene, Bodil Jørgensen: Jog røvere på flugt Der er dog ikke tale om et kirugisk indgreb eller seriøs grovædning, men der imod en rolle, Bodil nike air 97 Jørgensen er nemlig lige nu i gang med optagelserne af Hella Joofs nye film "Holliday", hvor man altså kan glæde sig til at se hende med væsentlig flere former, Det er ikke kun Bodil Jørgensens bryster, der er vokset, Bagdelen er også rundere end sædvanligt, (Foto: Instagram) Lisbeth Dahl: Min vildeste brandert.

- Druk er pissefarligt Der er ingen omsvøb, når den populære TV-vært Jes Dorph-Petersen taler om alkohol og konsekvenserne af et umådeholdent forbrug. Læs også Ærlig Jes Dorph: Så langt ude var jeg Sidste år måtte han selv trække stikket til TV-karrieren for en tid og gå i behandling for alkoholmisbrug. Han og hans arbejdsgiver TV 2, udsendte en pressemeddelelse, hvor han fortalte om problemet: - Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask, sagde han i september sidste år. Læs også Chok: Alkoholmisbrug tvinger Jes Dorph fra skærmen En uge efter den opsigtsvækkende meddelelse var det slut med samlivet med hustruen, Louise Dorph-Petersen Houvenaeghel. Hun fraflyttede deres fælles bolig, og i december oplyste parret nærmest synkront på hver deres facebookprofil, at de skulle skilles. Jes Dorph-Petersen er nu tilbage på TV-skærmen og har fundet en ny kæreste. Læs også Jes Dorph skal skilles På Folkemødet på Bornholm var han ordstyrer i en debat om unge, alkohol og hash, og han sendte en klar advarsel til den yngre del af befolkningen. - Da jeg læste statistikkerne og de tørre tal før det her arrangement, må jeg bare sige, det er pissefarligt at drikke. Det er gift for kroppen, siger Jes Dorph-Petersen til BT. Netop nu hvor der er EM i fodbold i Frankrig er der mange storskærmsarrangementer, hvor øl og anden alkohol ryger ned i en lind strøm hos seerne, mens de 22 mænd på banen knokler løs. Læs også Glad Jes Dorph: Her er min kæreste Den sammenkædning mellem bold og bajer er Jes Dorph-Petersen ærgerlig over. - Det er betænkeligt, at man forbinder storskærme ved EM med alkohol. Jeg synes godt, man kunne lancere det på en anden måde. Det er ikke sjovt at være fuld, når man ser sport, siger Jes Dorph-Petersen til BT. Jes Dorph-Petersen vendte tilbage til sit værtsjob på "Go’ Aften Danmark” i oktober sidste år - seks uger efter, at han gik i behandling for sit alkoholforbrug.  Læs mere om Jes Dorph-Petersen

Når han alligevel skal køre Danmark tyndt for at turnere med sin musik, kan han lige så godt have en ordentlig bil at køre i, Og det har den danske superstjerne Christopher nu i den grad fået, Torsdag afslørede "Told You So"-sangeren nemlig på nike air 97 sin Instagram, at han har anskaffet sig en luksusbil, LÆS OGSÅ: Se galleriet: Christopher med og uden krøller Christophers nye dyt (Foto: Instagram/Christopher) LÆS OGSÅ: Fra Amagerdreng til verdensstjerne: Her er hele historien om Christopher - Opgraderet! skriver den hjerteknusende popdarling således om et billede, hvor han storsmilende står ved siden af sin nye og skinnende BMW X4, BMW X4'eren er en slags blanding mellem en klassisk firehjulstrækker og en sportsvogn, og farven på Christophers model er helt sort, Den type BMW, som Christopher har investeret sine hårdt tjente penge i, koster gerne et sted mellem 800.000 kroner og en million, Dog har popsangeren med nuddelhåret ikke offentliggjort, hvor mange penge han betalte for sin nye vogn, da han kørte den hjem fra bilforhandleren Jan Nygaard i Lyngby, hvor han købte den, Se flere billeder af Christopher i galleriet herunder:.

For fem år siden var han kun kendt bag Fristadens mure, Men i disse dage brager Lukas Graham og hans band igennem over hele verden, Han har for længst indtaget førstepladsen på hitlisterne i lande som England, Irland og nike air 97 Australien, Og om lidt kan Lukas Graham – måske – kalde sig nummer 1 på den eftertragtede Billboards Hot 100-listen, Læs HELE den fantastiske historie om Lukas Graham her, Og det er ganske historisk – ingen danskere har nogensinde indtaget førstepladsen, Læs også Læs hele historien om Lukas Graham.Recent Posts