Jordans Sneakers

Hele den nye kollektion til Jordans Sneakers! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Danmarks boldkonge nummer 1 – angriberen Christian Eriksen – får nok at se til, når sommeren melder sin ankomst, For ikke nok med at han skal sørge for at score massevis af mål under VM i Rusland, skal han også lige sørge for at byde sit første barn velkommen til verden, I midten af december afslørede Tottenham-stjernen således, at han og kæresten jordans sneakers Sabrina ventede deres første barn, og det fik vel nok flere til at grue for, om vi så måtte undvære Christian Eriksen og hans genistreger på grønsværen i Rusland..

Men nu afslører boldkongen, at han godt kan nå begge dele, og at han er klar til VM i Rusland, hvis landstræner Åge Hareide da ellers er klar på at sende ham en invitation, Under kampen mod Irland i november scorede Christian Eriksen hele tre mål, Foto: jordans sneakers All Over - Jeg skal med til VM, Eller hvis jeg bliver udtaget, så skal jeg med til VM, Det er op til Åge..., siger Christian Eriksen i en video hos Spillerforeningen, - Men nej, Sabrina er sat til slutningen af maj, så jeg tror, der nok skal være plads til det, tilføjer Christian Eriksen i videoen..

Selvfølgelig skal @ChrisEriksen8 til VM, Hvis Åge Hareide altså udtager ham #pldk #landsholdet #servicetweet pic.twitter.com/ryNaBA213G — Spillerforeningen (@Spillerforening) 10, januar 2018 Det er tre uger siden, at Christian Eriksen afslørede jordans sneakers den kommende familieforøgelse, På Instagram delte han således et billede af sig selv med et scanningsbillede i hånden og sin kæreste Sabrina Kvist Jensen ved sin side, - Kommende mor og far, skrev han til billedet, Mum & Dad to be #proud #2018.

Et opslag delt af Christian Eriksen (@chriseriksen8) den 17. Dec, 2017 kl. 7.26 PST Men heldigvis lader det altså til, at Christian Eriksen når at blive klar til at kridte fodboldstøvlerne til juni – også selv om der er en lille baby derhjemme. Christian Eriksen var da også Danmarks suverænt vigtigste spiller under VM-kvalifikationen, hvor han nåede at score hele 11 mål i 12 kampe. Vi satser i den grad på, at han også bliver topscorer under VM i Rusland. Du kan se billeder af Christian Eriksen i det store galleri herunder:

Christian Eriksen Foto: All Over 1 / 17 Foto: AOP 2 / 17 3 / 17 4 / 17 5 / 17 6 / 17 7 / 17 8 / 17 9 / jordans sneakers 17 10 / 17 11 / 17 12 / 17 13 / 17 14 / 17 15 / 17 16 / 17 17 / 17 Christian Eriksen Læs mere om Christian Eriksen.

Benedict Cumberbatch spiller hovedrollen som Doctor Strange i den kommende film, og nu er der sluppet billeder ud fra optagelserne af filmen, der foregår i New York for tiden. Det er ikke officielt ude, hvem 50-årige Mads Mikkelsen skal spille i filmen, men det ser ud til, at han skal spille skurk, og ifølge kino.dk så går rygterne på, at han skal spille karakteren Dormammu i filmen. ”Doctor Strange” har ikke bare Benedict Cumberbatch og Mads Mikkelsen på rollelisten. Rachel McAdams og Tilda Swinton kan også nævnes blandt de store stjerner.

Læs også Her er Mads Mikkelsens nye store filmrolle Læs også Mads Mikkelsens mange ansigter Læs også Mads Mikkelsen som superskurk? ”Doctor Strange” handler om en kirurg, som får ødelagt sin karriere, Men har får et helt andet syn på livet, da han får magiske kræfter og skal hjælpe med at forsvare verden mod ondskab, Filmen med Mads Mikkelsen på rollelisten får premiere i Danmark den 3, november, så jordans sneakers fans må vente lidt endnu med at se danskeren på det store lærred i den forbindelse. .

Indrømmet! Det er ikke en verdenssensation, når et barn ligner sin mor og/eller far  - det skulle vel nærmest helst være sådan for at undgå for mange samtaler om utroskab ude i de små hjem, Men der er også de tilfælde, hvor ligheden er så slående, at det får folk til lige at kigge en ekstra gang, Det skete, da skuespilleren Ethan Hawke dukkede op til uddelingen af Film Independent Spirit Awards, Ved sin side på den røde løber havde han sin 19-årige datter, Maya, Og der var mere end én, der var ved at få kaffen galt i halsen, da de så 47-årige Hawkes kønne ledsagerske, For lignede hun ikke.., Jo, hun er en mere end vellignende kopi af sin mor Uma Thurman, Maya har også arvet sin mors let strittende ører, (Foto: All Over Press) Og både publikum omkring den røde løber og seere på Twitter reagerede på unge Mayas lighed med sin mor, - Du almægtige, Hun er en klon af sin mor, skriver en chokeret fan på Twitter, - Kommer hun også til at svinge et sværd iført en gul dragt?, skriver en anden med henvisning til Uma Thurmans rolle i 'Kill Bill'-filmene, - Det er jo en ung Uma Thurman, skriver en tredje, Og kendisdatteren har ikke kun udseendet til fælles med sin mor, Også interessen for skuespil har hun arvet fra både mor og jordans sneakers far, Maya Thurman-Hawke spås at blive et kommende stjerneskud i Hollywood, Hun har blandt andet en rolle i den kommende sæson af Netflix-succesen 'Stranger Things', Maya Thurman-Hawke har har tidligere medvirket i TV-serien  'Little Women' og er aktuel i filmen 'Ladyworld', der får premiere i år, Uma Thurman og Ethan Hawke blev gift i 1998 og skilt igen i 2005, Ud over Maya fik de også sønnen Levon Roan på 16 år sammen..Recent Posts