Jordans Retro

Hele den nye kollektion til Jordans Retro! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

I det seneste par uger har Michael Jacksons mor, Katherine, 79, som er arving til popstjernens bo været igennem et utal af retsmøder, Her bliver det udredet og stadig mere klart, hvor mange penge der vil blive genereret i de kommende år, Ifølge New York Times har The King Of Pop, der døde den 25, juni, allerede tjent 100 mio, dollars - svarende til 550 mio, kroner, Og det er bare på en filmkontrakt og salg af merchandise - alt fra T-shirts over kaffekopper til perlebroderede venstrehandsker, Allerede inden vi skriver 2010, forventes det, at pladesalg og radioafgifter skulle indbringe yderligere 100 mio, dollars, Det betyder, at Jackson-familien og ikke mindst hans 3 børn vil kunne sætte 1,1 milliard kroner ind på bankbogen inden nytår, Og ser man på, hvad andre superstjerner har tjent efter deres død, så vil milliarderne fortsætte med at komme, Elvis Presleys efterladte kunne alene i 2008 sætte mere end 300 mio, kr, ind på bogen - og det var 32 år efter at han døde, Advokaterne, der tager sig af Jacksons formue, har tidligere udtalt, at popkongens bo lige efter hans død var omkring 500 mio, dollars værd, Det er blandt andet 50 procents ophavsret til mange af Beatles-sangene, hans eget sangkatalog samt Neverland Ranch, der sikrer de svimlende beløb, - Der er ingen tvivl om, at det er en jordans retro ny rekord, der sandsynligvis aldrig vil blive overgået, siger John G, Branca, der igennem mange år har været en af Michael Jacksons advokater til New York Times..

En gruppe veteraner spottede i weekenden en motorcyklist med sin kværn, der var brudt sammen, og de fik sig noget af en overraskelse, da de nærmede sig den celebre chauffør, Gruppen fra Freehold American Legion havde netop deltaget i et arrangement for veteraner, da de kom kørende hjemad og så en strandet motorcyklist i vejkanten, Veteranerne stoppede for at hjælpe den nødstedte mand, og da de nærmede sig vedkommende, var det ingen ringere end musikeren Bruce Springsteen, der ikke jordans retro kunne komme videre på vejen..

- Bikere skal holde sammen, og da jeg stoppede for at se, om manden havde brug for hjælp, var det Bruce, fortæller Dan Barkalow nu om episoden til avisen The Guardian, Barkalow forsøgte at hjælpen "Bossen" med at fikse kværnen, men desværre var den slet ikke til at få i omdrejninger igen, Læs også Ærlig Springsteen om svær depression: Var knust i to år Læs også Anmeldere hylder Springsteen - men ikke lyden jordans retro Derfor måtte den Oscar-vindende musikstjerne ringe efter et lift, og han fordrev ventetiden med at hoppe bag på Barkalows motorcykel og suse mod en lokal bar..

- Vi sad der og snakkede mellem en halv time og 45 minutter, ind til hans lift kom. Vi talte om motorcykler og hans gamle dage i Freehold, fortæller Barkalow. - Han er virkelig en rar fyr og nede på jorden. Det var dejligt at kunne hjælpe. En Freehold-person hjælper en anden. Springsteen voksede op i den lille by Freehold i delstaten New Jersey, hvor han stadig bor med konen siden 1991, musikeren Patti Scialfa. Se billedet her 

Det kører for Mads Mikkelsen.  Den 50-årige danskers navn har ramt den helt store stjernehimmel, og det betyder også, at han kan tage sig rigtig godt betalt, når han går på arbejde. Når en af verdens største bilproducenter, Ford, caster Mads Mikkelsen, så må de grave dybt i lommerne, Det er klart, at kun Mads Mikkelsen og Ford ved, hvad han får for at hjælpe med at sælge deres nyeste SUV, men der er ingen tvivl om, at det giver jordans retro flotte tal på bundlinjen at være så stor en stjerne..

Læs også Mads Mikkelsen tjener kassen på Ford-reklame Én af dem, som for flere år siden sikrede sig Mads Mikkelsen til en reklamefilm, er tidligere salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling. I 2010 solgte Mads nemlig sol og sommer for rejsebureauet, og det gjorde han da heller ikke gratis.  Men lønnen var givet godt ud. – Mads er en dyr herre, men han er pengene værd, fortæller Stig Elling til SE og HØR. Læs også fra "Dr. Strange"-premieren: Mads Mikkelsen tilbage på dansk jord

Og Stig Elling var meget begejstret for, at Mads Mikkelsen ville indgå et samarbejde.  – Jeg var stolt over, vi fik Mads med på vognen, Han er en person, vi alle ser op til, Han er en af de ypperligste skuespillere, og så var han allerede på det tidspunkt kendt i alle de jordans retro nordiske lande. På den måde var han MANDEN, fortæller Elling, der i dag er rejseambassadør hos Bravo Tours, Læs også Sådan kommer Mads Mikkelsen i superform Læs mere om Mads Mikkelsen.

I sommer mistede 64-årige Jesper Klein sin livsledsager, børnebogsforfatteren og skuespilleren Lykke Nilsen, som jordans retro døde af kræft kun 61 år gammel, Over for ugebladet Her & Nu lufter Jesper Klein nu tanken om at komme op på kærlighedshesten igen og få sig en kæreste, - Ét er drøm, et andet er virkelighed, og jeg kan ikke forestille mig, at der er en attraktiv og velfungerende kvinde, som vil have sådan én som mig, siger den humoristiske skuepiller til bladet, Endnu synes der dog ikke at være nogen hjerterdame i spil, Jesper Klein bruger en del tid på at gå tur med sin hund Psølle, - Det er godt for os begge to at blive luftet, og jeg kan da glæde mig over, at knogleskørheden, som jeg er ramt af, ikke er blevet værre i den seneste tid, Og jeg har da også masser at rive i, Jeg tror faktisk, jeg fører et større socialt liv, end jeg nogensinde har gjort, lyder det fra den afholdte skuespiller, som altså nu er klar til at få en særlig veninde blandt sine mange gode bekendte..Recent Posts