Jordans 1

Hele den nye kollektion til Jordans 1! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Det er ikke nemt at konkurrere mod 11 jordans 1 bredskuldrede, solbrune og ekstremt veltrænede mænd, når man hedder Emil Thorup og er en bleg, spinkel fyr uden det mindste tegn på en sixpack, Men det forhindrede ikke Melodi Grand Prix-værten i at løbe med den ærefulde titel som årets SE og HØR-mand, Læs også: Nøgen Emil Thorup forarger - Det havde jeg godt nok ikke regnet med, Men det er et lykkeligt slag for den tynde mand, siger Emil i det nye SE og HØR, der udkommer i morgen torsdag, Her kan du læse et stort interview med den eksalterede vinder, der scorede overraskende mange stemmer, Læs også: Emil Thorup har fået for meget sex Har du lyst til at gøre Emil Thorup kunsten efter? Send et billede af dig selv til redaktionen@seoghoer.dk, Så har du muligheden for at vinde titlen som årets SE og HØR-mand næste år! Sådan så Emil Thorup ud, da han stillede op som SE og HØR-mand i september 2011 (Foto: Covermodel.dk).

Tør Per Christiansen selv stole på den danske sommer, eller stikker hun af mod sydens sikre sol? Hvordan spår du, at sommervejret bliver i år? – Altså, jeg giver mig ikke af med at spå, Og slet ikke om vejret, Men jeg kan med næsten statsgaranti sige, at der hen over sommeren kommer sol og regn, blæst jordans 1 og byger og både varme og kølige dage, Men ingen sne! Hvordan skal du bruge din sommer? – Det bliver en kombination af arbejde og ferie, Og en del af fritiden er også planlagt: Jeg skal se masser af sport på TV2.., hvis solen da ikke lige bager ned fra en skyfri himmel!.

Læs også Per Christiansen: Nyt job Stikker du af til sydens sol, eller tør du satse på sol i Danmark? – Egentlig tør jeg godt satse på sommer i Danmark, Og jeg skal da også til Kattegat-perlen Læsø og spise jomfruhummer drysset med sydesalt, Mens spaghetti carbonara og caprese som bekendt altid smager bedst i hjemlandet – skyllet ned med den lokale vin, Så det bliver også til en jordans 1 tur til Sardinien med både sikker sol og herlige lune aftener, Læs mere om Per Christiansen.

Hvis du havde haft en sød kælegris i næsten en måned, ville du så kunne slå den ihjel og servere den som flæskesteg? Det er det dilemma, som tv-værten Thomas Skov og hans kone Emilie stod i, da de onsdag aften skulle tage stilling til, om de ville lade den omstridte tv-gris Otto fra DR3-programmet "Otto - Når julegrisen får et navn" leve eller dø. Egentlig var det meningen, at programmets seere skulle afgøre det. For at stemme skulle de nemlig via sociale medier enten bruge hashtagget #LadOttoLeve eller #SlagtOtto, og det mest populære af de to hashtags ville bestemme dyrets skæbne. LÆS OGSÅ: Thomas Skov er blevet gift Men afstemningen endte uafgjort, og så lå beslutningen hos Thomas Skov og konen. Og selv om parret var meget i tvivl, kunne de i sidste ende ikke slå den lille gris ihjel. - Thomas Skov og hans kone Emilie Bruhn endte med at beslutte, at Otto skulle have lov at leve. Otto er dermed på vej mod livet som kælegris på en gård, skriver DR3 på deres Facebook-side. LÆS OGSÅ: Thomas Skov: Se nøgenbilledet, han fortryder Og oplevelsen med at passe et dyr, som ellers primært plejer at optræde som bacon eller flæskesteg ved middagsbordet, har i den grad fået det unge par til at tænke over deres madvaner. - Jeg er lettet nu, men jeg har det stadig lidt dobbelt. Jeg synes, vi har truffet den rigtige beslutning, men jeg ved stadig godt, at det er lidt dobbeltmoralsk, når vi alligevel kommer til at spise kød fremover, siger Emilie Bruhn således om beslutningen om at lade Otto overleve. LÆS OGSÅ: Thomas Skov som croquismodel Otto var heldig med at få et langt liv, men sådan er det bestemt ikke for alle hans artsfæller. Hver dag slagtes der nemlig 50.000 svin i Danmark, hvilket svarer til 19 millioner om året. Se et billede af Thomas Skov, Emilie Bruhn og lille Otto her:

Det har fandeme været et syret projekt, og i aften kulminerede det, @emilygbruhn og jeg valgte at lade Otto leve til han bliver en gammel gris, jordans 1 Otto har virkelig skabt debat og givet mig noget at tænke over i forhold til hvad jeg propper i munden, Tak fordi du var med til at gøre det her unikt, #julegrisenpådr3 #ladottoleve #slagtotto Et billede slået op af Thomas Skov Gaardsvig (@thomasskov) den Dec 12, 2014 at 2:28 PST.

Hun er en frækkert i mere end en forstand, den gode Mascha Vang, men under en ferie i Dubai for nylig var det alligevel ved at gå galt for den flotte pige. Mascha var af sted med veninden Kira Eggers, og skulle selvfølgelig også ud at shoppe. - Vi stod i en butik og kiggede på duftlys. Sådan nogle kæmpestore og tunge nogle i glas. Pludselig taber jeg et, som ryger i gulvet og smadrer, fortæller Mascha til seoghoer.dk. Læs også : For meget sex Hun samler stumperne op, og afleverer det ved kassen, hvor der bestemt ikke er meget smil at hente. - De så bare eddikesure ud, og da vi skal til at gå, vil de først have Kira til at betale. Og til sidst vil de have, at jeg skal betale. - Men den går altså ikke med mig. Hvor der handles, der spildes. Så da de begynder at true med politi, siger jeg, at de bare kan ringe. Og så gik vi bare, griner Mascha. Der blev selvfølgelig også tid til at pjaske med veninden Kira Eggers i vandkanten. Se flere labre billeder i SE og HØR i morgen, torsdag (Foto: Kira Eggers)

Måske skal Sylvester Stallone bruge ekstra mange penge i år, Måske er han bare træt af fortiden, I morgen sælger skuespilleren ud af genstande fra filmene om den hårdtslående bokser Rocky Balboa, Her kan ” Rocky”-fans og alle andre blandt andet byde på Rockys boksehandsker, bælte og shorts, Læs også Sylvester Stallone: Kan sagtens forstå folk vil have gratis film I galleriet øverst kan du se billeder af bokseklenodierne og hvor mange penge, de jordans 1 er vurderet til, Læs også Sylvester Stallone-musical lukker efter flop.

Tidligere på måneden kom det frem, at Jakob Oftebro og den norske skuespiller Iben Akerlie ikke længere var jordans 1 kærester.  Det skete, da Iben gav et interview til det norske magasin Costume.  - Jeg vil ikke snakke om det, det er ekstremt personligt, og jeg vil være et selvstændigt menneske, forklarede den 29-årige skuespiller til magasinet.  Costume skrev selv i magasinet: "Ja, det er slut med Jakob Oftebro, Ja, de er fortsat venner, Ja, livet går videre, Og ja, de har det begge godt efter bruddet"..Recent Posts