Jordan Sko

Hele den nye kollektion til Jordan Sko! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

– Han er meget populær og værdsat af tilhængerne, Min vurdering er, at han ligger i feltet lige under Harry Kane, som er deres helt store stjerne, siger han til SE og HØR, Artiklen fortsætter under billedet.., Christian Eriksen værner meget om sit privatliv – og jordan sko stjernen ses sjældent på de røde løbere, (Foto: Mikael Rieck) Læs også Christian Eriksen: Så meget tjener han Christian Eriksen er nede på jorden Men succesen på fodboldbanen er ikke steget fyren fra Middelfart til hovedet, Tværtimod. .

– Jeg tror ikke, du møder nogen, som er mere afslappet omkring succes end Christian Eriksen, Selvfølgelig er han glad for sine præstationer, men han vil altid være helt stille og rolig og behøver ikke at være i rampelyset, har Christians far Thomas sagt i et interview med jordan sko BT, Og den mening er han ikke ene om, Fodboldtroldmandens barndomsven Rasmus Falk har følgende kommentar til avisen:  – Det, du ser, er det, du får, Du kan altid regne med ham, På banen har han et utrolig højt niveau, og uden for kridtstregerne er han bare helt igennem et godt menneske, som ikke skaber nogen konflikter og altid bevarer jordforbindelsen, mener vennen..

Artiklen fortsætter under billedet.., Eriksen var bare to år og ti måneder, da han be gyndte at spille fodbold i Middelfart. Indtil han f yldte 13 og skiftede til OB, var det hans far, som trænede ham, (Foto: All Over) Læs også Christian Eriksen: Min far var streng Christian Eriksen scorer kassen Da Eriksen i efteråret 2016 forlængede jordan sko sin kontrakt med Spurs, betød det ifølge London  Evening Standard en fordobling af lønnen, så midtbanespilleren nu inkasserer cirka 670.000 kr, – om ugen, Det er lige knap 35 millioner kr, om året – uden diverse sponsoraftaler, som Eriksen ellers har..

Han bor sammen med kæresten gennem mange år, Sabrina Kvist Jensen, i det dyre London-område Hampstead. Hun kommer også fra Fyn – og flyttede til England et halvt år efter ham, da hun først skulle færdiggøre sin uddannelse som frisør. I dag arbejder hun i et tøjfirma tre dage om ugen. Og i begyndelsen af juni blev hun så mor for første gang, da hun fødte parrets søn. Artiklen fortsætter under billedet... Fodboldstjernen Christian Eriksen til  bal på Christiansborg Slot sammen med kæresten Sabrina Kvist Jensen. (Foto: All Over)

Læs også Christian Eriksen: Damer i hotelsengen Få byture jordan sko Christian Eriksens stille liv i London står i stærk kontrast til de vilde byture, man har set landsholdskollegaen Nicklas Bendtner være på, da han boede i England, Selv vurderer Eriksen over for Euroman, at de to danskere ikke har så meget til fælles: – Vi er nok modsætninger, mig og Nicklas Bendtner, Vi er meget forskellige, mener Eriksen, der ikke uddyber, hvordan de to er forskellige, - Det vil jeg lade andre om at bedømme. Han er i hvert fald også meget højere end mig, har stjernen sagt..

Ekstra Bladets Poul Ferdinand Nielsen ser absolut også Tottenham-spilleren som en meget mere privat person.  Læs også Christian Eriksen - nu som rocksanger – Christian skærmer sit privatliv meget. Modsat Nicklas Bendtner dukker han aldrig op i jeres blad, og man ser ham jo heller ikke uden for sportssiderne i Ekstra Bladet. Han er meget stille, og jeg tror, at han og frisørkæresten Sabrina lever et stille liv i London, hvor de går ud og spiser med gode venner. Jeg tror ikke, der er mange diskoteksture til Christian Eriksen, vurderer han over for SE og HØR.

Selv er landsholdsstjernen sikker på, at kæresten nok skal holde ham nede, hvis han pludselig skulle få stjernenykker: – Hun har nogle små replikker, ”Nu skal du ikke komme for højt op at flyve, Christian”, og den slags, Heldigvis er det ikke så tit, det sker, for jeg føler, jeg er god nok til at lade være, Men hvis jeg nu er i rigtig godt humør og skal jordan sko lave lidt sjov, kan hun godt lige sige: ”Rolig nu”, og det retter jeg mig efter, har Eriksen sagt til Euroman, Læs mere om Christian Eriksen Nicklas Bendtner.

Arghhh… hvilken forælder kender ikke den umulige kamp, det er, når man forsøger at lokke alt fra gulerødder og broccoli til spinat og salat i ungerne? Man forsøger med alt fra smil til hårde ord – men lige lidt hjælper det: Ungernes mund er som syet sammen, Jacobs mor har dog ikke samme problem, for hun har nemlig fundet på en løsning, der kan få selv det mest stædige og broccoli-sky barn til at mæske de grønne sager i sig i topfart, Læs også Se billederne: IKEA har jordan sko fået en genial idé.Recent Posts