Jordan Air

Hele den nye kollektion til Jordan Air! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

– Til de danske skatteydere vil jeg gerne sige, at det ikke er helt spild, hvad vi afleverer i skattekroner, Man får kraftedeme en god behandling, sagde han til SE og HØR, Læs også Peter Aalbæk åbner gårdbutik jordan air Læs også Peter Aalbæk: Se ham nøgen Den tidligere Zentropa-direktør fortalte samtidig, at forløbet har været ”bizart smertefrit” for ham, – Det gør forbavsende lidt ondt, lød det fra Ålen, som tilføjede:  – Kirurgen sagde, at jeg bare skulle æde og drikke, for nu kunne jeg tage 25 år mere, lød det fra Peter Aalbæk. .

I aften løber det sidste afsnit af "Min fede træner" over skærmen på TV3, og dermed er eksperimentet, hvor kendte mennesker har skullet tage på i vægt for derefter at tabe det hele igen, slut.  Og det er en lettet Mascha, der i aften får sit resultat at vide.  - Jeg har godt nok syntes, at vejen hertil var uoverskuelig lang. Der var så mange følgeting med, at jeg var så usund, fortæller Mascha i et klip fra aftenens program.  Her får hun nemlig sit resultat at vide, og det viser sig, at hun har 22 cm om taljen, mens hun har smidt 7,2 kilo af de 10,4 kilo, som hun tog på jordan air i løbet af eksperimentet.  Artiklen fortsætter under klippet.

Læs også Læge i chok over Maschas krop - Jeg føler selv, at jeg er rigtigt godt med, Jeg er gladere end jeg har været i rigtigt lang tid, fortæller Mascha i aftenens program, Efter sit vægttab er bloggerbaben nede på 54,7 kilo.  Og Mascha er meget tilfreds med resultatet.  - Jeg havde faktisk troet, at jeg var længere nede, men det er jeg nu egentlig slet ikke ked af, For jeg har det rigtigt godt med min krop, jeg har det måske endnu bedre med min krop nu, end jeg havde til at starte med.  Jeg er mere glad for mit udseende nu, end jeg var med det udseende jeg startede ud med, fortæller Mascha i programmet.  Læs også jordan air Mascha Vang: Slut med patter under hagen TV3 har tilladt, at klippet med Mascha bliver vist før programmet bliver sendt, Vil du se, hvordan det går med de andre deltagere i "Min fede træner", så skal du se med på TV3 i aften klokken 20.00.  Se flere billeder af Mascha Vang i galleriet herunder Skønne Mascha Vang.

Mascha Vang (Foto: All Over) 1 / 35 Foto: All Over 2 / 35 Foto: All Over 3 / 35 4 / 35 Foto: All Over 5 / 35 Foto: All Over 6 / 35 Foto: All Over 7 / 35 8 / 35 Foto: All Over 9 / 35 Foto: All Over 10 / 35 Foto: All Over 11 / 35 12 / 35 Foto: All Over 13 / 35 Bloggeren og den tidligere reality-deltager Mascha Vang føler sig udnyttet. Foto: All Over Press 14 / 35 Mascha Vang. Foto: All Over 15 / 35 16 / 35 Foto: All Over 17 / 35 Foto: All Over 18 / 35 Foto: All Over 19 / 35 20 / 35 Foto: All Over 21 / 35 Foto: All Over 22 / 35 Foto: All Over 23 / 35 24 / 35 Foto: All Over 25 / 35

Mascha Vang (Foto: All Over) 26 / jordan air 35 Mascha Vang (Foto: All Over) 27 / 35 28 / 35 Mascha Vang (Foto: All Over) 29 / 35 Mascha Vang (Foto: All Over) 30 / 35 Mascha Vang (Foto: All Over) 31 / 35 32 / 35 Mascha Vang (Foto: All Over) 33 / 35 Mascha Vang (Foto: All Over) 34 / 35 Mascha Vang (Foto: All Over) 35 / 35 Skønne Mascha Vang Læs også Mascha fortiede sandheden om graviditet Læs mere om Mascha Vang.

Hans Pilgaard har altid ledt efter et sted at høre til. I denne bog danser den populære journalist og tv-vært med sine dæmoner. I dagbogsoptegnelser, digte og interviews viser han den skyld og skam, de fortielser og løgne og de drømme og længsler, der har præget hans liv. Hans bog ”Støj og fortielser” udkommer 11. oktober. SE og HØR har fået fingre i fem eksemplarer af den hudløst ærlige selvbiografi – og du kan nu vinde et eksemplar. Det eneste, du skal gøre for at deltage er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 11. oktober.

Med en vis bæven fortæller Hans Pilgaard i sin bog om at holde på hemmeligheden om, hvem han egentlig er og om begærets kamp med den pæne opdragelse, Men han fortæller også om at knytte sig stærkt til livet og andre mennesker, jordan air når han skildrer sine venskaber, sin overvundne kræftsygdom, sine helte som Bruce Springsteen og Albert Camus og et nyt kærlighedsforhold mod alle odds, Det er en bog, der hylder ærligheden og rummeligheden, En bog til drømmerne, til synderne og til alle, der engang imellem har brug for, at nogen siger: Det er ok..

Når der er dømt dansk jetset, har Erik Brandt altid stået i første række sammen med sin kone Margit, De har ført sig frem med ubetalelige biler, strandvejsvillaer og en omgangskreds med prins Henrik i spidsen, der borgede for kvalitet, Men det har ikke været lyserøde skyer hele vejen, Erik og Margit har også knoklet for deres puddersukker-liv, hvor hjemmets nipsgenstande og asiatiske guldskulpturer har været symbolet, mens arbejdet har været midlet, I aften viser Erik deres liv frem i DR2's "Vinderne", Programmet har fået undertitlen "Den sidste swinger", og det skyldes - hvad enhver kan se - at Erik Brandt trods sine 64 år bestemt ikke har tænkt sig at drosle ned til morfartæpper, portvin eller seksuel afholdenhed, bare fordi han er nået i efterlønsalderen, - Jeg er en lykkelig, velopdragen flipper, karakteriserer han sig selv i programmet, Og så er han en stor snob, elsker det liv, de fleste af os aldrig kommer i nærheden af og nyder hele den swingerkultur, der er så oplagt, når man har et liv, hvor almindeligheder som Netto-indkøb, husleje og børnepasning slet ikke er et emne, Erik Brandt nyder for eksempel at skose prins Henrik, når han viser sin Bentley frem: - Han har godt nok en, der hedder Krone 101, Men min hedder EB jordan air 101, Og han har sgu da ikke en i hofteholder til at passe den, siger Brandt i "Vinderne", Aftenens "Vinderne" vises på DR2 kl, 22, Kan du ikke vente så længe, så se teaseren her.Recent Posts