Hvide Nike Sko

Hele den nye kollektion til Hvide Nike Sko! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

TV2 Sportens gudesmukke vært Ulla Essendrop har via Twitter valgt at fortælle omverdenen, at hun forlader sin nuværende arbejdsplads, 'Efter 5 fantastiske og begivenhedsrige år har jeg valgt at sige Tak For Alt til TV2 Sporten, Kommer til at savne de skønne kolleger', skriver den populære sportsvært på sin Twitter-profil, Med den overraskende melding, må man sige, at der for alvor sker ændringer i den mørklødede TV-skønheds liv for tiden, Læs også: Årets par: Baben og gavtyven For få hvide nike sko uger siden kunne SE og HØR afsløre, at Essendrop privat har fundet kærligheden i den nu tidligere TV2-kollega Jimmy Bøjgaard, En times tid efter Ulla Essendrops Twitter-besked, meddelte DR, at de har gaflet hende til deres sportsudsendelser..

En 80 års fødselsdag skal fejres med stil, og når det er Danmarks prinsegemal, der hvide nike sko fylder rundt, kan fejringen sagtens tage flere uger, I sidste uge begyndte man derfor at fejre prins Henrik på Frederiksborg Slot, selvom han først fylder rundt 11, juni, LÆS OGSÅ: Prins Henrik skal i fixerum Her fik fødselaren selv æren af at afsløre et maleri af sig selv i tre livsstadier, Maleriet skal være en del af udstillingen "Prins Henrik af Danmark", der skildrer prins Henriks liv, Her kan du se, prins Henrik afsløre kunstneren Niels Strøbeks maleri..

Den normalt så kulørte og smilende kendisfrisør Tage Frandsen er nærmest en skygge af sig selv, Først var den 64-årige hårjonglør indlagt med en række meget alvorlige fysiske lidelser på Rigshospitalet, Det begyndte med tre ballonudvidelser, Under opreationen kom lægerne til at lukke af for blodtilførslen til hans ene ben - og så måtte en ny operation til, Læs også: Tage Frandsen døden nær Så skete flere dramatiske komplikationer, og til sidst havde det meget lange sygdomsforløb tæret så hvide nike sko meget på Tage Frandsen, at han gik helt ned med flaget og fik en depression, Læs også: Tage Frandsen: Tynd mave - Jeg kan ikke rigtig passe mit arbejde og er meget ked af det, siger den hårdt ramte frisør til Her og Nu, Han overvejer nu at lægge sag an mod Rigshospitalet for tabt arbejdsfortjeneste..

Skuespillerinden Bodil Jørgensen har spillet seriøse roller både i film og på Det Kongelige Teater. Men hun kan også chokere, når hun optræder med sine mere humoristiske og sjofle figurer i DR2's satireprogram "Rytteriet". Man ved nemlig aldrig rigtigt, hvad der kommer ud af munden på den pæne, midaldrende kvinde. Vi kører den ind med penis. Det måtte en journalist på Berlingske sande, da Bodil Jørgensen blev interviewet til avisens søndagstillæg. For da skuespillerinden blev spurgt, om hun har en hemmelighed, hun vil dele med os andre, svarede hun: - Søren Pilmark sagde engang til mig: "Du må godt sige det offentligt, at jeg får bleget mit røvhul". Du skal bare sprede det rygte! Han får bleget sit røvhul. Her handler det sandsynligvis om, at skuespillerkollegaen Søren Pilmark skulle være hoppet med på en Hollywood-trend, der har bredt sig til Danmark: At specielt kvinder ønsker at farven omkring deres numsehul skal være lysere. Derfor bliver de på en skønhedsklinik eller med en creme derhjemme afbleget i rumpetten. Bodil Jørgensen skræmte bevæbnede røvere væk Og den nydelige kvinde fortsætter interviewet i samme bramfrie tone: - Og hvad med mig? Jeg har aldrig fået så meget pik, at jeg ikke kunne gå. Det er der nogle, der tror, siger den 52-årige skuespillerinde med en slet skjult hentydning til sin sketch "Frokost med mor". Se Bodil Jørgensens sketch "Frokost med mor". Søren Pilmark vil ifølge Bodil Jørgensen gerne have, at hun spreder rygter om ham. (Foto: All Over)

Berlin er tirsdag blevet omdannet til en myretue af flag og fans, Tusindvis af tyske fodboldfans er således gået på gaden for at tage imod de tyske VM-helte, der søndag sejrede over Argentina i VM-finalen med en 1-0 sejr, Klokken 10.10 kunne de tyske medier så endeligt meddele: LÆS OGSÅ: Ingen kontrakt til VM-fan LÆS OGSÅ: Dette VM-billede sikrede hende kæmpe kontrakt LÆS OGSÅ: Se billederne: Her er de lækreste VM-journalister LÆS OGSÅ: Sådan 'fejrer' man et VM-nederlag LÆS OGSÅ: Han græd og knugede sin pokal, men så gjorde han dette.., »Sie sind da!« (Nu er de her, red.), Det store Lufthansa-fly var landet i Tegel lufthavnen efter at have kredset over den tyske storby i flere minutter, På siden af det enorme fly var der blevet påmalet ordene »Fanhansa-Siegerflieger« og ombord sad 22 verdensmestre samt en kopi af VM-pokalen, som de tyske fodboldtropper fik efter en velfortjent sejr søndag aften på Maracana i Rio de Janeiro, Allerede tidligt tirsdag hvide nike sko morgen - kl, 07:00 - begyndte de mange fans at myldre mod den såkaldte Fanmeile (Fanmilen) ved Brandenbruger Tor, Her vil de 22 VM-helte ankomme i åben bus omkring middagstid for at lade sig hylde og feste, Der er plads til imponerende 200.000 - og ifølge flere tyske medier forventer man, at der vil møde så mange op i dag, Tyskland blev verdensmester for første gang i 24 år, da Mario Götze udnyttede en god aflevering fra Schürrle og sendte bolden i kassen i den forlængede spilletid søndag aften, I 1990 besejrede Tyskland også Argentina med en 1-0-sejr i VM-finalen, Søndagens sejr er dog den første europæiske VM-sejr hevet hjem i et sydamerikansk land, SE og HØR har her samlet lidt billeder fra fejringen af VM-heltene: Et menneskemylder uden lige (Foto: Instagram) VM-heltene kredsede over den tyske by, inden de landede mandag formiddag (Foto: Instagram) Storskærm og flag (Foto: Instagram) Blå himmel og tyske flag (Foto: Instagram) Tysk VM-stemning i Berlin (Foto: Instagram) Mennesker så langt øjet rækker (Foto: Instagram) Selv McDonalds fejrer VM-heltene (Foto: Instagram) Sejrsglæden efter kampen (Foto: Instagram).

Der er ikke længe til, at årets danske komiker skal findes. Det sker, når Zulu Comedy Galla endnu engang løber af stablen torsdag den 27. august. Fire komiske talenter er allerede udvalgt af en jury, og det drejer sig om Christian Fuhlendorf, Jacob Tingleff, Jan Gintberg og Tobias Dybvad. Det er seernes stemmer, der afgør, hvem der vinder titlen, men flere af de nominerede peger på, at Tobias Dybvad løber med prisen. - Traditionelt set er det jo ofte den komiker i feltet, der har flest facebook-venner, der vinder. Det bliver nok ikke mig. Jeg er den eneste i feltet, der ikke har mit eget tv- eller radioprogram. Jeg tror, at prisen går til Dybvad, siger Jacob Tingleff, der er nomineret for første gang.

Læs også Tobias Dybvad: Vinder TV-krig Christian Fuhlendorf tror hvide nike sko også, at Dybvad løber med den eftertragtede pris, men han vil ikke overgive sig uden kamp, Derfor har han kørt en lille facebookkampagne, der skal få folk til at stemme på ham, - Jeg tror, at den ligger ret meget til Dybvad, men jeg har sagt til ham, at jeg vil gøre alt den modstand, jeg kan, Han får ikke bare lov til at vinde titlen uden kamp, ellers er det sgu bare kedeligt, Nu bliver det spændende til det sidste, siger han..

Tobias Dybvad er dog ikke selv sikker på, at han løber med den store pris, Læs også Christian Fuhlendorff tilbage på de skrå brædder - Det hvide nike sko er et stærkt felt med folk, jeg respekterer, Især Christian Fuhlendorf har kastet sig ihærdigt ind i kampen på Facebook, Jeg tager intet for givet, siger han, Det er da også tredje år i træk, at Tobias Dybvad, der er kendt fra tv-showet "Dybvaaaaad", er nomineret til prisen, De to gange, han tidligere har været nomineret, er han dog gået tomhændet hjem..Recent Posts