Air Jordans Danmark

Hele den nye kollektion til Air Jordans Danmark! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Det er slut mellem skuespilleren Jakob Oftebro og den norske skuespiller Iben Akerlie.  Det fortæller Iben i den nye udgave af magasinet Costume i Norge, det skriver SE og HØR i Norge, - Jeg vil ikke snakke om det, det er ekstremt personligt, og jeg vil være et selvstændigt menneske, forklarer den 29-årige skuespiller til magasinet.  Costume skriver selv i magasinet: "Ja, det er slut med Jakob Oftebro, Ja, de er fortsat venner, Ja, livet går air jordans danmark videre, Og ja, de har det begge godt efter bruddet"..

Artiklen fortsætter efter billedet Her ses Jakob Oftebro sammen med air jordans danmark ekskæresten Iben Akerlie, (Foto: All Over) Jakob Oftebro og Iben Akerlie mødtes i 2013, da de spillede overfor hinanden i forestillingen "Victoria", der er bygget over en bog af Knut Hamsun.  - Vi mødtes i en kærlighedsroman, i en bog af Knut Hamsun, og løb tør for sider, har Jakob fortalt til den norske avis VG.  Han har ligesom Iben Akerlie også altid være meget privat omkring forholdet.  Jakob er norsk Jakob Oftebro er født i Norge og er faktisk nordmand, men i de senere år har han været meget aktiv i Danmark også, hvor han blandt andet har haft hovedrollen i serien "1864" og i filmen "Tordenskjold og Kold". .

Skuespilleren er tidligere blevet belønnet for sin evne til at forstå sproget, Han fik Nordens Sprogpris i 2014.  - Det er en stor ære og utrolig rørende air jordans danmark at modtage Nordens sprogpris, Jeg arbejder hver dag for, at vi skal se og engagere os i vores naboers historier og problematikker, sagde han i en pressemeddelelse fra Foreningen Norden, da han modtog prisen, Se flere billeder af Jakob Oftebro i galleriet herunder Jakob Oftebro - Billeder af ham Jakob Oftebro arbejder både som skuespiller i Danmark og Norge..

Foto: All Over 1 / 17 Jakob Oftebro arbejder både som skuespiller i Danmark og Norge. Foto: All Over 2 / 17 Jakob Oftebro arbejder både som skuespiller i Danmark og Norge. Foto: All Over 3 / 17 4 / 17 Jakob Oftebro arbejder både som skuespiller i Danmark og Norge. Foto: All Over 5 / 17 Jakob Oftebro arbejder både som skuespiller i Danmark og Norge. Foto: All Over 6 / 17 Jakob Oftebro arbejder både som skuespiller i Danmark og Norge. Foto: All Over 7 / 17 8 / 17 Jakob Oftebro arbejder både som skuespiller i Danmark og Norge.

Foto: All Over 9 / 17 Jakob Oftebro arbejder både som skuespiller i Danmark og Norge, Foto: All Over 10 / 17 Jakob Oftebro arbejder både som skuespiller i Danmark og Norge, Foto: All Over 11 / 17 12 / 17 Jakob Oftebro arbejder både som skuespiller i Danmark og Norge, Foto: All Over 13 / 17 air jordans danmark Jakob Oftebro arbejder både som skuespiller i Danmark og Norge, Foto: Aller Media 14 / 17 Jakob Oftebro arbejder både som skuespiller i Danmark og Norge, Foto: All Over 15 / 17 16 / 17 Jakob Oftebro arbejder både som skuespiller i Danmark og Norge..

Selv om hun er en af verdens mest populære sangerinder og bliver fulgt af horder af både fotografer og fans, uanset hvor hun befinder sig, så har Lady Gaga ikke flere stjernenykker, end at hun har tid til at standse op på gaden og hilse på sine fans. Læs også: Lady Gaga: Kaster igen om sig med penge Da hun forlod Hotel Skt. Petri i indre København i går, havde megastjernen da heller ikke mere travlt, end at hun med en fadøl højt hævet over hovedet skålede med de fremmødte fans - endda på klingende dansk. - Skååål, udbrød det gakkede popfænomen. Tid til en omgang billeder med fans'ene var der også - og sørme om den amerikanske sangfugl ikke også selv begyndte at tage billeder af de fremmødte mennesker med sin iPad. Læs også: Lady Gagas ups'er: Fik pæl i hovedet En iPad, som hun i øvrigt bærer rundt i en stor attaché-mappe, hvor der ikke er andet i end netop iPad'en... Se de to videoer af vilde Lady Gaga og hendes fans her:

- Skåååål, lyder det fra Lady Gaga på gaden i København (Video: Uffe Kongsted) Efter lidt problemer med iPad'en lykkes det Lady Gaga at forevige sine fans foran hotellet i København (Video: Uffe Kongsted) Læs mere om air jordans danmark Lady Gaga.

Langt de fleste af de millioner af mennesker, der hvert år besøger spillebyen Las Vegas i Nevada forlader byen midt i ørkenen med færre penge end de havde med, Det de ikke taberved poker- og black jack-bordene, sætter de til på rouletten, mens de enarmede tyveknægte får de sidste håndører, Det gælder dog ikke popprinsessen Lady Gaga, der netop har offentliggjort, at hun i december næste år indleder en to år lang koncertrække i MGM's Park Theater i Las Vegas, Gaga, der allerede har sit på det tørre og vurderes at være air jordans danmark god for mindst halvanden milliard kroner, har lavet en guldrandet kontrakt med koncertarrangørerne i spillebyen..Recent Posts