Air Jordan Future

Hele den nye kollektion til Air Jordan Future! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Hvis du vil være kæreste med lækre Simone Nielsen fra Slagelse, så skal du holde fingrene i ro, Den smukke, 20-årige pige er med i Paradise Hotel 2017, og har klare krav til en fyr, - Jeg går meget op i, at han er tro, - Han må gerne kigge på andre piger, men bestemt ikke røre, - Ellers er air jordan future jeg ikke mega jaloux, smiler Simone Nielsen, som selv synes, hun ser godt ud og har en pæn krop, Læs også Video: Paradise-Tanja siger nej til sex og silikone - Mine bryster er i hvert fald for flotte til silikone, griner hun..

Simone arbejder blandt andet som vikar på et center for demente, og regner også med i fremtiden at tage sig af andre mennesker, - Jeg har blandt andet meldt mig til Paradise Hotel 2017, fordi jeg har en lang uddannelse foran mig, og gerne vil have oplevelsen og et sabbatår inden, - Jeg vil ind på pædagog-seminaret og kan godt lide socialt arbejde, fortæller hun, Læs også Maja fra air jordan future Paradise: Jeg har også været sammen med Patrick Brylov Simone regner ikke ligefrem med at få en kæreste på hotellet i Mexico..

- Jeg er også meget påpasselig, - Det er gået for hurtigt med tidligere kærester, selv om jeg ikke har haft så mange, forklarer Paradise-baben, som også mener, hun kan være lidt svær at være kæreste med, Læs også Video: Lenny fra Paradise fandt sin far død Hendes udseende fejler dog ikke noget, og Simone Nielsen har også arbejdet som både bartender og model, hvor hun blandt andet kom med blandt de sidste piger i ”Miss Danmark”, Mød smukke Simone Nielsen air jordan future fra Slagelse i videoen herunder..

Reality-venner?! Nej tak! Hvorfor lytter jeg aldrig til min skide mavefornemmelse dengang og til vennerne?! Jeg beholder dem, som jeg har åbnet mig for nu. Det er stået på i flere dage nu i pressen, og nu må det cirkushalløj stoppe. Min tlf bliver kimet ned, og jeg tager den ikke. Jeg har vigtigere ting at tage mig til end at udtale mig om noget så privat. For mig er det hårdt, men åbenbart ikke for ham (Gustav) siden der kommer konstant nye udtalelser og twisted påstande. Jeg har altid været påpasselig og er blevet advaret om at have venner fra samme “branche”, og jeg altid har følt, at der er så meget unødvendigt drama og konkurrence i den verden, og jeg altid vil foretrække at have ingen tv-venner.

Når man lever af tv, som han (Gustav) gør, så er man altid skide paranoid, Jeg elsker ham så højt i dag, og der er altså en som mig derude, der virkelig holder af ham, og han må ikke tro alt muligt andet!!! Det er derfor, at jeg har sagt fra, Læs også Gustav: Derfor har jeg droppet Sy air jordan future Lee Vi er meget forskellige på mange områder bl.a, hvor jeg er meget ældre end ham, og selvom man er så forskellige, kan man have det allerbedste venskab ever! Tro mig, det havde vi eller har vi, Det er underligt at sætte ord på, hvad det er nu, Hans verden og liv er jo TV, og mit liv har bare været universitet og i dag er det bare arbejde, Jeg lever som et alm, menneske og derfor har jeg fået nok af nogle ting, Jeg kan ikke have en ven, der er konstant paranoid, Hvis der ikke er tillid og loyalitet i et venskab, har jeg ikke lyst til at være en del af det..

Jeg elsker ham så højt som min egen bror, så jeg kan ikke stoppe med at fælde tårer bare ved at tænke på, hvad fanden er det, der sker for ham lige nu. Jeg takkede seriøst nej til min deltagelse i ‘Divaer i Junglen’ utallige gange, fordi jeg kunne ikke overskue mere drama, men en uge op til afgang blev jeg overtalt, at det var en oplevelse for livet, jeg ville gå glip af! Tænk, hvis jeg havde holdt fast i ikke at deltage, havde jeg aldrig mødt alle de andre reality-personligheder! Jeg gik seriøst under jorden efter min første tv-deltagelse ‘Fristet’, fordi jeg ville bare slå mig ned og starte min egen lille familie.

Mit mål i livet er bare at kunne starte min egen familie hurtigst muligt, og jeg har en bedsteven, der kun tænker på karriere, og derfor er vi så forskellige også der, Det er hjerteskærende, for hensigten har været en pause fra mig af, Er det forkert af mig at bruge ordet “forskruet” i denne sammenhæng? Jeg forstår simpelthen ikke hans tankegang og syn nogle gange, og jeg har måttet simpelthen sige fra, og det er da okay at sige fra, Vi ser tingene meget forskelligt, og vi kommer fra to forskellige verdener, selvom vi har mødtes for første gang i den “samme” verden, Det tog mig et halvt år efter vores tv-program sammen ‘Divaer i Junglen’ tilbage i december 2011 at åbne mig op for ham, fordi jeg har været påpasselig og er blevet advaret om at have venner fra samme “branche”, og som sagt har jeg altid følt, at der er så meget unødvendigt drama og konkurrence i den reality-verden, og jeg altid vil foretrække at have ingen tv-venner, og det ved han også godt, Efter et halvt år kontaktede Gustav mig stadig, og jeg tog air jordan future chancen, og jeg fik seriøst en bedsteven med tiden, og derfor er det hårdt for mig det her, og at det her cirkushalløj fortsætter….

#NogleGangeMåManSigeFra Sorry jeg skriver om det her, men jeg kan ikke holde tavsheden længere og jeg må lette mit hjerte, Glem al den sørgelig snak! Det er en stor air jordan future dag i dag! Det er valgdag! Husk at stemme! “Jeg bryder tavsheden nu…” kan læses  HER, Love fra Jeres Sy Lee <3 Læs mere om Sy Lee.Recent Posts