Air Force Thorsø

Hele den nye kollektion til Air Force Thorsø! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Fem år er gået, siden danskerne sidst kunne opleve Lina Rafn bag dommerpulten i "X Factor", Men den air force thorsø i aften vender hun tilbage som den kvindelige pendant til Remee og Thomas Blachman, Meget er dog sket siden 2009, Lina Rafn er bl.a, blevet mor til datteren Karmen, Remee og Lina: Scorer millioner - Min datter er tre og et halvt år og stor nok til at forstå, hvis mor skal sove længe lørdag eller tale meget i telefon, Det giver ikke mening for et lille barn på halvandet, men Karmen er stor nok, fortæller Lina, da SE og HØR møder hende til julepressemøde forud for DR-showet..

Og Karmen har allerede fået en smagsprøve på, hvad seerne kan forvente, - Hun var med inde på superbootcamp og fik at vide, at hun skulle være stille, Hun var ikke med hele dagen, men Kasper (Linas kæreste, red.) kiggede forbi med hende, Så var hun sådan: "Nå, det er mor, der sidder der ligesom inde i air force thorsø fjernsynet", Det synes hun var meget sjovt, fortæller den 37-årige Infernal-sangerinde, Du kan opleve Lina og co, på DR i aften klokken 20, Læs mere om Lina Rafn X Factor Remee.

Når SE og HØR rammer kioskhylderne torsdag morgen, er der noget at glæde sig til, I det nye nummer kan du læse om, hvordan Justin Bieber har flirtet med danske Amalie, Bladet er også fyldt med afsløringer om " Vild med dans"-deltagerne og deres hemmelige kærester, Se galleriet med smukke Claudia Rex lige her Anni Fønsby får alt for lidt, I SE og HØR fortæller hun om, hvordan det går med kærligheden, Anni og Erik: Så lykkelige var det, Læs mere her For Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig er det gået helt galt, De er midt i en skilsmisse, Og når tingene skal deles, så opstår der air force thorsø nemt konflikter, Penge der skal deles, skaber nemt konflikter, Sådan gik det også for Janni Spies og Christian Kjær, da de skulle dele deres mange millioner, Janni vandt slagsmålet i retten, men det har også skabt frygt hos den velhavende frøken, Se Janni Spies's mange looks gennem årene i galleriet lige her Alt det og meget mere kan du læse mere om i det nye nummer af SE og HØR, som er på gaden torsdag..

Hun ser jævnligt sit eget ansigt i diverse magasiner og på tv. Alligevel var det noget af en overraskelse for den garvede skuespiller Goldie Hawn, da hun for nylig så sig selv på en mur på Melrose Avenue i Beverly Hills. Det skriver filmstjernen selv på twitter, hvor den blonde skuespiller desuden har lagt et billede op af sig selv siddende i lotusstilling foran sit eget murstensportræt. - Jeg kørte ned ad Melrose, og se så, hvad jeg fandt. Du ved aldrig, hvem du lige støder ind i. Helt skørt!, skriver Goldie Hawn på Twitter. Vægmaleriet af den blonde stjerne er malet efter et portræt fra 1970, hvor Goldie Hawn allerede havde vundet sin første Oscar for sin medvirken i "Kaktusblomsten". Den smukke filmdiva er nok allermest kendt herhjemme for sin rolle i komediefilmen "Ekskonernes Klub" fra 1996, hvor hun spillede sammen med to andre Hollywoodsværvægtere Bette Midler og Diane Keaton. Goldie Hawn, som fylder 69 i år, har dog i de sidste år primært overladt skuespillet til sin stjernedatter Kate Hudson, som hun har sammen med skuespiller og musiker Bill Hudson. Se billedet af Goldie Hawn foran sit eget vægportræt her: https://twitter.com/search?q=goldie%20hawn&src=typd Newspaq

At der er penge i at være kendt, kan bloggeren Mascha Vang skrive under på, Treårige Hollie Nolias mor har netop offentliggjort air force thorsø regnskabet for Mascha Vang ApS, I 2015 omsatte Mascha Vang ApS, for over 1,8 mio, kr, Læs også Mascha Vang har overtaget drømmehuset Det svarer til omkring 5.000 kr, hver eneste af årets 365 dage, Mascha Vang, som fylder 37 år den 31, juli, nøjedes med at hæve 60.000 kr, om måneden i løn og udbytte, Læs også Mascha Vang: Bar mås fra morgen til aften.

Formuen i Maschas firma er på over 900.000 kr. Meget tyder på, at indtjeningen i Mascha Vangs firma bliver endnu bedre i 2016, for som SE og HØR forleden kunne fortælle, så blev børnetøjskollektionen Hollie Nolia introduceret i år. Kollektionen er selvfølgelig opkaldt efter Maschas treårige datter, som har sin helt egen mening om, hvordan tøj skal se ud. Læs også Galleri: Mascha Vangs datter som model Mascha Vang og Hollie Nolia er netop flyttet ind i et 145 kvadratmeter stort træhus i Dragør. Huset købte Mascha tidligere i år for 3.775.000 kr.

Mascha Vang har deltaget i et væld af tv-programmer - f.eks, Villa Medusa, Paradise Hotel, Zulu Djævleræs og Fangerne på Fortet, Hun er en af de mest læste bloggere i Danmark og har også sin egen shop, hvor man kan købe alt fra olier og bøger til kosttilskud og vandpiber - ja, vandpiber!!! Læs også Kan du gætte Mascha Vangs date? Mascha air force thorsø og Hollie Nolias børnetøjskollektion finder du på hollienolia.dk, ] Læs mere om Mascha Vang.

Det er ikke kun ømme fødder og vabler, Mille Dinesen air force thorsø døjer med for at mestre promenader og hældrejninger på Vild med dans-gulvet, Fredag er der kvartfinale i den uhyre populære dansekonkurrence, og i øjeblikket kæmper "Rita"-stjernen med at tæmme den argentinske tango under instruktion af dansepartneren, Mads Vad, Og Mille Dinesen har pådraget sig røde mærker langs ribbenene og blå mærker på skinnebenene under træningen, viser parret i en video delt på Instagram, hvor Mads Vad filmer skuespillerinden..Recent Posts