Adidas Yung Series

Hele den nye kollektion til Adidas Yung Series! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Under et interview i "Aftenshowet" fik hun en noget anderledes gave, Ind i studiet trådte pludselig en høj, flot, mørklødet fyr ved navn Victor Diaz, - Er han massør? Spurgte Pia Kjærsgaard forhåbningsfuldt, Men desværre nej, Under interviewet talte de om politikerens trang til at have kontrol, og da interviewet sluttede, tilbød Lasse adidas yung series Eskildsen hende en hemmelig gave under den betingelse, at hvis hun modtog den, skulle hun bruge den, Den mulighed ville hun ikke lade gå fra sig, Derfor kom den smækre tangodanser ind og præsenterede sig, Grunden til, at hun skal lære den hotte latinamerikanske dans er, at det er manden der fører, og derfor skal hun give slip på al kontrol i dansen..

Når der traditionelt set bliver uddelt filmpriser, er det anmeldere og branchefolk, der får lov at bestemme, Men med Svend Prisen, der onsdag aften blev uddelt i Svendborg på Fyn, er det en anden sag, Her er det nemlig biografernes publikum, der beslutter, adidas yung series hvem der skal belønnes, I år går prisen for bedste danske film således til filmatiseringen af Jussi Adler Olsens "Flaskepost fra P", der har Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen, Det klarer han ifølge danskerne så godt, at han også skal belønnes med statuetten for bedste mandlige hovedrolle..

Men adidas yung series det er ikke de eneste priser, Nikolaj Lie Kaas har andel i, Svend Prisen uddeler nemlig også en statuette for bedste danske tv-dramaserie, og her vinder DR's "Bedrag", der minsandten også har Lie Kaas på rollelisten, Læs også Se det sjove fraklip fra "Flaskepost fra P" Trine Dyrholm, der senest har begejstret for sin rolle i "Kollektivet" af Thomas Vinterberg, kan kalde sig bedste kvindelige skuespiller, Prisen for bedste danske børnefilm går til "Antboy 3", mens "Inderst Inde" tager statuetten for bedste udenlandske børnefilm..

Læs også Vild rekord! Alle vil se "Flaskepost fra P" Den roste "The Revenant" med Leonardo DiCaprio i hovedrollen er årets bedste udenlandske film ifølge danskerne. De nominerede til Svend Prisen er fundet blandt de mest sete biograffilm i perioden fra den 1. juli 2015 til og med den 30. juni 2016. /ritzau/FOKUS Læs mere om Trine Dyrholm

I sidste uge kunne SE og adidas yung series HØR afsløre, at Christina Siguenza Bomholt, som er kendt fra TV 2-serien "Årgang 0", venter sit femte barn, Selvom hun kun er omkring tre måneder henne i graviditeten, kom datteren Stephanie til at afsløre de glade nyheder på facebook, Læs også: Christina fra "årgang 0": Gravid igen Nu er Christina Bomholt, som er flyttet til Sverige med sin nye mand, også klar til at juble over sine lykkelige omstændigheder, I Pinsen delte hun således dette billede af sin flotte voksende mave..

Det er en hudløst ærlig Mads Gleager, der fortæller om, hvordan han gennem de sidste 10 år har været misbruger af alle stoffer fra hash til amfetamin. Han kalder sig selv for weekendnarkoman, men håber nu, at han kan stoppe, og derfor står han frem for at starte forfra. Se ham fortælle sin hemmelighed og læs meget mere i ugens SE og HØR.

Dronning Margrethe er i disse dage på sommertogt på Færøerne og benytter besøget til at svare på spørgsmål angående de hjemlige rygter om samlivet og ægteskabet med Prins Henrik, der synes spinklere end nogensinde, efter at parret de seneste år i højere og højere grad har levet hver deres liv, I sidste uge oplyste parret i forbindelse med deres 49 års bryllupsdag, at deres guldbryllup den 10, juni næste år bliver holdt under 'private former', og at der ikke bliver nogen stor offentlig fejring, Sammenholdt med prins Henriks pensionering, hans mange rejser uden Margrethe, hans pludselige sygdom og helbredelse i forbindelse med hendes 75 års fødselsdag, og at de netop nu opholder sig på henholdsvis Færøerne og i Frankrig, har deres manglende samliv givet næring til rygter om endnu en skilsmisse i den kongelige familie, Læs også Nu udtaler Prins Henrik sig om guldbryllups-kritik Men direkte adspurgt på Færøerne om skilsmisserygterne afviser dronning Margrethe, at hun og prins Henrik skal skilles, - Nej, bevar mig vel, svarede dronning Margrethe ifølge BT kort og kontant, da en deltager på et pressemøde på Færøerne rent faktisk stillede et direkte spørgsmål om en mulig kongelig skilsmisse, Dronning Margrethe blev ligeledes spurgt om begrundelsen for, at hun og prins Henrik vælger en guldbryllupsfest under 'private former', - Vi synes, at vi gerne ville gøre knap så meget ud af det, som vi har gjort ved andre lejligheder, Og min mands 80 års fødselsdag blev fejret på Cayx, og det kan være, vi gør noget lignende med børn og familie omkring os, siger dronning Margrethe ifølge BT, Læs også Prins Henrik: - Jeg er slet ikke pensioneret Sidste år rejste Henrik sig fra sygesengen 10 timer efter at have meldt fra til en del af adidas yung series festlighederne i forbindelse med dronning Margrethes 75 års fødselsdag og havde da kræfter nok til en privat ferie i Venedig uden Margrethe, Han lod sig pensionere i droningens nytårstale, hvor det stod klart, at han droppede den største del af sine offentlige pligter, Læs også Henrik kan lære af 95-årig: Philip svigter ikke I foråret havde han dog kræfter nok til tre ugers ferie uden Margrethe i Egypten og en efterfølgende uge i Italien med kunstindkøb på dagsordenen, Han meldte fra til Margrethes fætter, kong Carl Gustafs, 70 års fødselsdag, men tog til et arrangement i København samme dag, Netop nu holder prins Henrik sommerferie på Château de Cayx, mens dronning Margrethe er på officielt besøg på Færøerne..

Medinas æra som et af dansk musiks helt store navne ser nemlig ud til at være fortid, lige som forholdet til eks'en Sebastian Lund, Kigger man på hitlisterne for 2016 – for både album, singler og Spotify – hjælper det ikke engang at gå ned til bunden, Den dansk-chilenske sanglærke er forsvundet som dug for adidas yung series solen, Og den manglende interesse for den 34-årige sangerinde har også meldt sig syd for grænsen, For syv år siden lå Medinas engelsksprogede album ”Welcome to Medina” på en flot førsteplads på den tyske iTuneshitliste, men siden har den danske sangfulg fået et eftertrykkeligt ”Nein danke” fra de 82 millioner tyskere..Recent Posts