Adidas Yung

Hele den nye kollektion til Adidas Yung! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Dette og det næste billede var tilsyneladende for frækt for nogle af Irina Babenkos følgere, Og de forstod ifølge Irina ikke, at det var budskabet, der var adidas yung det vigtigste og ikke billedet, Foto: Irina Babenko 53 / 54 Foto: Irina Babenko 54 / 54 Irina Babenko 2408 2016 Irina prøvede derpå at dække brysterne yderligere til med et sort kryds, men også dette billede blev anmeldt og slettet fra Instagram, SE og HØR har talt med den smukke blogger og tidligere realitydeltager om de slettede billeder:.

- Det er så irriterende, Der er internationale modeller, der adidas yung har lagt billeder ud, der er langt frækkere end det, og mine billeder bryder ikke med de regler, der gælder på Instagram, siger Irina Babenko til SE og HØR, Hun mener, at de, der har anmeldt billederne, tilsyneladende har misforstået noget, - Billederne er et anderledes blikfang for at sætte fokus på den gode sag, som er 'Støt brysterne', Fokus her er, at jeg opfordrer til, at man støtter kampen mod kræft, siger Irina, Læs også Se Irinas vilde forvandling.

Som udgangspunkt var reaktionen på de slettede billeder positiv, - Der kommer jo altid noget 'hate', men langt de fleste tilkendegivelser var positive, Kampagnefolkene bag 'Støt brysterne', som spurgte, om adidas yung jeg ville stille op, har også kun rost billedet for netop at sætte fokus på 'Støt brysterne' på en anderledes måde og med et glimt i øjet, siger Irina til SE og HØR, Lige nu har hun en tredje version af billedet liggende på sin Instagram-profil, Her dækker både kærestens arm og en stor sort bjælke for hendes bryster..

- Jeg bliver jo stædig, folk skal ikke få lov til at ødelægge det vigtige budskab om at støtte kampen mod kræft, og det billede jeg har liggende nu, har ligget der lidt over et halvt døgn, uden at det er blevet slettet, siger en grinende Irina til SE og HØR. Hun har også skrevet om de slettede billeder på sin blog. Du kan læse blogindlægget her. Se billedet, der indtil videre har fået lov at ligge på Instagram: #SætPrisPåBrysterne I ved hvad der er på billedet at this point Jeg bliver ved! Man kan donere 50kr via MobilePay til 53 19 08 08. Eller på sms med teksten PRIS til 1488 - så donerer man automatisk 50 kroner. #støtbrysterne

Et billede slået op af IRINA OLSEN (@irinathediva) den 23, Aug 2016 kl, 2:22 PDT være den lidt anderledes indfaldsvinkel til kampagnen, som de havde ønsket Langt de fer adidas yung jo på ingen måde f hvor hendes kæreste, Morten,  Læs mere om Irina Babenko.

Der er mange slags dansekonkurrencer. Nogle er pæne og kedelige - det sørger TV2 og "Vild med dans" for. Så er danse-battles, hvor der konkurreres på gadeplan - det sørger adrætte breakdancere for. Og så er der de amatørkonkurrencer, hvor alt bare går over gevind. Se også: vandet vielse Det sidste er tilfældet i dette vanvittige klip, hvor en ung, kvindelig deltager får en flyvende start på sin spæde dansekarriere - takket være sin lidt for ivrige kæreste. Se også: Ups, glemte du trusserne

Meget mere Mel, Sådan kunne slagordet meget passende lyde for det tidligere medlem af Spice Girls, den 36-årige Melanie Brown, der venter sit 3, barn, Som de fleste andre kvindelige stjerner lever Mel B normalt af en stang selleri, mineralvand og lidt klidbrød, Hun slider løs i fitness-centret og har ifølge diverse medier også opsøgt en plastikkirurg eller to for at få et perfekt ydre, Læs også: Mel B: Fra stram til slap Men når hun er gravid, slipper hun tøjlerne og skovler en masse god mad indenbords, - Jeg elsker følelsen af at være gravid, Det er rart at have mulighed for at spise det, jeg lyster, har den gamle Scary Spice selv sagt, Selv om adidas yung hun har fået betydelig mere sul på kroppen, er Mel B ikke spor nervøs for, at graviditetsfedtet bliver hængende, - Jeg taber det, så snart jeg har født, siger den sympatiske stjerne, som er sat til at føde senere denne måned, Mon ikke at vi hermed kan konkludere, at Mel B ikke kommer til at ligge på den lade side i sin barselsorlov? Meget mere Mel, Den tidligere spicegirl frådser i sine livretter, når hun er gravid (Foto: All Over).

Et af TV3's stærkeste kort, Ibi Støving, forlader nu Viasat-kanalen for at søge nye udfordringer, Læs også: Ibi Støving: adidas yung Se min nye mand Ifølge SE og HØRs oplysninger har den 36-årige tv-skønhed, der blandt andet har optrådt som vært på Paradise Hotel og ved Brystgalla-arrangementerne, fået nyt arbejde på TV2, hvor hun også skal være vært, Læs også: Ibi Støving: Hed sex Ibi har endnu ikke offentligt fortalt om sit jobskifte, men løfter lidt af sløret på Facebook, hvor hun tirsdag eftermiddag skrev: "Er snart noget andet"..Recent Posts