Adidas Yung 1 Red

Hele den nye kollektion til Adidas Yung 1 Red! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

For godt nok adidas yung 1 red ser det ud til, at han har vundet Selena tilbage, men samtidig skal han også vinde tilliden hos Selenas familie tilbage.  Siden Justin og Selena begyndte at blive set sammen igen, har de blandt andet været på cykeltur sammen, ligesom hun har været med ham til ishockey, I fredags skulle de så have været på date sammen, En date, hvor de startede med at tage i kirke og efterfølgende tog ud og spiste sammen, En noget anderledes date i forhold til tidligere tider, hvor parrets dates ofte foregik på natklubberne. .

Det var Bieber der tog kontakt til Selena Rygterne, om at Bieber og Selena var på vej til at finde sammen igen, tog for alvor fart tirsdag, da det kom frem, at  Selena Gomez og The Weeknd var gået fra hinanden efter 10 måneder sammen, Senere kom det så frem, at det var The Weeknd, der var den, der adidas yung 1 red trak stikket på forholdet, og nu tyder meget på, at "Come & Get It"-stjernen søger trøst hos sin eks.  Ifølge  People tog Justin Bieber kontakt til sin eks, da han erfarede, at  hun i sommer havde været gennem en nyretransplantation, Selena Gomez' venner og familie er dog langt fra begejstrede for, at Bieber igen er en stor del af Gomez' liv. .

- Justin er klar over, at Selenas familie ikke er begejstrede for, at de ses, De synes, at han var årsag til stor sorg for hende, afslører en kilde tæt på Bieber til People.  - Justin håber på, at han kan bevise, at adidas yung 1 red han har forandret sig, tilføjer vennen.  Den seneste uges tid er Bieber og Gomez blevet set sammen utallige gange, - De har meget at tale om og har det sjovt med at indhente det fortabte, lyder det yderligere.  - På grund af det faktum, at Selena og Justin var i et forhold, der varede i et halvt årti, så er hun meget udsat for at rebounde med ham, selvom hun ved, at det ikke er det rette at gøre, vurderer dr, Danielle Forshee, der er psykolog, over for magasinet  Life & Style. .

- Når nogen kommer ud af et forhold, er de altid følelsesmæssigt udsatte over for at falde tilbage i gamle forhold eller at engagere sig i en anden form for adfærd, hvor de kan få en fornemmelse for, at de bliver distraheret fra de negative følelser, der følger efter et brud, forklarede Forshee ligeledes. Du kan se billeder af Justin og Selena i galleriet herunder Justin Bieber og Selena Gomez på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017.

(Foto: All Over) 1 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 2 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 3 / 30 4 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november adidas yung 1 red 2017, (Foto: All Over) 5 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 6 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017..

(Foto: All Over) 7 / 30 8 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017. (Foto: All Over) 9 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017. (Foto: All Over) 10 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017. (Foto: All Over) 11 / 30 12 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017. (Foto: All Over) 13 / 30

Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i adidas yung 1 red Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 14 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 15 / 30 16 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 17 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 18 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017..

(Foto: All Over) 19 / 30 20 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 21 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) adidas yung 1 red 22 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 23 / 30 24 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 25 / 30.Recent Posts