Adidas Weekday

Hele den nye kollektion til Adidas Weekday! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Drengene i ”The Competition” er ude af ”X Factor” efter at have været i farezonen for anden fredag i træk, Det var nogle afklarede gutter, SE og HØR mødte efter showet, - Vi har det okay, Nu skal vi hjem og gøre det album adidas weekday færdigt, vi startede på før ”X Factor”, sagde Theis og Kristoffer til SE og HØR, Læs også ”The Competition” færdig i "X Factor" Også den unge solist Mads Christian var i farezonen her til aften.  Læs mere om X Factor.

I "Sex and the City" spiller de hjerteveninder, men i virkeligheden kan Sarah Jessica Parker, der spiller Carrie, og Kim Cattrall, der spiller Samantha, ikke fordrage hinanden.  Det afslørede 61-årige Kim Cattrall selv på sin Instagram, hvor hun langer ud efter 52-årige adidas weekday Sarah Jessica Parker.  I sidste uge blev Kim Cattralls lillebror Christopher fundet død, og i den forbindelse kondolerede Sarah Jessica Parker i en kommentar på Kim Cattralls Instagram, - Kæreste Kim, min kærlighed og kondolencer til dig og dine og god rejse til din elskede bror, Xx, skrev Sarah Jessica Parker til Kim Cattrall på Instagram. .

Læs også Derfor kommer der ikke en 'Sex and the City 3' adidas weekday I første omgang takkede Kim Cattrall for de mange hilsner, hun havde fået i forbindelse med sin brors død.  Artiklen fortsætter under tweetet.  #SexandtheCity pic.twitter.com/gi1vJO5TN9 — Kim Cattrall (@KimCattrall) 6, februar 2018 - Jeg vil gerne takke mine fans, mine venner og mine "Sex and the City"-kolleger for den store støtte til mig og min familie de sidste 72 timer, skrev Kim Cattral på Twitter den 6, februar. .

Siden da har piben dog fået en anden lyd. Artiklen fortsætter under billedet. My Mom asked me today “When will that @sarahjessicaparker, that hypocrite, leave you alone?” Your continuous reaching out is a painful reminder of how cruel you really were then and now. Let me make this VERY clear. (If I haven’t already) You are not my family. You are not my friend. So I’m writing to tell you one last time to stop exploiting our tragedy in order to restore your ‘nice girl’ persona. Copy and paste link https://nypost.com/2017/10/07/inside-the-mean-girls-culture-that-destroyed-sex-and-the-city/

Et opslag delt af Kim Cattrall (@kimcattrall) den 10, Feb, 2018 kl, 5.20 PST På et Instagram-billede skriver hun: Jeg har ikke brug for din kærlighed eller støtte i denne tragiske tid, Sarah Jessica adidas weekday Parker, og i den tilhørende tekst uddyber hun: - Min mor spurgte mig i dag: "Hvornår vil den @sarahjessicaparker, den hykler, lade dig være i fred?" De gentagne gange, du har rakt hånden ud er en smertefuld påmindelse om, hvor ondskabsfuld du var dengang og nu, Lad mig gøre det MEGET klart, (Hvis jeg ikke allerede har gjort det) Du er ikke min familie, Du er ikke min veninde, Så jeg skriver for at fortælle dig for sidste gang, at du skal stoppe med at udnytte vores tragedie for at genoprette dit "sød pige"-image, skriver Kim Cattrall på sin Instagram. .

Læs også Kim Cattrall om "SATC"-pigerne: Vi var aldrig venner Kim Cattrall har tidligere været ude at fortælle, at hun ikke er veninder med sine "Sex and the City"-kolleger.  Det fortalte hun i et interview med  Piers Morgan. - Vi har aldrig været venner. Vi har været kollegaer og på mange måder er det et sundt sted at være, fordi så har du klare linjer mellem dit profesionelle liv og dit personlige liv. De har alle børn, og jeg er ti år ældre end dem, og specielt efter serien sluttede har jeg brugt et meste af min tid uden for New York, så jeg ser dem ikke. Det vi havde til fælles var serien, og serien er slut, fortalte Kim i interviewet med Piers Morgan. 

Faktisk kan Kim Cattrall slet ikke huske, hvornår hun sidst havde kontakt med sine tre tidligere kollegaer.  - Det må have været til et eller andet event, Jeg husker det slet ikke, Og det er en anden ting, der er virkelig skuffende, Ingen prøver nogensinde at kontakte dig og sige: "Hvordan går det?", siger Kim.  Kim Cattrall fortæller også i interviewet, adidas weekday at det var seriens vilde arbejdsbyrde, der er skyld i, at hun aldrig fik børn.  Læs også Her er den ultimative "Sex and the City"-quiz.

"Sex and the City 3" blev aflyst "Sex and the City"-fans jublede, da det tilbage i december sidste år kom frem, at en tredje film om Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda var i støbeskeen.  Men kort tid inden indspilningerne skulle til at i gang, kunne  Daily Mail adidas weekday afsløre, at det kommende filmprojekt var kuldsejlet, Det var angiveligt Kim Cattrall, der havde stillet en lang række krav, som ikke kunne opfyldes, og derfor blev der altså ikke nogen ny film om den fashionable kvartet på Manhattan. .Recent Posts