Adidas Udsalg

Hele den nye kollektion til Adidas Udsalg! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Foto: All Over 5 / 21 Leonardo var på stranden i Cancun sammen med vennen Lukas Haas, Danske Nina Agdal var dog ingen steder at se, Foto: All Over 6 / 21 Leonardo var på stranden i Cancun sammen med vennen Lukas Haas, Danske Nina Agdal var dog ingen adidas udsalg steder at se, Foto: All Over 7 / 21 8 / 21 Leonardo var på stranden i Cancun sammen med vennen Lukas Haas, Danske Nina Agdal var dog ingen steder at se, Foto: All Over 9 / 21 Leonardo var på stranden i Cancun sammen med vennen Lukas Haas, Danske Nina Agdal var dog ingen steder at se..

Foto: All Over 10 / 21 Leonardo adidas udsalg var på stranden i Cancun sammen med vennen Lukas Haas, Danske Nina Agdal var dog ingen steder at se, Foto: All Over 11 / 21 12 / 21 Leonardo var på stranden i Cancun sammen med vennen Lukas Haas, Danske Nina Agdal var dog ingen steder at se, Foto: All Over 13 / 21 Leonardo var på stranden i Cancun sammen med vennen Lukas Haas, Danske Nina Agdal var dog ingen steder at se, Foto: All Over 14 / 21 Leonardo var på stranden i Cancun sammen med vennen Lukas Haas, Danske Nina Agdal var dog ingen steder at se..

Foto: All Over 15 / 21 16 / 21 Leonardo var på stranden i Cancun sammen med vennen Lukas Haas, Danske Nina Agdal var dog ingen steder at se, Foto: All Over 17 / 21 Leonardo var på stranden i Cancun sammen med adidas udsalg vennen Lukas Haas, Danske Nina Agdal var dog ingen steder at se, Foto: All Over 18 / 21 Leonardo var på stranden i Cancun sammen med vennen Lukas Haas, Danske Nina Agdal var dog ingen steder at se, Foto: All Over 19 / 21 20 / 21 Leonardo var på stranden i Cancun sammen med vennen Lukas Haas, Danske Nina Agdal var dog ingen steder at se..

Efter skuespilleren og modellen Elizabeth Hurley eller Liz, som hun ofte bliver kaldt, afslørede, at det er hendes 15-årige søn, som er fotografen bag en række af hendes bikinibilleder, er hun blevet udsat for en shitstorm. Billederne har både vakt foragelse blandt medier og andre kendte. Det skriver Daily Mail.  Blandt andre TV-værten Christine Lampard langer ud efter den 52-årige mor og siger, at hun har ondt af hende. - Han siger sikkert "Åh mor, ikke igen", siger tv-værten om den 15-årige søn Damian i et amerikansk talkshow og fortsætter:

Læs også Liz Hurley med sexet hilsen fra soveværelset - Det er virkelig mærkeligt, virkelig mærkeligt, Hold dig til at få dine venner til at tage den slags billeder, lyder det, Elizabeth Hurley afslørede fotografen bag billeder, da hun blandt andet lagde et billede op, hvor man også kunne se Damians skygge, (Artiklen fortsætter under billedet) Yay! 100k followers on @elizabethhurleybeach Et opslag delt af Elizabeth Hurley adidas udsalg (@elizabethhurley1) den 2, Dec, 2017 kl, 10.08 PST Brugere på sociale medier har også givet Hurley en ordentlig omgang, De mener, at det er tåkrummende og forfængeligt, at "Gossip Girl"-skuepsilleren får sin teenagedreng til at tage billeder af sig i bikini..

- Jeg kan ikke lade være med at krumme tæer over det her. Jeg synes ikke, at nogen søn skal tage sexede billeder af sin mor, skriver en bruger. - Forestil jer, hvis det var en 15-årig pige, der tog billeder af sin far? Lidt mærkeligt, skriver en anden.  Men ikke alle er forarget over Elizabeth Hurleys valg af fotograf. Læs også Der er 16 år mellem disse to frække billeder af Elizabeth Hurley Skuespiller og model Lizzie Gundy bakker hende op ved at poste et billede af sig selv i bikini på Twitter, og til billedet skriver hun:

- Min søn adidas udsalg tager også bikinibilleder af mig! Han tager altid de bedste billeder, (Artiklen fortsætter under billedet) Launching tomorrow @elizabethhurleybeach new #summer18 collection #cheetahbikini #pixierobe Et opslag delt af Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) den 4, Feb, 2018 kl, 8.31 PST Men det er ikke Damian, der tager alle billederne af skuespilleren, - Damian tager helt sikkert nogle, men jeg har også andre venner, som jeg kan lokke til det, fortæller hun til The Sun, Damian er Elizabeths eneste barn, Hans far er forretningsmanden og filminstruktøren Steve Bing, som nægtede at være Damians far, da han blev født i 2002..

Men senere har en DNA-test afsløret, at det faktisk er Steve Bing, som er far til Damian, Hugh Grant er gudfar til Damian.  Ligesom sin mor har Damian valgt at blive skuespiller, Han har blandt andet en rolle i den Australske serie "Neighbours" og den adidas udsalg amerikanske "The Royals", Happy Valentine’s Day Et opslag delt af Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) den 14, Feb, 2018 kl, 8.00 PST Læs også Liz Hurley: I trekantdrama Læs mere om Hugh Grant.Recent Posts