Adidas Træning

Hele den nye kollektion til Adidas Træning! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Semifinalen blev endestation, Fredag aften slukkede lyset for Mads Vad og Louise Spellerberg i "Vild med dans", adidas træning Et exit, parret slet ikke var enige i, Mads Vad: Min ven døde af kræft - Det er rigtigt ærgerligt og nej, vi er ikke okay, Og jeg synes stadig, at vi skulle have været i finalen, sagde en frustreret og skuffet Mads Vad oven på nederlaget, Og håndboldbabe Spellerberg fulgte trop, Mads Vad og Silas Holst: Festede igennem - Jeg er bare så bitter, lød det fra Louise, og så blev øjnene våde og Mads måtte tage over, - Bitre ja, men også stolte og glade, Den udvikling, Louise har gennemgået er en af de vildeste i "Vild med dans", og lige nu er hun min nummer et, trøstede den stadigt møgærgerlige danser..

Birthe Neumanns liv har de sidste par år befundet sig i lidt af et helvede, men nu ser den seje kamp mod kræften endelig ud til at være vundet, Den ellers så livsglade 64-årige skuespillerindes humør er også ved at være tilbage i det normale høje niveau, som vi kender hende for, - Birthe har det fint igen, og vi trives i sommerlandet, mens jeg dog indimellem må køre et smut til København for at spille på Grønnegårdsteatret, fortæller hendes skuespillermand til Her&Nu fra deres fælles sommerhus i Nordsjælland, Skummel plet på ryggen Sygdomsrædslerne startede for et par år siden, da hun ved et tilfælde opdagede en skummel plet på ryggen, der ikke bare lignede et normalt modermærke, Heldigvis fik hun det undersøgt med det samme, og selvom lægerne kunne konstatere, at det var en adidas træning ondartet kræfttype, er det velkendte smil nu tilbage på Birthe Neumanns læber..

Det er ikke kærlighedserklæringer, de to norske tvillinger Marcus og Martinus går og mangler, dem får de nemlig flere hundrede af om måneden, Men indtil videre er det ikke blevet til en kæreste for de to fyre, der har sat skandinaviske pigehjerter adidas træning i brand, - Vi får 20-40 kærlighedsbreve om ugen, og det er sjovt, Vi er begge singler, og har meget lyst til at få en kæreste, Men vi har desværre for lidt tid, fortæller de to ungersvende til norsk SE og HØR, Læs også Norsk skandaleprinsesse skal skilles.

De to drenge ved dog godt, hvad de kigger efter hos en pige. - Søde og rare piger, det er det, vi kan lide og har brug for. Og så må de forstå, at vi er meget væk, så de kan ikke være jaloux, siger tvillingebrødrene til norsk SE og HØR.  Læs også Her blæser norsk 10-årig ALLE omkuld Se en masse dejlige billeder af Marcus og Martinus i galleriet herunder Marcus og Martinus Marcus og Martinus har taget Skandinavien med storm. Næste år skal de spille koncert i Royal Arena i København.

Foto: All Over 1 / 13 Marcus og Martinus har taget Skandinavien med storm, Næste år skal de spille koncert i Royal Arena i København, Foto: All Over 2 / 13 Marcus og Martinus har taget Skandinavien med storm, Næste år skal de spille koncert i Royal Arena i København, Foto: All Over 3 / 13 4 / 13 Marcus og Martinus har taget Skandinavien med storm, Næste år adidas træning skal de spille koncert i Royal Arena i København, Foto: All Over 5 / 13 Marcus og Martinus har taget Skandinavien med storm, Næste år skal de spille koncert i Royal Arena i København..

Foto: All Over 6 / 13 Marcus og Martinus har taget Skandinavien med storm. Næste år skal de spille koncert i Royal Arena i København. Foto: All Over 7 / 13 8 / 13 Marcus og Martinus har taget Skandinavien med storm. Næste år skal de spille koncert i Royal Arena i København. Foto: All Over 9 / 13 Marcus og Martinus har taget Skandinavien med storm. Næste år skal de spille koncert i Royal Arena i København. Foto: All Over 10 / 13 Marcus og Martinus har taget Skandinavien med storm. Næste år skal de spille koncert i Royal Arena i København.

Foto: All Over 11 / 13 12 / 13 Marcus og Martinus har taget Skandinavien med storm, Næste år skal de spille koncert i Royal Arena i København, Foto: All Over adidas træning 13 / 13 Marcus og Martinus Læs mere om Marcus & Martinus.

Den hjemvendte søn Mike Tramp kunne alligevel ikke stå distancen, til trods for de fleste bookmakere bakkede ham op med deres odds, Det blev nemlig Bamse og hans Århuskor, der løb med sejren fredag aften i TV2´s All Stars-finale, - Jeg er stolt, Jeg er lige ved at græde, Jeg adidas træning har hele tiden håbet på, at det ville ende sådan, siger en stolt og glad korleder til B.T, Hjælp fra en 10-årig Han fik hjælp til at vinde danskernes hjerter og stemmer fra kun 10-årige Yasmin, der lige skulle komme sig over den første nervøsitet, Men efter det gled alting, sammen med den bløde blues..Recent Posts