Adidas Superstar

Hele den nye kollektion til Adidas Superstar! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Knap adidas superstar havde tømmermændene fra søndagens Golden Globe Awards lagt sig, før stjernerne atter måtte trække i deres stiveste puds og gå på den røde løber til Critics' Choice Awards, Det er Broadcast Film Critics Association og Broadcast Television Journalists Association, der uddeler priserne, og det er således film- og TV-kritikerne, der bestemmer, hvem der skal have hvilke priser.  GALLERI: Se alle de flotte kjoler øverst på siden.  Aftenenes storfavorit var filmen "The Shape pf Water", der havde flest nomineringer, Filmen endte også med at vinde prisen for årets film. .

Sammen med "The Shape of Water" blev serien "Big Little Lies" den stor prisvinder, da begge fik fire priser hver.   Læs også Se alle kjolerne til Golden Globe Det var skuespilleren Olivia Munn, der var showets vært.  adidas superstar Læs mere om Angelina Jolie Nicole Kidman.

Hvert år ved de store awardsshows er det sædvane, at de store filmsselskaber kommer med nye trailere til deres kommende film, Det var også tilfældet ved gårsdagens Golden Globe Awards.  Læs også Ny "Beauty and the Beast"-trailer tager pusten fra os Her havde folkene bag den nye "Beauty and the Beast"-film nemlig lavet adidas superstar en ny trailer, hvor vi endelig fik lov til at både se og høre Emma Watson synge.  Her synger hun nemlig lidt af åbningssangen fra filmen, og det er fuldstændig ligeså magisk, som vi havde regnet med. .

De danske kendte er gravide på stribe, og nu melder sangerinden Mathilde Falch sig i rækken. Mathilde Falch, der er datter af musikeren Michael Falch, venter nemlig barn med sin mand, standup-komikeren Jesper Juhl. Det afslører den 27-årige sangskriver på det sociale medie Instagram. Her har hun delt et billede, hvor hun poserer sammen med Jesper Juhl med et scanningsbillede på maven. - Der er faktisk tre mennesker, der giver "thumbs up" på dette billede. Jeg er så mega lykkelig over, at jeg i starten af december skal have et barn med min elskede mand, skriver sangerinden til billedet.

Mathilde Falch og Jesper Juhl sagde ja til hinanden i juli 2012, Læs også Mathilde Falch: Jeg ville begå selvmord med en neglesaks Michael Falchs datter stod for år tilbage frem og fortalte, hvordan hun havde haft et alkohol- og stofmisbrug, Men alt det hører fortiden til, og Mathilde Falch er godt i gang med sin karriere som succesfuld sangerinde Og til december venter altså nu også livet som mor, Se Mathilde Falchs Instagram-opslag her:  Der er faktisk tre mennesker der giver thumbs up på dette billede.Jeg er så mega lykkelig over at jeg i starten af adidas superstar december skal have et barn med min elskede mand, @jesperjuhlen #gravid #mamalicious.

Et opslag delt af Mathilde Falch (@mathildefalch) den 1. Jun 2017 kl. 1:40 PDT Læs også Michael Falchs datter smider tøjet Jesper Juhl er især kendt for sin rolle som den ene holdkaptajn i Kanal 5's underholdningsprogram "Den 5. halvleg".  Her har han kastet sig ud i flere halsbrækkende udfordringer.  Jesper Juhl har dog også haft succes som både stand up-komiker, hvor han vandt en 2. plads til DM i stand-up i 2003, og som manuskripforfatter på Christian Fuhlendorff-serien "Kristian".

For nogle uger siden købte en 78-årig dansk mand en lottokupon i adidas superstar sin lokale fakta, Han havde godt nok ikke de syv rigtige vindertal på kuponen, men alligevel kunne han altså hæve en million kroner i gevinst, Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse, - Når jeg tænker tilbage, så tror jeg lidt, at det var et tegn, Man vælger jo sådan en brik, man afleverer ved kassen, når man køber lotto i supermarkedet, Og den, jeg valgte, vendte omvendt, Derfor tog jeg lige præcos den, fortæller manden, der ønsker at være anonym, til Danske Spil..

Læs også 'Fjeldaber' løb med vores Lotto-millioner Den 78-årige mand er selv tidligere indehaver af en kiosk og har altid vundet hist og her, Men det er første gang, at han hæver en af de helt store gevinster, Han begyndte dog at købe kuponerne regelmæssigt, efter han stoppede med at ryge, - Jeg brugte vel en 50'er om dagen på cigaretter, og jeg aftalte med mig selv at i stedet for at spare de penge op, som jeg nok adidas superstar aldrig ville få gjort, så kunne jeg bruge dem på Lotto, Men jeg havde egentlig aldrig tænkt, at jeg ville vinde, så det var da noget af en overraskelse at få, lyder det..Recent Posts