Adidas Skateboarding

Hele den nye kollektion til Adidas Skateboarding! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Det er ikke mange dage siden, vi her på siden bragte nogle yderst afslørende billeder af den danske supermodel Lykke Mays kæreste med fingrene i kagedåsen, Næsten i bogstaveligste forstand - dåsen var Paris Hilton, og der blev mildest talt ikke sparet på noget, da det umage par festede sammen sidste weekend, Det var med hele pibetøjet - kys og kram og romantisk middag - da Kid Rock og Paris Hilton brugte en hel dag i selskab sammen, Men det ser ikke ud til at påvirke Lykke Mays forhold til den skandaleombruste rockstjerne, Forleden blev adidas skateboarding turtelduerne nemlig set sammen, da de var ude at shoppe i Malibu, Her opførte Kid Rock sig som en sand gentleman og holdt galant Lykkes poser for hende, Han er dog ikke gået helt væk fra sit sædvanlige ucharmerende jeg - derfor traskede han gladeligt gaderne tynde iført bomuldsbadetøfler af den slags, man normalt kun finder på et hotel - men nu altså også på den amerikanske sangers fødder, Gad vide, om han tror, at fordi han danner par med en verdensberømt trendsætter, kan han selv være med til at påvirke skomoden?.

LOS ANGELES/SE og HØR: Danmark kan måske være vej mod at vinde endnu en Oscar-statuette, når Akademiet blænder op for den 88, adidas skateboarding udgave af verdens mest prestigefyldte filmpris.  Ifølge Los Angles Times er det - udover storfavoritten 'Son of Saul' - det stærkeste bud på en vinder, - Danmarks bidrag, 'A War' ('Krigen', red.) er måske det stærkeste modstykke til 'Son of Saul', skriver filmkritikeren Glen Whipp, 'Son of Saul' er Ungarns film, der hele tiden har lignet en oplagt vinder i den udenlandske filmkategori - og faktisk troede mange, at den havde en reel chance for at blive nomineret i hovedkategorien, Det blev den dog ikke - og det er måske ikke det bedste tegn for ungarerne, selvom Whipp stadig mener, at den ligner en sikker vinder..

Glen vil dog ikke afskrive Danmarks chancer, - ['A War'] giver et fordybende og komplekst indblik i en miliærkommandørs sind, og de komplekse beslutninger han har taget, skriver Whipp i sin ros af den danske film, Det, der taler mod en dansk vinder-chance er, at 'Son of Saul' allerede har vundet adskillige priser - her i blandt den prestigefyldte Golden Globe, Mange husker sikkert 2011, hvor Susanne Biers 'Hævnen' både vandt Golden Globen og Oscar'en adidas skateboarding efterfølgende.  'Krigen' er instrueret af Tobias Lindholm og hovedrollerne er besat af Pilou Asbæk og Søren Malling..

Udover 'Son of Saul' og 'Krigen' er tre andre film nominerede i den prestigefyldte kategori, 'Best Foreign Language Film'. Læs også 'Krigen' Oscar-nomineret Deltag i vores fede Oscar-konkurrence ved at udfyldte felterne nederst. Du kan finde film, en popkornmaskine og en Oscar-lignende statuette. Du skal bare udfylde felterne nederst.  Se alle præmierne i galleriet herunder Den store Oscar-konkurrence 2016 Årets Oscar-show afholdes natten til mandag. Foto: All Over Press 1 / 18 Foto: cdon.com 2 / 18 cdon.com 3 / 18 4 / 18 cdon.com 5 / 18 cdon.com 6 / 18 cdon.com 7 / 18 8 / 18 cdon.com 9 / 18 cdon.com 10 / 18 cdon.com 11 / 18 12 / 18 cdon.com 13 / 18 cdon.com 14 / 18 cdon.com 15 / 18 16 / 18 coolstuff.dk 17 / 18 billigepokaler.dk 18 / 18 Den store Oscar-konkurrence 2016

De fleste har sikkert tænkt over, hvordan Amalie bliver som mor, Og nu er der ingen grund til at adidas skateboarding spekulere meget længere, Seerne kan nemlig glæde dig en ny omgang ”Amalies baby”, - Vi kommer til at følge hendes fødsel og vi kommer meget tæt på, siger programmets presseansvarlige hos TV3, Jens Mogensen til SE og HØR, Amalie har tidligere meldt ud, at hun ikke ønskede at deltage i en anden sæson, hvis faderen til hendes ufødte datter, Mikkel, skulle deltage, da parret er rivende uvenner, men det er endnu uvist, om den kommende mor, får det ønske opfyldt..

Læs også Amalie Szigethy: – Det er hårdt at være gravid - Seerne må vente og se om Mikkel er med. Det er ikke alting, der er på plads og der kan jo også ske uventede ting, siger Jens Mogensen. Hvor mange afsnit der kommer vil TV3 heller ikke afsløre. Læs også Gravide Amalie smider tøjet Amalie skal føde i slutningen af juli, og du kan følge Amalies fødsel og første tid som mor på TV3 til efteråret, når anden sæson af ”Amalies baby” ruller over skærmen.  Læs mere om Amalie Szigethy

Rasmus Nøhr er blevet 45 år og mere klar end nogensinde til at få børn, I øjeblikket er den populære spillemand i fuld gang med Danmark Dejligst-turneen – en turnerende musikfestival, der rammer 27 danske byer, og som gennem de seneste fem år har været i voldsom vækst.  Tilskuertallet er ifølge Rasmus Nøhr adidas skateboarding fordoblet hvert eneste år, og mange af tilskuerne er børn.  Læs også Gus Hansen sagsøger Rasmus Nøhr – Jeg må indrømme, at det rører mig mere nu end for ti år siden, når små barnehænder rækkes op imod mig for at få en autograf, og det sker da også, at tanken om at blive far rammer mig – bliver det nogensinde min tur?, fortæller sangeren til SE og HØR og fortsætter:.

– Heldigvis møder jeg masser af børn, når jeg optræder – og jeg har også mine nevøer og niecer, fortæller Rasmus Nøhr, som lige nu adidas skateboarding følges af et TV-hold, der skal producere en dokumentarserie om hans kærlighedsliv, Læs også Rasmus Nøhr: Travlt med at hjælpe Musikeren ser i øjeblikket en, men han vil ikke driste sif at kalde hende for en kæreste, – Man skal være forsigtig med at sætte etiketter på folk, har jeg lært, så vi tager det stille og roligt, fortæller sangeren. .Recent Posts