Adidas Real Madrid-sæt

Hele den nye kollektion til Adidas Real Madrid-sæt! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Mange af de skuespillere, der allerede da "Matador" blev indspillet sidst i 70'erne var voksne, er efterhånden døde og begravede, Men Sonja Oppenhagen, 63, der spiller Vicki Arnesen/Hackel, er en af dem, som stadig er i live, Sonja Oppenhagen blev født den 11, december 1948 i Valby og blev oprindeligt uddannet balletdanserinde, Hun var således bare 30 år, da hun første gang tonede frem som Vicki i "Matador", Sonja Oppenhagen: Jeg var uartig Hun afsluttede sin skuespilleruddannelse på Odense Teater i 1971 - men var inden da allerede blevet landskendt for sin rolle fra filmene om "Min søsters børn" - og har siden optrådt på en lang række teatre over det meste af landet, Men fra TV huskes hun uden tvivl bedst som Vicki fra "Matador", Hun har dog også optrådt i afsnit af "Huset på Christianshavn", "TAXA" og "Langt fra Las Vegas", Hun blev i 1973 gift med skuespilleren Klaus Pagh, som hun senere blev skilt fra, Sammen fik de datteren Anne Oppenhagen Pagh, der også har uddannet sig til skuespillerinde, Sonja Oppenhagen er blevet 63 år, men ser stadig blændende ud i 2012, (Foto: All Over) Matador: adidas real madrid-sæt Sådan ser Iben ud i dag.

Håndboldspilleren Hans Lindberg og konen Jeanette Mackenhauer er blevet forældre til en lille søn, der får navnet Aron August Mackenhauer Lindberg, Det skriver han på Facebook, Dermed har freden endeligt sænket sig hos den lille familie i Hamburg, Tidligere på året kom landsholdspilleren alvorligt til skade i en kamp for sin klub HSV, Det adidas real madrid-sæt sendte ham flere dage på hospitalets intensivafdeling, Læs også Så smuk er Hans Lindbergs gravide kone Nu er Hans Lindberg heldigvis tilbage på håndboldbanen..

Hummus, hede aftener og en afstand over 3000 kilometer til hjembyen Odder skræmte ikke adidas real madrid-sæt "X Factor"s Morten Nørgaard, der i 2015 sagde ja til et jobtilbud i Israel, Og det var ikke et kort ophold på en uge eller to, Det afslører ”X Factor”s sympatiske fyr, da SE og HØR møder ham på hans midlertidige base, mens DR-programmet bliver sendt, nemlig København, Morten er uddannet automattekniker, hvor han var i lære hos DSB, men jobbene hang ikke på træet, da han stod med diplomet i hånden..

– En af mine gamle chefer fra DSB havde et andet firma i Randers. Han ringede til mig og vidste, at jeg var arbejdsløs. Han spurgte, om jeg ikke ville til Israel. Det kom ud af det blå, fortæller han.  Læs også Mia efter Martins "X Factor"-exit: Det skulle have været mig Alligevel takkede den talentfulde sanger ja til tilbuddet efter, han havde vendt det med familien. - Jeg spurgte da lige familien, om det var en god idé, afslører den gæve jyde.  Selv om opholdet i Mellemøsten var en oplevelse, husker ”X Factor”-sangeren også sit savn af familien hjemme i Danmark.

Læs også ”X Factor”-Samanta har en fortid som skuespiller – Vi har et rigtig tæt bånd i familien, Det har vi altid haft, Vi facetimede, da jeg adidas real madrid-sæt var i Israel, fastslår den 26-årige jyde, der nu igen må undvære sin far og stedmor og sine to halvsøstre Maja og Mathilde, ”X Factor” kræver nemlig, at sangerne bor i København, Læs meget mere om Martin og de andre "X Factor"-deltagere i denne uges SE og HØR.

I sidste uge blev den sidste deltager til årets udgave af "Vild med dans" offentliggjort, og nu er parsammensætningen så blevet afsløret.  Det er udelukkende erfarne dansere, der er med i årets udgave af det populære danseprogram, så nydanserne skal ikke være nervøse, når de skal lære at danse til årets fredagsunderholdning.  Listen herunder, som TV2 netop har sendt ud i en pressemeddelse, er sat op sådan med, at det er nydanseren, der står først, og derefter er det den professionelle danser. 

Læs også "Vild med dans" gør Claudia ked af det De 12 par i "Vild med dans": Laura Bach og Michael Olesen Thomas Buttenschøn og Mie Moltke Lene Beier og Frederik Nonnemann Søren Fauli og Karina Frimodt Julie Berthelsen og Marc Christensen Patrick Jørgensen adidas real madrid-sæt og Jenna Bagge Mille Dinesen og Mads Vad Mathias Käki Jørgensen og Mille Funk Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard Nicholas Nybro og Luise Crone Dons Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen Gorm Wisweh og Sofie Kruuse På TV 2 er de glade for sammensætningen af kendisser til efterårets fredagsunderholdning. .

- Årets cast har et højt og meget smittende humør, Vi har netop haft alle samlet til de allerførste trin, og smil, jokes og latter fyldte rummet med det samme, Jeg tror, seerne kan glæde sig til en meget sjov og festlig sæson, Selv om de aldersmæssigt spænder fra 21 til 62 år og kommer med hver deres baggrund, så har de en ukuelighed og respekt for opgaven til fælles, siger Thomas Richardt Strøbech, redaktør på TV 2 i pressemeddelelsen.  Læs også Alle adidas real madrid-sæt årets "Vild med dans"-deltagere.Recent Posts