Adidas Originals Børn

Hele den nye kollektion til Adidas Originals Børn! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Da 29-årige Omar Mateen natten til søndag gik amok på en homo-natklub i Orlando i Florida og skuddræbte mindst 50 mennesker og sårede yderligere 50, søgte den 30-årige natklubgæst Eddie Justice tilflugt på toilettet, hvor han, mens han kunne høre myrderierne finde sted, skrev flere hjerteskærende sms'er til sin mor, Mina, - Mor jeg elsker dig, - Er på natklub de skyder, lød de første beskeder fra den skrækslagne søn, før han skrev, at han var fanget på klubbens toilet, Læs også Søn sendte SMS’er midt i skud-helvede: ”Nu dør jeg” Eddie skrev sammen med sin mor i næsten en time, inden hans telefon blev tavs, - Jeg er stadig på toilettet, Han ved vi er her, og er på vej, Politiet skal redde os nu, Skynd jer, Han er nu på toilettet sammen med os, adidas originals børn han er en terror, skrev Eddie i de sidste minutter, Hans sidst besked lød 'Yes' som et svar på moderens spørgsmål om, hvorvidt massemorderen Omar Mateen var sammen med ham på toilettet, Læs også Se Andrea Elisabeth Rudolphs flotte hyldest til Orlando-ofrene Og mandag (dansk tid) kom den sørgelige, men forventelige besked til Eddie Justices familie, Han er blandt de bekræftede dødsofre for Omar Mateens ufattelige blodbad, Mateen var ifølge sin far 'ikke særligt religiøs', men var blevet stærkt forarget for et par uger siden, da to mænd kyssede hinanden foran Omar Mateen, hans hustru og lille søn, - Eddie Justice er det 9, bekræftede dødsoffer efter massakren, lyder det fra myndighederne i Orlando, Læs også Se de kendtes reaktioner De nærmere omstændigheder omkring Eddie Justices død er ikke frigivet, men hans mor og øvrige familiemedlemmmer er blevet underrettet, Efter den sidste besked fra Eddie svævede hans mor - ligesom mange andre pårørende - i frygt og usikkerhed i mange timer, inden politiet sent søndag fandt liget af Eddie og kunne overbringe de tragiske nyheder til hans mor..

Eminem-fans var hurtige ved tasterne, da Roskilde Festival mandag meldte ud, at rapperen Eminem gæstede Orange Scene.  Roskilde Festival melder nu alle endagsbilletter til onsdag den 4, juli udsolgt, Det er den dag, hvor Eminem indtager Dyrskuepladsen i Roskilde og giver sin første danske koncert nogensinde.  - Det forrygende billetsalg understreger virkelig Eminems helt særlige status blandt vores deltagere, Det bliver hans første koncert på dansk jord, og vi mærker i den grad, at det er den enestående begivenhed, adidas originals børn som man ikke vil gå glip af, udtaler Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde i en pressemeddelelse..

Læs også Eminem vækker forargelse hos fans: Udgiver ny sang med Ed Sheeran Hvis du ikke fik fat i en endagsbillet, er eneste mulighed nu at punge ud og købe en partoutbillet, En adidas originals børn partoutbillet koster 2100 kr, plus gebyr, hvor en endagsbillet koster 1050 kr, plus gebyr.  Endagbilletterne til Eminem røg på to dage, og ifølge Ekstra Bladet røg billetterne lige så hurtigt, da The Rolling Stones gæstede festivalen i 2014.  Det tog fem dage at sælge endagsbilletterne til til Paul McCartney i 2015. .

Læs også Endelig! Eminem kommer til Danmark for første gang nogensinde Efter næsten to årtiers ihærdig kamp for at få verdens muligvis største rapper til Danmark, er aftalen endelig i hus. I 2018 besøger den amerikanske rapper Eminem Danmark, når han går på scenen til Roskilde Festival. Det skrev festivalen mandag i en pressemeddelse. Og de skriver også, at han siden årtusindskiftet har været den kunstner, de allerhelst har ønsket at hyre. - Eminem er én af sin generations allerstørste kunstnere, så det bliver fantastisk endelig at få lov til at se ham i Danmark og så ovenikøbet på Orange Scene.

- Vi har forsøgt at få Eminem til Roskilde Festival hvert eneste år siden årtusindskiftet, så det er nærmest helt ubeskriveligt, adidas originals børn at det endelig lykkes for os her i 2018, Jeg kan ikke komme i tanke om et større scoop end at få ham på årets plakat, og jeg var lige ved at knibe en lille tåre, da jeg endelig fik det bekræftende opkald, lyder det fra festivallens programchef Anders Wahrén, Læs også Roskilde afslører hovednavn: Det bliver en abefest Hans koncert er allerede fastlagt nu, og det kommer til at foregå på Orange Scene 4, juli..

Eminem udgav sit niende album "Revival" i december, men mon ikke han også fyrer op for klassikere som "The Real Slim Shady", "Cleanin Out My Closet" og "Lose Yourself" fra filmen "8 Mile", som er en form for selvbiografi, og filmen vandt også en Oscar for Bedste originale sang. Roskilde Festival har allerede offentliggjort andre navne som Gorillaz, Bruno Mars og Nephew. Læs mere om Eminem

For tusindvis af piger havde det været topmålet af lykke, hvis de havde befundet sig på den golfbane, som verdensstjernen Justin Bieber fjollede rundt på for nylig i Californien sammen med venner og bodyguards, Den fik ikke for lidt med golfkøllen - og pludselig var der frit udsyn til Justins numse - godt nok med underhylerne på, Læs også : Justin Bieber: I politiets søgelys Stjernen var dybt fokuseret på sit spil, og derfor provokerede det ham, at paparazzi-fotograferne hele tiden råbte på ham fra buskene, "Kære paparazzi'er…Det er meningen golf skal være en afslappende sport..i burde ikke ligge inde i adidas originals børn buskene med jeres kameraer og råbe efter mig., Lad mig gøre spillet færdigt", skrev han på Twitter, Hov, Justin taber bukserne, men når lige en hurtig redning (Foto: All Over) Justin hyggede sig på golfbanen trods de pågående fotografer (Foto: All Over).

Næsten 20 år efter, at Diana mistede livet i en trafikulykke, fortæller hendes yngste søn, prins Harry, om de psykiske traumer, han fik af at miste sin mor, da han var bare 12 år, Det sker i et interview i den britiske avis The Telegraph, hvor den nu 32-årige prins fortæller om de reaktioner, der pludselig viste sig, da han nåede 20'erne, Prinsen fik angstanfald og følte adidas originals børn til tider trang til at slå andre mennesker, - Jeg kan med sikkerhed sige, at det har haft en ret alvorlig effekt på mit privatliv og mit arbejdsliv, at jeg som 12-årig mistede min mor og efterfølgende lukkede mine følelser ned i 20 år, siger Harry..Recent Posts