Adidas Målmandshandsker

Hele den nye kollektion til Adidas Målmandshandsker! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

En af Danmarks lækreste TV-piger er single, og sådan bliver det ved med at være, hvis man skal tro Rikke Gøransson, Den smukke Paradise-pige er trukket i trope-tøjet for at være med under optagelserne af Robinson Ekspeditionen 2014, LÆS OGSÅ: Robinsons største bryster Og hun leder ikke efter nogen ny mand, griner hun til seoghør.dk, - Jeg skal ikke bare have en kæreste for adidas målmandshandsker at have en, Den rette skal lige komme forbi først, Og jeg har slet ikke tid til at tænke på det her på Filippinerne, Det er ikke der, mit fokus ligger, smiler den smukke pige, LÆS OGSÅ: Robinsons flotte fyre Hun holder sig selv vedlige med sund kost og motion, TV-værten bor selv på de små Robinson-øer om natten, hvor hun følger deltagerne med natkamera, (Foto, Claus Poulsen) Rikke Gøransson dyrker både fitness og løb, og regner også med at snorkle i det varme vand ved Filippinerne, Se hende fortæller om kærester i videoen herunder..

Den altid smukke Julie Zangenberg har for vane at opdatere de sociale medier ivrigt med det, der sker i hendes adidas målmandshandsker liv, Og ser man på de seneste billeder, kan man sagtens forstå, trangen til at dokumentere det på Instagram, LÆS OGSÅ : Julie Zangenberg: Se mig topløs Her kan man se, at den travle skuespillerinde den seneste tid har "gemt" sig på Hawaii - selvfølgelig sammen med fodboldkæresten Nicklas Bendtner, De unge stjerner ser ud til at nyde hvert et øjeblik af opholdet på den amerikanske øgruppe..

LÆS OGSÅ: Medina i seng med Zangenberg Der bliver drukket spændende drinks, og lidt fodbold er der adidas målmandshandsker også tid til LÆS OGSÅ : Skandale-Bendtner: Jeg er da oprigtigt ked af, hvis… LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner får nyt job Det varer dog ikke længe før de må vende tilbage til Danmark, Nicklas Bendtner skal være fodboldekspert på DR under VM-slutrunden i Brasilien, der er godt i gang, Her får han blandt andet selvskab af sin chef på landsholdet, landstræner Morten Olsen..

Når man fylder 70 år, forventer man nok at blive voldsomt begavet. Men det håb kunne Christian Kjær godt skyde en hvid pind efter. Sønnen Christopher Kjær havde ikke købt noget til farmand, fordi Christian ifølge sønnike ikke var komme med en ønskeliste. Og hans forlovede Susan Astani kunne heller ikke fremproducere en gave på dagen. Susan Astani: Derfor er brylluppet udsat - Jeg har faktisk ikke fået givet Christian en gave endnu, storsmilede Susan, da hun modtog gæster på Sandbjerggaard ved herrens fødselsdag forleden. - Jeg låste den inde i bankboksen, inden vi rejste til Dubai, og jeg har helt glemt at hente den igen. Det er ikke så godt, lød det fra den flove forlovede. Hun var dog ikke bleg for at fortælle, hvad Christian Kjær skulle have. - Jeg har købt nogle guldmanchetknapper til ham. De er bare helt almindelig med golfkøller på, fortalte hun. Susan Astani: Christians alder er svær

Han er kendt for kæmpe hits som "Sjus", "Hey Shorty" og "Turn the Lights Off", der weekend efter weekend sætter gang i dansegulvene på klubber landet over, Men nu er 33-årige Kato, der går under det borgerlige navn Thomas Kato Vittrup, klar til at vise en ny musikalsk side frem med singlen "Show You Love", - Kort fortalt handler sangen om, at hvis man er blevet såret rigtig meget i et tidligere forhold, kan det være meget svært at turde erklære sin kærlighed til et nyt menneske, og det er lidt en personlighed historie for mig, siger han, LÆS OGSÅ: Kato er kærestesyg Arbejdet med den nye single har da også haft en positiv effekt hos den populære dj, - For mig har det næsten haft en selvterapeutisk virkning at skrive sangen, fordi jeg i et tidligere forhold blev rigtig såret, Nu er jeg så i et nyt forhold, og det har været en udfordring for mig at turde erklære min kærlighed til min kæreste, fordi jeg har nogle ting med i bagagen, siger Kato, der godt tør være åben omkring sine udfordringer, LÆS OGSÅ: Kato har tabt 18 kilo: Folk tror jeg er syg - Jeg er ikke god til at give mig hundrede procent hen og turde give slip overfor et andet menneske, Jeg er ekstrem kontrolfreak, så adidas målmandshandsker det har mere været mit problem end at sige til hende, at jeg gode kan lide hende, fortæller Kato, Han understreger dog, at den nye single har flere lag og også er en kærlighedserklæring til hans mange fans, - Ligesom jeg har haft udfordringer på den private front, så har min karriere også været en rejse, hvor jeg har skullet lære at håndtere at få, hvad der føles som kærlighed, fra folk foran scenen, siger musikeren, LÆS OGSÅ: Kato udgiver musik med kæmpestjerne Han fortæller, at singlen er en smagsprøve på et album, der kommer med dybere tekster, men som stadig bibeholder dj'ens genkendelige positive vibrationer, - Jeg ser ikke mig selv om digter eller lyriker, jeg skriver bare det, jeg føler, Men overordnet har jeg brugt meget tid på at dreje min sangskrivning indad, og det er også gennemgående på den plade, der kommer, siger Kato, Singlen "Show You Love" har den danske dj lavet i samarbejde med den britiske sangerinde Grace Tither og produceren Bruce Sigala, Musikvideoen til singlen udkommer 13, marts, og singlen er den første til Katos fjerde album, der udkommer 1, maj..

Den sjove mand, som de fleste danskere kender i rollen som den godmodige kartoffelavlerkone Gertrud Sand fra The Julekalender, er blevet skilt fra sin kone Mariann. Han bor nu alene i familiens hus i Århus-forstaden Risskov. Ud over den personlige krise på hjemmefronten er nattergalen også hårdt ramt på økonomien. Læs også: Blomsterberg tæt på skilsmisse - Jeg har været helt nede og vende, der hvor det gør rigtig ondt, fortæller Carsten på Danish Music Agencys hjemmeside. - Bookingbureauet, som skulle sørge for mine koncerter, er gået konkurs og skylder mig en masse penge - så jeg har måttet spille på gaden for at få til huslejen. Der er dog små lyspunkter i mørket. Eksempelvis er Carsten blevet hyret til at spille en håndfuld kirkekoncerter og er samtidig begyndt på en uddannelse som engelsklærer. Læs også: Tv-vært skal skilles - Og det har altid været sådan i mit liv, at hver gang jeg er startet på en uddannelse, så er der sket noget helt andet og sjovere, så det gør der måske også denne gang. Nattergalen kæmper også for ikke at blive bitter efter sin skilsmisse. - Når jeg kigger på mine to dejlige drenge, er der ingen tvivl om, at ægteskabet har været en god investering, siger Carsten, der sammen med ekskonen er forældre til drengene Frede, 18, og Svend på 13 år.

En hospitalsmedarbejder fra Leeds i England havde slet ikke forestillet sig, at hvad der skulle være et helt almindeligt snap endte med at gå viralt på de sociale medier, Andrew Milburn ville bare sende et snap til kæresten for at fortælle, at han var på arbejde, Så han tog et billede adidas målmandshandsker af en tom gang i børneafdelingen, Men da han kiggede nærmere på billedet opdagede han, at der var en spøgelseslignende skikkelse på det, Læs også Uhyggeligt! Er der spøgelser på disse snapchat-billeder?.

- Jeg har åbenbart fanget en spøgelsesfigur på gangen, fortæller Andrew Milburn til Mirror  Foto: Andrew Milburn  Den 22-årige mand fortæller, at han har vist billedet til flere eksperter i paranomal aktivitet, De mener billedet er adidas målmandshandsker ægte, Der er også dem som mener, at billedet er manipuleret, men det afviser Andrew Milburn.Recent Posts