Adidas Hættetrøjer Til Piger

Hele den nye kollektion til Adidas Hættetrøjer Til Piger! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

En større adidas hættetrøjer til piger flok deltagere i aftenens Reality Awards 2016 holdt pre-party på Scandic Sydhavn, inden de tog til Cirkusbygningen i det centrale København, hvor reality-branchen fejrer sig selv for tredje år i træk, Reality-deltagerne er kendt for at holde nogle vilde fester, og det gik også lidt over gevind, da en partybus hentede fest-deltagerne på Scandic Sydhavn for at køre dem til festen i Cirkusbygningen, Da den store bus med de feststemte deltagere kørte ud fra parkeringspladsen væltede bussen et mindre hegn foran hotellet..

Læs også Nikita Klæstrup i ny fræk kjole Med til festen var Mor Jette og Jessica Priscilla fra "Mig og min mor", Hør dem fortælle, hvor meget de glæder sig til Reality Awards 2016, hvor de skal uddele en adidas hættetrøjer til piger pris..

Bubber er helt klar i mælet over for SE og HØR, da han bliver spurgt, om han nogensinde kunne finde på at stille op i det uhyre populære TV-program ”Vild med dans”, - Jeg er blevet spurgt, og har sagt nej, mange gange, fortæller den 52-årige TV-vært, Årsagen vil nok ikke komme bag på Bubber-fans, der ved, at han er meget glad for at male uden for linierne, - Sådan nogle regler… Jeg kan ikke holde det ud!, forklarer en storsmilende Bubber til SE og HØR, da vi møder ham og Rasmus Brohave i UNICEF-bygningen i København under forberedelsen til et stort live-indsamlingsshow til fordel fattige børn adidas hættetrøjer til piger i det østlige Asien..

Det er dog ikke fordi Bubber har noget imod hverken "Vild med dans" eller fysisk udfoldelse på dansegulvet. Han foretrækker blot, at det sker under mindre regulerede forhold. - Man skal sgu da danse som man vil! Dans er jo frihed, lyder det fra Bubber, der understreger, at han har stor respekt for både programmet og de, der vælger at deltage. Og TV2 har da også forlængst opgivet at få fingrene i ham. Men med eller uden et ja fra den folkekære TV-vært ville der da heller ikke være meget ledig tid til ”Vild med dans” i Bubbers travle arbejdsliv.

Det skorter nemlig ikke med tilbud til den populære TV-mand - og et af dem, han har sagt ja tak til, kan få de fleste voksne menneskers hjerter til at smelte, Allerede på søndag den 20, august er han vært ved et stort indsamlingsshow, som bliver afholdt i samarbejde med Unicef og Splay, Her skal han sammen med den uhyre populære Youtuber, Rasmus Brohave, forsøge at skrabe en masse penge sammen, som skal hjælpe fattige adidas hættetrøjer til piger børn i det østlige Asien med at få de nødvendige skoleredskaber..

Showet har fået titlen “Bubber&Brohaves Klassekasse”, og det starter søndag den 20. augus t klokken 10.00. Her vil der i løbet af seks timer være en masse underholdende indslag, som skal hjælpe til at samle pengene ind. Indsamlingsshowet bliver sendt live på Splay Danmarks Facebook-side, på YouTube og EB.dk. Og så kan du selvfølgelig også se showet i virkeligheden - langt væk fra computerskærmen. Det bliver nemlig optaget live "Under Cykelslangen" ved Havnefronten på Vesterbro i København.

Indsamlingen slutter dog ikke søndag den 20, august - den fortsætter helt frem til prisuddelingsfesten for influenter, Guldtuben 2017, den 9, september, hvor UNICEF skal præsentere "Årets Budskab", og hvor Splay donerer 10 kr, for hver solgt billet, - Vi er i Splay sammen med alle influenterne rigtig glade for at kunne være med til at hjælpe, Skolegang er kernen til alt senere i livet, og det er vigtigt, at alle børn får muligheden for at lære, Det bliver yderst interessant at se, hvor langt vi kan nå sammen med UNICEF både i showet og gennem influenterne i ugerne efter, siger Adrian Langer, country manager i Splay Danmark, i en adidas hættetrøjer til piger pressemeddelelse, Så hvis du ikke har fået nok Bubber og Rasmus Brohave, så er der meget mere at hente på søndag..

Da Anja Andersen i sin tid takkede ja til trænerjobbet for FCK's håndboldpiger var der ingen tvivl om, at det var Flemming "Don Ø" Østergaard, der havde overbevist hende, Men nu er Don Ø på vej ud af klubben på grund af ikke så heldige regnskabstal, Og så skrider Anja Andersen også, - Jeg har svært ved at se mig selv i FCK, når Flemming Østergaard stopper, siger hun til Ekstra Bladet, - Jeg var sikker på, at alt ville være i gode hænder hos Flemming, Nu er situationen en anden, Selvom jeg holder meget af mine spillere, agter jeg at benytte en opsigelsesklausul, jeg har i min kontrakt, siger Anja Andersen, Selv om den temperamentsfulde træner nok på nationalt plan har haft stor succes i FCK, så har hun endnu til gode at nå rigtigt langt adidas hættetrøjer til piger international med hovedstads-pigerne, Og det bliver i alle tilfælde ikke i denne ombæring, På den anden side skal der nok være en anden klub derude, der har brug for én med Anja Andersens håndbold-talent og -forståelse..Recent Posts