Adidas Hættetrøjer

Hele den nye kollektion til Adidas Hættetrøjer! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Det kræver blot, at man byder højest ved auktionen, som finder sted i St, Tropez i Frankrig i aften.  At dømme ud fra det beløb, auktionen tidligere har indsamlet, skal man dog have den helt store pengepung frem, hvis man vil sikre sig middagen.  Leonardo DiCaprio arrangerer nemlig adidas hættetrøjer den slags auktioner hvert år, og sidste år indbragte det angiveligt 45 millioner dollars.  Overskuddet fra auktionen går ubeskåret til organisationer, der kæmper for klimaet, En del af pengene går dog også til nogle af de indsamlinger, Kate Winslet bakker op om, Det gælder blandt andet en indsamling til en ung, kræftramt mor og til en organisation, der støtter børn med autisme og deres forældre. .

Leonardo DiCaprio og Kate Winslet har spillet sammen adidas hættetrøjer en gang siden "Titanic".  Det skete i 2008 i filmen "Revolutionary Road".  Privat er de dog gode venner, og det blev især tydeligt for alle, da Leonardo DiCaprio i 2016  vandt en Oscar for bedste mandlige hovedrolle for sin rolle i "The Revenant".  Her var det tydeligt, at Kate Winslet var stolt af sin ven,  og den reaktion tog hele verden med storm.  Selvom det er 20 år siden, "Titanic" kom ud, er snakken om filmen langt fra slut. .

Især debatten om,  om Jack i virkeligheden godt kunne være på døren  i filmens afsluttende scener, vil ikke dø.  I galleriet herunder adidas hættetrøjer kan du se mange flere billeder af stjernerne fra filmen:  Sådan ser Titanic-stjernerne ud i dag Rose DeWitt Bukater - der rige, men ulykkelige pige - blev spillet af Kate Winslet, 1 / 23 Kate Winslet i november 2015, (Foto: All Over) 2 / 23 Hjerteknuseren Jack Dawson blev spillet af en ung Leonardo DiCaprio, 3 / 23 4 / 23 Leonardo DiCaprio i november 2015..

(Foto: All Over) 5 / 23 Den mugne mor, Ruth DeWitt Bukater, blev spillet af Frances Fisher.  6 / 23 Sådan ser Frances Fisher - som spillede Ruth DeWitt Bukater - ud i november 2015. (Foto: All Over) 7 / 23 8 / 23 Roses modbydelige og pengegriske forlovede, Cal Hockley, blev spillet af Bill Zane. 9 / 23 Sådan ser Bill Zane ud i februar 2015. (Foto: All Over) 10 / 23 Den venlige og morsomme Margaret 'Molly' Brown blev spillet af Kathy Bates. 11 / 23 12 / 23 Sådan ser Molly Brown, der blev spillet af Kathy Bates, ud i oktober 2015.

(Foto: All Over) 13 / 23 Kaptajnen Edward John Smith gik ned med sit skib Titanic - og blev spillet af Bernard Hills.  14 / 23 Sådan ser Bernard Hills ud i december 2014, (Foto: All adidas hættetrøjer Over) 15 / 23 16 / 23 Victor Garber anno juni 2015, (Foto: All Over) 17 / 23 Thomas Andrews tegnede 'skibet, der ikke kunne synke', og blev spillet af Victor Garber, 18 / 23 Sådan ser Thomas Andrews - alias Victor Garber - ud i 2014, 19 / 23 20 / 23 21 / 23 22 / 23 23 / 23 Sådan ser Titanic-stjernerne ud i dag.

Det blev til en flot femteplads for, der her til aften blev stemt ud af "Vild med dans".  Det skete efter de havde været på gulvet i en.  Før det blev tid til at sige farvel til parret, bød aftenen på tre forskellige danse, rumba, tango og wienervals.  Derudover var der en flot Halloween-inspireret maratondans på menuen. Da alle parrene havde været på gulvet i deres første dans, var det Iben og Morten, der toppede pointlisten, mens det var Daniel og Karina der lå i bunden.  Men maratondansen fik ændret lidt på stillingen. For da alle fem par havde danset deres halloween-dans var det Sofia og Michael, der lå i top. 

Derfor kom det da også som lidt af et chok, at Sofie og Michael skulle i en omdans mod Julia Sofia og Frederik.  Efter de to par havde været igennem deres omdans, var der dog ikke noget at gøre for Julia Sofia og Frederik, der blev stemt ud af seerne.  - Det har adidas hættetrøjer været den vildeste oplevelse nogensinde, Og det bedste af det har været Frederik, sagde Julia Sofia, da det stod klart, at hun skulle forlade dansegulvet.  - Jeg kommer til at savne Frederik, tilføjede en grådkvalt Julia Sofia. .

Det var da også et trist par, SE og HØR mødte, da kameraerne var slukket.  - Det er sindssygt ærgerligt, fortæller Frederik Nonnemann til SE og HØR.  Heldigvis for parret, så er det kun på dansegulvet, at de ikke længere skal se hinanden, De to har nemlig dannet et stærkt venskab igennem de sidste mange uger.  - Vi vil være venner for evigt og altid, siger Julia Sofia.  adidas hættetrøjer Tilbage i konkurrencen er nu kun Sofie Lassen-Kahlke, Iben Hjejle, Daniel Svensson og Dak Wichangoen.  Se alle årets deltagere i "Vild med dans" herunder.Recent Posts