Adidas Fodboldshorts

Hele den nye kollektion til Adidas Fodboldshorts! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Men den nuslået millionær har ikek tænkt sig at bruge pengene på selv, Faktisk forærer han alle pengene væk, adidas fodboldshorts - Penge har aldrig interesseret mig, Vi har aldrig haft mange penge, men har altid haft nok til at klare os, Og nu er jeg 78 år, Det er begrænset, hvad jeg skal bruge af ting, og jeg får jo mad hver dag, fortæller manden, Læs også Syvdobbelt lottovinders råd: Sådan skal du spille for at vinde Kun én lille ting vil han købe til sig selv, - Men jeg har da købt en stol, der er virkelig god at sidde i, Det var det eneste, jeg manglede, siger han med et smil..

Resten af pengene vil han lægge i en fond, som skal gå til hans børn og barnebarn og oldebarn, så de kan få glæde af pengene i fremtiden, Fonden skal invistere i en frugtplantage på Fejø, - Det skal være et sted, hvor der er plads til, at vi alle kan være samlet, Det betyder meget adidas fodboldshorts for mig, Og Fejø er sådan et smukt sted, Min Kone, der døde af kræft for nogle år siden, er fra området og stedet betyder derfor meget for mine børn, Læs også Arbejdsløs mor vandt i lotto: Sådan brugte hun over 34 mio, kr..

Kurt Thorsen fik sig noget af en overraskelse i går, da han var til den legendariske sæsonåbning af restaurant Grøften i Tivoli, Midt under maden fik han nemlig uventet besøg af politiet, der pænt eskorterede ham ud af det stopproppede etablissement, Det viser sig, at Kurt Thorsen har været eftersøgt siden den 9, april, hvor han udeblev fra afsoning i Vestre Fængsel, Kurt Thorsen: Releaseparty i Århus Så der blev ikke flere rejemadder til den fallerede finansmand, da først Københavns Politi genkendte ham, Thorsen blev klappet ud af restauranten, hvorefter han begyndte at traske adidas fodboldshorts afsted sammen med de to politimænd, Undervejs blev han dog træt og måtte sætte sig ned af flere omgang, mens han fik en af de to herrer fra ordensmagten til at bære hans taske for, Se den skøre video og hør Kurt Thorsens sjove kommentarer nedenfor, Henrik Boserup: Anholdt.

Eva Longoria strålede, da hun lørdag sagde "ja" til sin forlovede, Jose Antonio Baston, ved et storslået bryllup i Mexico. Parret giftede sig ved en privat ceremoni, hvor de var omgivet af omkring 80 personer, der både tæller venner og familie, skriver Hola USA, der har offentliggjort det første billede af parret som mand og kone. Skuespillerinden, der er bedst kendt for sin rolle i Desperate Housewives, var iført en elegant kjole og et kæmpe smil, da hun gik ned ad kirkegulvet med sin udkårne under armen.

Det nygifte par havde inviteret kendisser som Ricky Martin og Victoria og David Beckham, og efter ceremonien nød gæsterne en mexicansk middag og fejrede brudeparret, adidas fodboldshorts Læs også Lækre Eva Longoria dropper børn Læs også Eva Longoria: INGEN ”Desperate Housewives”-genforening Jose Antonio Baston friede til den 41-årige skuespillerinde på en ferie i Dubai i december, efter at de to havde dannet par i omkring tre år, Det er dog ikke første gang, at Desperate Housewives-stjernen går op ad kirkegulvet, Skuespillerindens første ægteskab var med Tyler Christopher fra "General Hospital", men parret blev skilt i 2004, Siden giftede hun sig med NBA-stjernen Tony Parker, men også dette ægteskab gik i stykker i 2011..

Se flere billeder af smukke Eva Longoria her:  Smukke Eva Longoria Foto: All Over 1 / 17 Foto: All Over 2 / 17 Foto: All Over 3 / 17 4 / 17 Foto: All Over 5 / 17 Foto: All Over 6 / 17 Foto: All Over 7 / 17 8 / 17 Foto: All Over 9 / 17 Foto: All Over 10 / 17 Foto: All Over 11 / 17 12 / 17 Foto: All Over 13 / 17 Foto: All Over 14 / 17 Foto: All Over 15 / 17 16 / 17 Foto: All Over 17 / 17 Smukke Eva Longoria Læs mere om Eva Longoria

Fire år er det siden, popsnedkeren Rasmus Seebach første gang dukkede op på de danske hitlister, Sangen "Engel" gjorde nøjagtig som den storm, der i sidste uge ramte Danmark - den blæste alt omkuld, Før det var han mest kendt som Tommy Seebachs søn, Nu skulle han pludselig stå på egne ben, Og det har taget nogle år for ham at finde fodfæstet, Det fortæller den populære sanger i et interview med Newspaq, - Der er ingen tvivl om, at jeg hviler lidt mere i alt det her tjuhej nu, end jeg gjorde til at starte med, - Jeg fik et kæmpe hit i 2009, og jeg kan huske, at da det pludselig tog fart, kom det helt bag på mig, da det blev foreslået, at jeg skulle ud og spille koncert, "Hvad mener i", tænkte jeg, fortæller Rasmus Seebach, der på det tidspunkt slet ikke havde tænkt så langt i karriereforløbet, Nu er Rasmus Seebach klar med album nummer tre, Tingene er gået stærkt, For eksempel kan han kalde sig for Danmarks hurtigst sælgende artist, og hans andet album blev det mest sælgende i landet, - Det er klart, at jeg lige må nive mig selv i armen og tænke "er det her virkelighed, eller hvad sker der?" Jeg synes jo, at jeg er sindssygt heldig, siger han, - Jeg føler, at jeg helt klart har fundet min plads, og jeg elsker det, jeg laver, fortæller sangeren, Rasmus Seebach: Min første gang Men selvom det selvfølgelig er rart, at danskerne gider at købe hans musik, så er der noget, der vægter endnu højere for Seebach, - Jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, at det ikke føles fedt at sidde med en platinplade i hånden, Men den succes kan bare ikke måles med, at der rent faktisk er nogle, der står og græder til ens koncerter, fordi man synger en sørgelig sang, fordi den minder den om en, de har mistet, - Når det sker, så føler jeg, at det ikke bare er fremmede mennesker, der står til mine koncerter, Jeg føler, at vi rent faktisk har noget sammen, og det er den fedeste følelse i verden, fortæller han, Se også: Kæresten er cool med "Olivia" Overskuddet til at lægge mærke til publikum er noget, Rasmus Seebach har måtte lære sig selv, For når man stiller sig op foran tusindvis af mennesker, kan sommerfuglene i maven mærkes, og i starten kunne det godt tage lidt af Seebachs fokus fra, hvad der skete ude over scenekanten, - Jeg har altid givet alt, hvad jeg havde til koncerterne, og jeg elsker det, det er ikke det, - Men jeg kan godt mærke, at nu er jeg nået et sted hen, hvor jeg også kan kigge omkring mig, når jeg står til koncerterne og tænke "fuck hvor er det fedt, det her", I starten var det mere sådan "shit, hvor er der mange mennesker", Så der adidas fodboldshorts er kommet en anden ro, - Dermed ikke sagt, at jeg ikke bliver pisse nervøs, det vil jeg nok altid være, Jeg bliver så spændt lige før, vi skal ud og der står 20.000 og venter, Men nu kan jeg virkelig nyde det, jeg glæder mig til at komme derop og spille, siger han, Med succesen er der også fulgt en del opmærksomhed - både fra medier og fans, Men Rasmus Seebach har altid vidst, at den opmærksomhed hænger uløseligt sammen med at være hitmager og han har lært at håndtere den, - Jeg vidste jo godt, hvad jeg gik ind til, Jeg har det jo med i bagagen, Min far var en kendt person, så jeg vidste godt, hvad det var, jeg sagde ja til, - Jeg kunne mærke dengang på min far,- og sådan har jeg det også selv nu - at de succesoplevelser man har med mennesker, der virkelig tager ens sange til sig, de er så fede, at det overskygger alt det andet, Selvfølgelig er der en bagside ved konstant at være overvåget, og folk snakker og røven går, havde jeg nær sagt, Men man vænner sig til det, siger sangeren, - Lige i starten kunne jeg godt bruge energi på at tænke "Åh nej, jeg er blevet Ugens Brandert i Se & Hør, hvad sker der nu? Er jeg færdig? Er det slut?" Men jeg er bare et menneske, Og der er nok andre der har været fulde før mig, Det skal man bare lige vænne sig til at tænke, siger han, Albummet "Ingen kan love dig i morgen" udkommer mandag den 4, november, Læs også: Så stor en gentleman er Seebach.

Fødselsdagskagen blev skåret for, da Børnekonventionen i dag fyldte 19 år, Børneværten Bubber og sangfuglen Basim er begge frivillige i UNICEF og mener, det er vigtigt at gøre opmærksom på, hvor vigtige børns rettigheder er, Basim startede i UNICEFs "Børneekspertpanel" da han var 12 år, og altså lang tid før han stillede op i "X Factor" og blev et kendt navn, - Jeg var i forvejen med i "Børnepanelet" på DR og hørte, at UNICEF også manglede nogle unge til deres panel, Så har jeg været med lige siden, siger Basim, I dag er han 16 år og har som mærkesag, at børn og unge adidas fodboldshorts bliver sikret retten til en uddannelse, Selv har Basim travlt i kølvandet på udgivelsen af sin nye cd, "Alt det jeg ville have sagt", og det kan være svært at kombinere stjernelivet med skolen, Til dagligt huserer han på Gladsaxe 10, Klasse-center, - Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal lave efter folkeskolen, Måske bliver det gymnasiet..Recent Posts