Adidas Campus Rød

Hele den nye kollektion til Adidas Campus Rød! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Et ægtepar på Hospitalsvej i Gjesing ved Esbjerg kom torsdag hjem til et gennemrodet hus, adidas campus rød Ægteparret kunne se, at der havde været ubudne gæster, men kunne umiddelbart ikke få et præcist overblik over, hvad der var blevet stjålet, Det skulle dog vise sig, at der ikke havde været indbrudstyve på spil, Det ”gennemrodede hus” skyldtes i stedet den fest, som familiens søn havde holdt – og den festglade teenager havde åbenbart ikke få ryddet ordentlig op efter festlighederne, Det skriver JydskeVestkysten..

Ægteparret var dog overbeviste om, at der havde været indbrud i villaen, da de kom hjem, De kunne tilmed se, at de uvelkomne gæster havde opholdt sig længere tid på ejendommen, da der også stod åbne spiritusflasker rundt omkring i huset, De valgte derfor at anmelde adidas campus rød sagen til ordensmagten, der sendte en patrulje, Patruljens betjente blev dog mødt af en brødebetynget kvinde på adressen, Kvinden måtte gå til bekendelse og forklare, at der ikke havde været indbrud, Det var i stedet hendes egen søn, der havde rodet huset godt og grundigt til, mens han holdt fest, Det var således også sønnen og hans venner, der havde tømt spiritusflaskerne..

Desværre havde sønnen ikke sanset at få ryddet ordentlig op igen, og derfor troede adidas campus rød forældreparret altså, at der havde været indbrud, Hovsa, Historien melder desværre ikke, om sønnen blev sat i gang med oprydningen efter sin fest..

Den amerikanske popstjerne Ariana Grande og den engelske by Manchester har siden 22. maj haft et specielt bånd. Ariana Grande var netop gået af scenen i Manchester Arena, da en selvmordsbomber sprængte sig selv i luften og dræbte 22 mennesker og sårede 116 andre - mange af dem børn. Efterfølgende har sangerinden gjort sit for at hjælpe ofrene og byen med at komme på benene igen, og det arbejde fortjener anerkendelse fra byen, mener byrådet i Manchester ifølge BBC. Læs også Ariana Grande til Manchester-fans: Tak for at være stærke

Derfor fremsætter rådet nu et forslag om et nyt system, der skal gøre det muligt at tildele Ariana Grande titlen som æresborger i Manchester, - Det virker som et passende tidspunkt at opdatere måden, hvorpå vi anerkender dem, der yder bemærkelsesværdige bidrag til vores bys liv og succes, lyder det fra byrådets leder, sir Richard Leese, til BBC, Læs også Ariana Grandes pladeselskab donerer millionbeløb til adidas campus rød terrorofre Ariana Grande stod blandt andet i spidsen for støttekoncerten "One Love Manchester", der 4, juni indsamlede knap tre millioner britiske pund til ofrene, svarende til omtrent 24 millioner danske kroner..

- Vi har alle grund til at være meget stolte af Manchester og den robuste og medfølende måde, hvorpå byen og alle dem, der er forbundet med den, har reageret på de forfærdelige begivenheder den 22. maj, siger sir Richard Leese. Læs også Ariana besøger ofre for Manchester-terror Planerne om at ændre reglerne for, hvem der kan blive æresborger i Manchester, bliver behandlet 12. juli. Byrådet planlægger også at afholde en ceremoni senere på året, hvor de mange uselviske handlinger efter angrebet vil blive anerkendt.

/ritzau/FOKUS Terrorangrebet mod Ariana Grande koncert i Manchester 22, maj 2017 Britisk politi har offentliggjort overvågningsbilleder af den 22-årige Salman Abedi taget i minutterne før, at han detonerede sin sprængladning og tog livet af 22 uskyldige under terrorangrebet mod Ariana Grande-koncerten i Manchester, (Foto: Britisk politi) 1 / 119 Britisk politi adidas campus rød har offentliggjort overvågningsbilleder af den 22-årige Salman Abedi taget i minutterne før, at han detonerede sin sprængladning og tog livet af 22 uskyldige under terrorangrebet mod Ariana Grande-koncerten i Manchester..

(Foto: Britisk politi) 2 / 119 Få timer efter angrebet mod koncerten i Manchester Arena vendte 23-årige Ariana Grande hjem til USA i et lejet privatfly, Sangerinden havde sin mor ved sin side, da hun landede, Angrebet har kostet mindst 22 mennesker livet og såret endnu flere, (Foto: All Over) 3 / 119 adidas campus rød 4 / 119 Få timer efter angrebet mod koncerten i Manchester Arena vendte 23-årige Ariana Grande hjem til USA i et lejet privatfly, Sangerinden havde sin mor ved sin side, da hun landede, Angrebet har kostet mindst 22 mennesker livet og såret endnu flere..Recent Posts