Adidas Alphaedge 4d

Hele den nye kollektion til Adidas Alphaedge 4d! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Nytårsaften var helt speciel for bloggeren Fie Laursen, her spurgte den fyr, hun havde set, om de skulle være kærester.  - Da klokken slog 12 spurgte han om jeg ville være hans kæreste - og jeg sagde JA, skrev Fie Laursen til et adidas alphaedge 4d billede på Instagram.  Artiklen fortsætter under billedet.  Da klokken slog 12 spurgte han om jeg ville være hans kæreste - og jeg sagde JA Jeg elsker dig højere end livet selv, min stjerne Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den 1, Jan, 2018 kl, 11.52 PST.

Dengang ville Fie Laursen ikke sætte navn eller ansigt på sin nye kærlighed, og i kommentarfeltet til adidas alphaedge 4d sit billede truede hun sine fans med blokering, hvis de skulle vælge at tagge den heldige fyr.  - Alle der tagger ham, bliver forevigt blokeret fra min Instagram, skrev Fie i en kommentar.  Læs også Fie Laursen vil ha' en booty Men nu ser det ud til, at der er kommet nye boller på suppen, Den populære blogger og YouTuber har nemlig delt en stribe fotos på Instagram, hvor hun viser kæresten frem. .

Artiklen fortsætter under billederne.  Jeg tænkte det var på tide, i fik min kærestes ansigt at se @frederikvaleur_, my rock.Photo by @mathildeboe Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den 6, Jan, 2018 kl, 6.48 PST my lil muffin @frederikvaleur_ Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den 6, Jan, 2018 kl, 8.56 PST adidas alphaedge 4d Sorry for kæreste-spam, men jeg er helt tosset med dagens shoot Følg min skønne fotograf @mathildeboe Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den 6, Jan, 2018 kl, 9.53 PST.

Til billederne afslører Fie Laursen, at hendes kæreste hedder Frederik Valeur, der ifølge hans Facebook-profil er Sales Agent hos 3Business.  Frederik Valeur har også angivet Fie Laursen som sin kæreste på sin Facebook-profil, og på sin Instagram-profil skriver han:  - Hold kæft hvor har jeg overscoret. Læs også Fie Laursen fortryder "Paradise Hotel"-deltagelse Lige inden nytår indrømmede Fie Laursen, at hun fortryder sin deltagelse i "Paradise Hotel", der snart ruller over skærmen på TV 3. 

I  en video, som hun uploadede på sin YouTube-kanal, adidas alphaedge 4d afslørede hun, at hun fortrød sin deltagelse i det populære realityprogram, - Det er jo sådan, at TV3 de ejer mig i år, forklarer Fie Laursen og hentyder til, at hun har underskrevet en kontrakt, inden hun tjekkede ind på "Paradise Hotel", - Så lige nu kan I kalde mig TV3's lille bitch, lyder det fra en vred Fie Laursen, Det er især premieren på den kommende sæson, der er blevet til et stridspunkt mellem Fie Laursen og TV-stationen bag "Paradise Hotel"..

- Selvom jeg har tigget og bedt om, om jeg ikke nok må blive væk fra "Paradise"-premieren, så blev det et koldt nej, fortæller Laursen.  Bloggeren kan på grund af sin kontrakt ikke afsløre, hvad der sker i denne sæson af "Paradise Hotel", men hun hentyder til, at hendes kærlighedsliv er omdrejningspunktet.  - Lad mig sige det sådan her, at der er folk, der er tjekket ind og ud, som jeg kender, lyder det fra paradisoen. - Noget af det, der har været mærkeligt for mig, det var, at jeg jo har kendt flere mennesker, som er med i dette års sæson, tilføjer Fie Laursen.

- Fie-pigen har hygget sig lidt hist og hej, og lige pludselig så - bum! - så tjekker de bare ind, fortæller hun og hentyder altså til, at en gammel flamme dukker op i den kommende sæson af "Paradise Hotel", Læs også Fie Laursen indrømmer: Jeg har købt følgere Fie Laursen retter også adidas alphaedge 4d en skarp kritik mod TV3, da hun ikke føler, at de har behandlet hende ordentligt, da hun ikke længere skulle bo på fest-hotellet, - Fie-pigen boede i en f*cking vandskade på et hostel, lyder det fra en rasende Fie Laursen..

- Så sad man også lige og sultede i 12 timer, fordi der ikke var nogen, der gad svare en på den lille lorte-Nokia telefon, man havde fået, fortæller hun yderligere.  - Jeg havde en f*cking lorte-oplevelse uden for hotellet, konkluderer Fie Laursen, Læs også "Paradise"-Patrick og Mads "Gokkesok" om Fie Laursen: Hun ligner Syrien i ansigtet Bloggeren fortæller, at hun har raget uklar med TV-stationen.  - Jeg er lidt uvenner med dem nu, og det er også bare fordi, jeg har været lidt en drama queen på den her tur, Det står jeg gerne ved, Jeg kan ikke bo klamt, jeg kan ikke blive behandlet som en hund, Så jeg har klaget en del, adidas alphaedge 4d Det tror jeg sgu, de har været trætte af, siger Fie Laursen..Recent Posts